Şimdi Ara

Hayalinizdeki Pc sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam hayal değilde almak isteseniz hangi sistemi almak isterdiniz paraniz olsaydı?

ben bu sistemi almak isterdim SSD ye dikkat edin m2 512gb:))

Şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz şaka maka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 5 Kasım 2019; 7:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam hocam. bende işyerinde hayalini kurduğum sistem var şuan. kendim siparişimi verdim şirket aldı
    kendisi endüstriyel fansız bilgisayar. 1adet bile fan yok. döner parça yok. ses yok. sıfır ses. monitör arkasında herşey.ayrı kasa yok. monitör dokunmatik 22inçti galiba. 12gb ram var. 480gb ssd var.işlemciyi tam hatırlamıyorum ama o da gayet iyi birşeydi. ssd şöyle birşey. ssd cidden büyük fark atıyor.

• https://www.itopya.com/msi-rtx-2080-ti-gaming-x-trio-11gb-gddr6-352bit-dx12-nvidia-ekran-karti/

elektrık faturası fobısı var bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 5 Kasım 2019; 8:50:58 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    bahsettigin ekran karti amazonda 1000$ :/ saka gibi

• 7700K
    Z270-A
    32 GB Optane
    1 TB Samsung Evo 960
    Asus 2060 Ti

• i7 4770k
    gtx 690
    sıvı soğutma
    windows 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rtx2080ti, ryzen 7 3700 veya i9 , 1tb m2 ssd, 32gb ram, z390 anakart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

i7 4770k
    gtx 690
    sıvı soğutma
    windows 8
    Hocam ulaşilamaz bir hayal değil
    2000 liraya toplanır.

• Benim de eskiden hep üst düzey sistem hayallerim vardı.

Sonra orta seviye bir sistem(r5 2600-16gb-rx570)topladim biraz oyun oynadım artik oyun hevesi, heyecanı kalmadı.

Yaşlaniyoruz bu yüzden mi bilmiyorum artik oyunlar zevk vermiyor.

Belki de eskiden bilgisayarlarimiz iyi degildi her oyunu çalıştırmıyordu, çalıştırsada akıcı olmuyordu bu yüzden hep içimizde bir ukteydi iyi bilgisayarlar. İyi donanimlar hayallerimizi süslerdi.

Şuanda bilgisayarda yaptığım tek şey youtube-netflix-film falan. Bazen ofis işleri oluyor onun için kullanıyorum işte.

• Benzeri sistemin sahibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

Benim de eskiden hep üst düzey sistem hayallerim vardı.

Sonra orta seviye bir sistem(r5 2600-16gb-rx570)topladim biraz oyun oynadım artik oyun hevesi, heyecanı kalmadı.

Belki de eskiden bilgisayarlarimiz iyi degildi her oyunu çalıştırmıyordu, çalıştırsada akıcı olmuyordu bu yüzden hep içimizde bir ukteydi iyi bilgisayarlar. İyi donanimlar hayallerimizi süslerdi.

Şuanda bilgisayarda yaptığım tek şey youtube-netflix-film falan. Bazen ofis işleri oluyor onun için kullanıyorum işte.
    düzgün oyun pek çıkmıyor artık. o yüzden
  • o değilde koyduğum foto silinmis la niye? bu foto kaldirildi uyarisi cikior sjajajshah

• quote:

Benim de eskiden hep üst düzey sistem hayallerim vardı.

sistemin performansı nasıl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucelock

sistemin performansı nasıl hocam

Alıntıları Göster
    İyi hocam işlemci Ekran kartına gore biraz güçlü ama yeterli. Oynatmadığı oyun yok. Optimizasyonu berbat olan oyunlarda(ac origins mesela) 30-40 fps aldığımda oluyor elbet. İşlemcinin OC potansiyeli yüksek ama uzun zamandır oyun oynamadığim için işlemcinin boost ayarını kapattım 3.4 ghz de kullanıyorum. 4.1-4.2 ghz bile yapilabilir iyi bir soğutucuyla.

• quote:

Hocam ulaşilamaz bir hayal değil
    2000 liraya toplanır.

Alıntıları Göster
    ilk çıktılarında alamadık hayran hayran izledik ordan bir hayaldi şimdi alsam ne olacak ki

• quote:

İyi hocam işlemci Ekran kartına gore biraz güçlü ama yeterli. Oynatmadığı oyun yok. Optimizasyonu berbat olan oyunlarda(ac origins mesela) 30-40 fps aldığımda oluyor elbet. İşlemcinin OC potansiyeli yüksek ama uzun zamandır oyun oynamadığim için işlemcinin boost ayarını kapattım 3.4 ghz de kullanıyorum. 4.1-4.2 ghz bile yapilabilir iyi bir soğutucuyla.

Alıntıları Göster
    anladım hocam sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.