Şimdi Ara

HAYATA SIFIRDAN BAŞLAMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle Yaşım 17
    Sanal alemde yaşayan bir insanım ilk başlarda bir arkadaşımın aldığı grupta eski sevgilisiyle tanismamla herşey gelişti sonrasında bu kızla samimi arkadaş olduk ve beni kızlı-erkekli whatsapp gruplarına aldı. Birkaç grup falan derken çıkma teklifleri dostluk teklifleri çok iyi bi insan olduğum hakkında övgüleri ve dahası olmak üzere bir ton ilgi gördüm sonralarda bu canımı çok sıktı ve arkadaşımdan buyuk trip yedim bana bu işin bi sonu olmadığını söyledi. O sözü daha yeni anlıyorum ki cidden yokmuş her defasında yeni sevgililer sana bağlanan insanlar senin bağlandıkların gelip gidiyor ve ben bunaldım artik İslam a inanan bi aileyiz ve büyüklerim sürekli namaz, kur'an okumak gibi şeylere önem vermemi söylüyor çok çok hakkılar da fakat bu grup vs olayları beni çok engelliyor bu konuda bir taraftan günaha girip diğer yandan sevap işlemek kazandığın paranın sade mideye gitmesi gibi bugun keyif veriyor evet fakat ileride rahatsız edecek ve hiçbir birikimim olmadığı için çokça pişman edecek. Herneyse whatsapp facebook instagram gibi sosyal ağları sildim numaramı da değiştiricem yakın zamanda biraz kafa agritmis olabilirim kusura bakmayın. Kısacası artık yepyeni bir hayat istiyorum çok geç olmadan varsa sıfırdan herşeye başlayan abilerim, ablalarım, kardeşlerim hikâyeleriyle birlikte tavsiye ve deneyimlerini bekliyorum. Hayırlı geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm niye yapiyon boyle seyleri? Dinine bagli ol tamam da niye sofu olmaya calisiyon ahmet yesevi misin sen? Hem dunya icin keyif almaya calis hem obur dunya için..
    Surekli giden gelen insanlar istemiyorsan saglam dostluklar kur, her onune gelenle degil sevdigin insanla birlikte ol. O zaman istedigini elde etmis olursun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun farkina varman iyi bir insan olduğunu gösterir zaten. Boşuna òvmemişler demek.
    Ne dersek diyelim sen aklindaki şeyleri yap. Hata yapmaktan korkma. Her hatan tecrübe olacak. Doğru yolu öyle bulabilirsin.

• İkisini bir yurutemiyorum bu benim beceriksizligim belki ama olmuyor işte zoru başaran bir insan değilim en azından şimdilik @Tom Hagen

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz için iyi geldi @Steinway23

• bende senin kafadanım engelleyen unsurları aşamadığımdan bende kaldırmayı düşünüyorum inş.

• domatesadam kullanıcısına yanıt
    Başka çare yok gibi maalesef fakat hangisi musallat olucak ardımda kalan sevgilimin âhı mı? Arkadaşlarımın âhı mı? Diye düşünmekten içime dert oldu. Keşke birisi çıkıp yaşayacaklarımı tek tek anlatsa da ona gore karar verip adım atsam.

• Maalesef bazı noktadan sonra görerek öğrenmek yetmiyor yaşayarak öğrenmek zorunda kalıyorsun acı da olsa umarım senin için durum iyi olur iyi bir denge kurarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp a sıfırdan başlamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • domatesadam kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim olur da başarırsam darısı sizin başınıza. @domatesadam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.