Şimdi Ara

Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani Köpek bir çocuğu veya kediyi parçaladıktan sonra "rehabilite" edilecek. Barınak sayısını arttır diyoruz yok diyorlar, uyutun diyoruz ona da yok diyorlar, hayvanı sokağa bırakana caydırıcı ceza verin diyoruz komik rakamlar sunuyorlar. BOP ileri karakolunda sıradan bir gün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Yeni kedi kopek satisini kisitlayin, vergiler koyun cins hayvan sahiplerine, hem total kedi kopek sayisi azalsin, mama lobisi diye bir sey varsa onlarin isleri bozulsun;

    hem de millet mecbur sokaktakileri sahiplensin, demeyi unutmusun, onu da ben ekleyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katliam meraklıları hayvan sever olan halkı görmezden gelip, "mama lobisi" demeye devam ederse, üstüne "bizim dışımızda düşünen herkes insan düşmanı" demeye de devam ederse bu konu daha da sulanmaya devam edecek. Mesela barınak açılsın, koşullar iyileşsin diyoruz bunlar hemen "onlara para harcatmayız" diyorlar. Yani katliam dışında herhangi bir fikri çözüm olarak görmüyorlar.


    Halk zaten katliama karşı. 20 yılda belediyeler var olan kanunu uygulasa, devlet bunları denetlese bugün çok farklı olurdu. Ama bu konuda da akpliler laf ettirmiyor tabi. Bir de belediyelere laf etmek demek, "bugüne kadar her şey yapıldı, denendi" algısı yapmaya ters bir durum.

  • sokakta köpek olmaz olur diyen biri ya akıl hastasıdır ya da bundan çıkarı vardır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her sabah 8-10 tane köpek havlayarak caddeye koşuyor bütün liseli cocuklar korkudan bağıra bağıra bi hal oluyor bu gece tilki indi karşı boş arsaya. Sizce bu olmalı mı? Hepimizin çocukları var herkes evinin önünden servise mi bindiriyor yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum bir ayda ne oldu ne bitti derken bütün hayvanları öldürürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bin referandum yapilmali ve cikan sonuca herkes saygi gosterneli. Siyasilerin refahi icin referandum yapiliyorda halk sagligini ilgilendiren bir konuda neden yapilmiyor? Referanduma gidilmesi icin imza toplanmalidir.

    Sokakta basibos kopek olmaz! Her yere diski birakiyorlar, cocuk parklarina isiyorlar. Sonrada cocuklar o oyuncaklari elliyorlar. Akil var mantik var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Haziran 2024; 9:48:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    bir tanesi hariç tüm dediklerine katılıyorum. sadece akıl ve mantık var dediğine katılamıyorum. çünkü ülkede akıl ve mantık yok. olsaydı tüm köpekler çoktan toplanmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru karar. Zaten köpekleri öldürelim diyenlerin ezici çoğunluğu reisçi. Reisçiler mutlu olacağına köpekler her gün 10 tane insanı ısırsın. Bizim burada pek köpek yok zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt

    Demek ki oradaki köpekler kedileri öldüre öldüre kedi nüfusunu kırmışlar veya korkutup kaçırdıkları için kediler oraları terk etmiş de olabilir bilemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    Eh tabii insanlar sonuca bakar. Bir de çoğunluk ne derse, nelerden kimlerde oluşursa o olur. CHP'nin kemik kitlesi ya da şöyle diyeyim CHP'ye ait belediyelerde CHP bu belediyeleri ezici çoğunlukla kendi kitlesinden aldıysa orada bir kayıp olmaz. Ama tepki oyudur, kararsız seçmendir filan falansa bu belediyeleri kaybedebilir doğru.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Mahalle demedim Ankara dedim. Öldüre öldüre kedi kalmadı orası kesin. Kedi 2 ayda doğurup üreyen cins. Kedi yok Ankara’da neredeyse her yer köpek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvansever olarak düşündüm ki sokaklarda sırtlanda olmalı. Maymunda olur hindistandaki gibi çeteleşirler köpeklerle kapışırlar izleriz. Turist bile çeker.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 18 Haziran 2024; 19:36:56 >
  • O zaman bu köpekleri savunanları gece 2'den sabah 7'ye kadar teker teker belirli noktalara bırakıp yürümelerini sağlayalım. Sonucuna göre tekrar konuşur herkes.


