Şimdi Ara

ÖZEL OKULLAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , bu sene son senem olacak sınav kolejine geçmeyi düşünüyorum evime en yakın o çünkü önerir misiniz . Fiyatları ne kadardır sizce ortalama kampüs şeklinde çok büyük bir yer değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam öğretmen kadrosunda neye dikkat etmem gerekiyor. İsimlerine bakarak bi çıkarım yapamam terslemek amacıyla söylemiyorum bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın verdikleri vaatler neler özel okula gitmiş biri gibi konuştunuz aydınlatır mısınız beni .
  • Lisede 2 özel okulda okudum Fen lisesindeydim Okuldan okula değişebilir ama en çok fen lisesiyle ilgileniyorlar Anadoludaki öğrencilere de göz boyamak için yapıyorlar bir şeyler işte Eğer fen lisesine yazılacaksan kesinlikle yazılmanı öneririm ama Anadolu’ya yazılacaksan önce bir araştır Git idareyle konuş Çalıştırma sistemlerini öğren Yazılı sınavlarda tolerans gösteriyorlar mı bir bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ihamyou kullanıcısına yanıt
    Hocam özel okula gidip pişman olmuş biriyim
    Mesela matematik zümresinde kaç öğretmen var soru çözümününde sıra beklersiniz az öğretmen varsa okuldan mezun olanlara öğretmenleri sorabilirsiniz teknoloji çağında yaşıyoruz bulursunuz illa birilerini

• Ben de son sınıfa kadar çok iyi puanlı bir anadolu lisesinde okuyordum eğitimi hocaları vs çok iyiydi evime uzak olduğu için yol beni çok yoruyordu ve vakit kaybım oluyordu bu yüzden yeni açılan bir özel okula geçmeye karar verdim. Yazın kaydolmaya gittiğimizde bi vaatler görmen lazım ben de kandım tabi sınava hazırlanıyoruz sonuçta. Özel ilgilenmeler mi dersen tek tek eksik kapatlar mı dersin adam bana 5 saat boyunca öğrencilerle ilgili yapacaklarını anlattı. Özel okul+etüt merkezi gibi bir yerdi dersaneye de gerek kalmayacağını söyledi. Gel gelelim ki okul başladı ve 1 ay geçti 2 ay geçti bekliyorum ki söylediklerini yapacaklar diye hiçbir şey yapmadılar. Etüt saatleri düzenliyorlardı 1 hocanın başında 50 kişi soru çözümü için bekliyordu.Denemeler desen vasat yayınlar her şey çok kötüydü. Ailem çok fazla para ödedi ona üzülüyorum. Her okul böyle olacak diye bir şey söylemiyorum fakat gidip oranın mezunlarıyla birebir konuş. Özel okulların çoğu para amaçlı kuruluyor ve senin başarın asla umurlarında değil. Son senemde hayatımın hatasını yaptım diyebilirim. Sana tavsiyem eğer okulun devamsızlığı çok sorun yapmıyorsa okuluna devam et ve kendine bir danışman hoca program vs yapması için bir de eksik derslerin için özel hoca tutman. Ailenin o okula vereceği parayı böyle değerlendirmen sana çok güzel dönütler getirir. Umarım başarılı olursun şimdiden..

• Sagolun up tekrardan yaridmci olur musunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    özel okullar hk.
    3 yıl önce açıldı
    Tıp'ta Zorunlu Hizmet Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Uppp

• Son up

• Hocam sana bir önerim var özel okula vereceğin parayı 1 e 1 ders alarak değerlendir, okulunla konuş sana izin versin, ben bu yıl okula gitmedim izin verdiler sadece sınavlara girdim, kütüphane ye git hergün bak katkısı cok fazla evde 2 calısıyorsan kütüphanede 6 çalısırsın.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.