Şimdi Ara

Hayal kırıklığına uğradım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iş dolayısıyla fazla vaktim olmuyordu fps oyunlarına ama içimde çok büyük bir istek vardı..
    En son Call of Duty MW1 oynamıştım, artık işlerimin hafiflemesi sebebiyle BF4 siparişi vermeye karar vermiştim.
    Ama ondan önce bir BF3'ü bitireyim dedim, bugün satın aldım origin'den, indirdim saatlerce onu bekledim.
    Önce Single player oynamak istedim, direk multiye girince ezmesinler dedim fakat oyunun Türkçe Yaması güncellemeler ile birlikte iptal olmuş :(

Sizce Türkçe yama olmadan oyunu bitirsem bir şey kaybeder miyim? Hikayesi çok güzelmi.. Yani korsan oyun indirip Türkçe oynama şansım da var, sizin düşüncelerinize göre karar vereceğim.

• oyun bence güzel korsandan oyna ne olacak
  • bende güncellemeler yüzünden türkçe oynayamıyorum ama oyun sürükleyici az çok ilerliyorsun gidişata göre tabiki türkçe olması çok daha zevkli oluyor.. kısa zamanda bunu halletmeleri dleğiyle ben oyun alımı için humblebundle yi takip ediyorum çok ucuz fiyata oyun veriyorlar 10 -12 tl ye paket halinde almıştım crysis2 / bf3 / Dead Space / Burnout Paradise: The Ultimate Box / Dead Space 3 / Medal of Honor / Mirror's Edge / Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising

yukarıdaki oyunların hem steam keyleri hemde origin keyleri vardı bazıları hariç.

tavsiyem direk steam yada origin üzerinden almayın aşağıdaki link steam dijital indirmeler konusu linki ordan kampanyalara bakabilirsiniz birçok paylaşım yapılıyor ama bölge farkını unutmayın

http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/f_//tm.htm#25478058

ben aşağıdaki Kehanist isimli üyeden aldırıyorum keyleri güvenilir biridir.. ama almadan önce hesabınızı yapın ona göre msj atın

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=665815

• Çeviri ekibi oyun sürekli güncellendiği için yamanın revizyonundan vazgeçti. şimdi güncelleme vs yok oyun tamamlandı, ısrar ettik kalan kısımda tamamlansın artık diye ama oralı olmadılar malesef. halbuki onun için o kadar emek verildi bir şekilde tamamlanıp sunulabilir, kendi tercihleri bilmiyorum...
  • Hiç girme single'a. Multi için zerre kadar yardımı olmaz, ayrıca klasik fps oyunu hikayesi. Daha önce 3-5 FPS oynadıysan (CoD, BF BC2 vs.) hiç gereği yok oynamanın. Yapay zeka filan rezalet zaten, hikayeyi merak bile etmiyorsun oynarken.
    Direkt multiye gir, ezilme olayı diye bir şey pek yok BF'de. CoD gibi değil, tek başına yaptığın skor, öldürdüğün adamlar filan o kadar önemli değil. Bayrakları almaya çalışarak, takımınla beraber dolaşmaya çalışarak başlarsın Conquest oynarsan. TDM oynayacağım diyorsan CoD'a geri dön.
  • Bf3 multide 400 saat oynamisligim var ve single player nasil bitiyir bilmiyorum bile.ucakli gorevi yaptim biraktim.yani demek istedigim single player bos bir oyun.arkadaslarin dedigi gibi multide zerre kadar artisi yok.ayrica multide turkce olmasina da gerek yok.direk daliyorsun aksiyona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.