    Ankara'nın merkezi Çukurambar'da gece 2'de tek başına yürüyemezsin en basit örnek.

  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    Taslak hazırlayanlar bunu düşünemiyor işte. Ya da gerçek çözüm (yani uyutma) bilerek yokuşa sürülüp geçiştiriliyor. Artık bilemiyorum hangisi.

  • Sahiplenilmeyen başıboş köpekler itlaf edilmezse insan parçalayan bu sokak köpekleri daha birçok insanı parçalayarak öldürmeye devam edecek.

    Sahiplenilmeyen başıboş köpekler itlaf edilecek. 3 milyon sokak köpeğine barınak yapılamaz. 3 milyon sokak köpeğine barınak yapılıp günde 3 öğün beslenmenin maliyetini hesapladım hesap makinasının digiti yetmedi, böyle bir maliyeti bu ülke kaldıramaz 10 bin TL ile bir ay geçinmeye çalışan emekliler var bu ülkede yeter artık aklınızı başınıza alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Kentsel tasarımcı / Şehirleri inşa ve ihya kurulu üyesi Talha Kös TRT Haber'de başıboş köpeklerin uyutulup itlaf edilmesi gerektiğini ve sebeplerini açıkça anlatmış. Milyon köpeğin barınakta tutulması sadece ekonomi açısından değerlendirilecek bir konu değil, köpeklerin dışkıları kist hidatik dahil olmak üzere en az yedi farklı zararlı parazit bulunduruyor, bu parazitlerin yumurtaları uçuşarak besi hayvanlarına ve insanlara nefes yoluyla bulaşıyor, toprağa gömülse bile yeşilliklere geçiyor besi hayvanlarına. Başıboş köpek sorunu için o yüzden birçok veteriner "biyolojik terör" kavramını kullanıyor:



    x (formerly twitter)
    talha kös (@talhakos) on X
    https://x.com/talhakos/status/1794726376869908553




  • Daimon88 kullanıcısına yanıt

    Parazit diyorsan kedilere de aynı tepkiyi vermeniz lazım. O yüzden katliam isteyenler %99u hastalıklardan falan bahsetmiyor. Gönderdiğin videoda bile konuşulmuyor gibi.


    Ayrıca muhtemelen attığın videoda kuduz gibi ciddi aşıları bile yapmayan sözde sahipli köy köpeklerinden de bahsetmiyordur. Gerçek çözüm diyorsanız bunları ve daha fazlasını da konuşmanız lazım.

  • Cok guvenilir bir adammis masallah.

    kocaeli gündem
    İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Talha Kös Kimdir? Kaç Yaşında?
    https://kocaeligundem.com/haber/17610478/izmit-belediye-baskan-aday-adayi-talha-kos-kimdir-kac-yasinda


    Bir defa butun kopekleri barinakta tutmayacaktik. Beslemesini restorandan, lokantadan oldugu kadar yapardin, olmadigi ac kalirdi. Mesele hayvanin dogasina uygun sekilde ilgi alaka gosterilsin, barinmasi asgari bakimi saglansin.

    Bu kadar zor bir mesele degildi, dert bu sorunun cozumu olsa tamam deneyelim, sonuc mantiksiz olursa bizim dedigimiz yapilsin denirdi ama maalesef dert bu hayvanlara olan dusmanlik, fobi.

    Hic bir mantigi ve manasi olmayan bir tipik akp isi yasa ile istediginiz olacak gibi, hala neye sikayet ediyorsunuz anlayamadim. Kuduz riski nedir abi, her kopek kuduz riskli o zaman sahipliler de dahil uyutulsun.

    Kuduzu 10 gun gozlemliyorsun, varsa var yoksa yok. Zaten nerelerde oldugu belli, bildigin bu bahaneyle oldurecekler hayvanlari, yok anatomik bozukluk bilmem ne, hayvan 3 bacakli diye mi oldurulecek?

    Sizi memnun etmek icin algi kasan siyasi iktidari seveyim, insallah o vahset goruntuleriyle iktidardan da olacaklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu karardan sonra kimse bu hükümete oy atmasın. Haydi canlarım. Gösterelim osmanlının gücünü.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.