Şimdi Ara

HAYAL KURAMIYORUM BEYLER ÇOK KÖTÜYÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıl önce travmatik bir olay yaşadım ondan beridir hayal kuramıyorum beyler gözümün önüne görüntü gelmiyor resmen çok sıkıcı ve azap verici birşey daha önce tutkal falan kullanmıştım ama travmaya kadar hiçbir sıkıntım yoktu
    ne yapabilirim bu durumda nasıl katlanırım beyler böyle bi hayata? lütfen yardım edin

• Sabahları sıcak su kaynat sonra lavobaya dök.1 ay sonra tertemiz olur.

Pardon ya ben çok yanlış gelmişim gece gece bukadar görüyo gözler.
  • gene mi sen bence bi psikologa görünmen lazım.
  • Merhaba,

hayal kurmaya çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanın beyler gözüm korkmasa çoktan intihar etmiştim antidepresan ilaçlarla hayatta duruyorum beynim ölü gibi resmen bu aşağılık duruma katlanamıyrum kendimi eziyorum içten içe
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

inanın beyler gözüm korkmasa çoktan intihar etmiştim antidepresan ilaçlarla hayatta duruyorum beynim ölü gibi resmen bu aşağılık duruma katlanamıyrum kendimi eziyorum içten içe

Öncelikle geçmiş olsun hocam kesinlikle intihar falan düşünmeyin sakın. hayal kuramadığınızı söylüyorsunuz ama bakın adı üstünde hayal, bu hayalleri gerçekleştirebilirsiniz hala hayal kuramamak o hayalin gerçekleşmemesine neden olmaz ki hayal kuramıyorsanız iyi şeylerin gerçeğini yaşayın hocam asla bıkmayın hayattan :) iyi geceler diliyorum dertleşmek isterseniz buradayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF25C2505 -- 31 Ocak 2014; 4:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkisizkişi.

quote:

inanın beyler gözüm korkmasa çoktan intihar etmiştim antidepresan ilaçlarla hayatta duruyorum beynim ölü gibi resmen bu aşağılık duruma katlanamıyrum kendimi eziyorum içten içe

Öncelikle geçmiş olsun hocam kesinlikle intihar falan düşünmeyin sakın. hayal kuramadığınızı söylüyorsunuz ama bakın adı üstünde hayal, bu hayalleri gerçekleştirebilirsiniz hala hayal kuramamak o hayalin gerçekleşmemesine neden olmaz ki hayal kuramıyorsanız iyi şeylerin gerçeğini yaşayın hocam asla bıkmayın hayattan :) iyi geceler diliyorum dertleşmek isterseniz buradayım

inan bana gerçeğin bir anlamı yok beyinde yaşamadıktan sonra
    düşünsene duyguların olmayınca sevilmenin bir anlamı olabilirmi senin için
    veya tad alamadıktan sonra tad almanın?
    o kadar çok sıkılıyorumki anlatamam her anım azap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 31 Ocak 2014; 4:29:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yetkisizkişi.

quote:

inan bana gerçeğin bir anlamı yok beyinde yaşamadıktan sonra
    düşünsene duyguların olmayınca sevilmenin bir anlamı olabilirmi senin için
    veya tad alamadıktan sonra tad almanın?
    o kadar çok sıkılıyorumki anlatamam her anım azap

Hocam beyin ayrı kalp ayrı emin olun o herşeye gücü yeten sevme duygusunu her insan tadıp tattırabilir, Hocam Siz asla vazgeçmeyin. Unutmayın Allah Kullarını Kollar, Gözetir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.