Şimdi Ara

Hayata poziti bakamayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes ben mutsuzum hayattan zevk alamıyorum diye geziniyorm Forumda her gün böyle konular açılıyor. Zamanında bende yasadim hatta çok kötü bir haldeydim kendimden nefret ederdim. Utangactım kimse beni takmazdi hep arka planda kalırdım. Akrabalarım bile bana kız gibisin derdi.

Foruma bende bu yüzden bi çok konu açtım ama hiçbir yardımı dokunmadı. Ve ben bu işi kendim halletmek istedim.

Çok sivilceli ve bakımsız biriydim saçlarımı dikmezdim dişlerimi fircalamazdim. Önce bunları degistirmekle işe koyuldum. her gün dislerimi fırcaladım sacıma şekil verdim sivilceler icin ilaç kullandım ve 1 ay icinde % 90ı kayboldu. Aynı zamanda haftada 3 gün sınav mekik squat çektim. Ve vücudum baya gelişti güçlendim gögüslerim şişti. Omuzlarım sağlamlaşı. Unutmayın omuz ve gögüs kasları ne kadar iyiyse o kadar kendinizi güvende hissedersiniz.

Giyimime kuşamıma özen gösterdim uyumlu renkler seçtim. İnternetten hep bilgiler öğrendim. Dinleri araştırdım evreni araştırdım bilim adamlarının ve atatürkün sözlerini okudum. Ve hayatın değerini anladım. En sonunda ateist oldum. Ateizm iyi hissettiriyor doye bir iddiam yok zaten. Sadece hayatın kıymetini anlıyosunuz çünkü öldükten sonra yok olucam. Bu beni daha güclü kıldı ve üzüntülerimin kıymetsizligini anlattı.

Ve bu arada söylemeyi unutmiyim. ben anti depresanda kullandım 3.aydan sonra etkilerini gördüm daha cesaretli biri oldum ve kaygılarım azaldı. Sonra ilac degistirdik falan filan işte hayla kullanıyorum.

Özetlemek gerekirse;

Şuan gayet yakışıklı ve güzel konuşan espri yapan insanları güldüren biriyim. Sevgili istesem yaparım kız arkadaşlarım var ama ben sevgili yapmaya ugrasmam onlar ugrassın. Bu kızların ilgisini daha çok çeker. Sadece 1 tane sevgilim olmustu 2 ay önce Onunla da cinsel ilişkiye girmistim ama o istemişti. Daha sonra kendisi ile ayrıldık (onun yüzünden)

Felsefe kitapları okumayı çok severim aynı zamanda bilişim ögrencisiyim ve programlama ögrenmek cok hosuma gidiyo kendi çapımda küçük oyunlar yapiyorum ve arkadaslarima gösteriyorum özellikle kızlar çok etkileniyo ve ögrenmek istiyolar.

Size benden tavsiye HAYAT ÇOK KISA MUTLU OLMAYA CALISIN. HİCBİSEY İCİN DEĞMEZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel önerilerde bulunmuşsun.Negatif bakış açısına karşı mücadelen için helal olsun diyorum.Keyifli günler dilerim. =)
  • OKUMADIM + BLOK

• Kendını duzeltmıssın ama yanlıs yola gırmıssın senın adına uzuldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Bu adam dünyanın en pozitif insanı.
  • Kızları falan da boşverin, sağlıklı beslenme ve spor işini kendiniz için yapın, cidden çok daha mutlu oluyorsunuz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye boşuna dememiş.

• adam dis fircalayip sinav cekip mutlu olmus keskebu kadar kolay olsa mutlu olmam

tanrı olmak istiyorum ne yapabilirim anca boyle mutku olabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.