Şimdi Ara

Haxball Movie & Haxball Tanıtım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
7
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bozuldu derken? Uzun süredir girmiyorum nasıl bir değişim oldu oyunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M.Dexter

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

açılımını yakınlarda öğrendim hatta

öğretmiş oldum sanırım neyse sen bunda puro ben de lol de çelıncır'ım

aynen hocam teşekkür ediyorum çoğu kişi oynuyor o oyunu ama ve gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

Oyun bozuldu derken? Uzun süredir girmiyorum nasıl bir değişim oldu oyunda?

forma yapma filan geldi hocam ve giriş biraz değişik olmuş eski hali iyidi bir türlü alışamadım formalara ligde ve bu aralar çok saldırı yor :(

quote:

forma yapma filan geldi hocam ve giriş biraz değişik olmuş eski hali iyidi bir türlü alışamadım formalara ligde ve bu aralar çok saldırı yor :(

Oynanış olarak değişmedi dimi? Çok iyi oyun ya asla unutulmaz. Hiçbir oyunu 3-4 saatten fazla oynayamam sıkar ama haxball bir odada 8 saat takıldığım oldu.

quote:

quote:

Oynanış olarak değişmedi dimi? Çok iyi oyun ya asla unutulmaz. Hiçbir oyunu 3-4 saatten fazla oynayamam sıkar ama haxball bir odada 8 saat takıldığım oldu.

yok hocam değişmedi kesinlikle öyle birde bunu insanlara anlatabilsek sadece flash oyun olarak görüyorlar uzaktan bir oynasalar bakayım görücem

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam değişmedi kesinlikle öyle birde bunu insanlara anlatabilsek sadece flash oyun olarak görüyorlar uzaktan bir oynasalar bakayım görücem

Aynen ya, herhangi bir level kasma sisteminin olmadığı bir oyun ancak bu kadar sarabilir. Mükemmel. En güzel yanı da oyunda herkes eşit boyutta, eşit hızda, herkes eşit. Yetenek konuşuyor sadece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ya, herhangi bir level kasma sisteminin olmadığı bir oyun ancak bu kadar sarabilir. Mükemmel. En güzel yanı da oyunda herkes eşit boyutta, eşit hızda, herkes eşit. Yetenek konuşuyor sadece.

kesinlikle haklısınız hocam ya insanlar flash oyun deyip ego yapıyorsunuz diyorlar bu oyun tamamen yetenek ve çalışma gerektirir.Ve flash oyundan ziyade Türkiye bu oyunda Dünyada temsil ediliyor ve temsil eden kişilerde babaları yaşında adamlar uzaktan oyuna flash demeye benzemiyor ama öğrenmelerınde fayda var fazla bilgi zarar değildir

• bende baglandim bu oyuna özellikle 3v3 pro odalari fena sarıyor

Arkadaşlar Haxball Oynamak İlk zamanlar Hobi olarak başladığım sonraki zamanlar ise iş haline para kazanmamı bile sağlayan oyun haline geldi.

Birçok Türk oyuncularının bulunduğu forumlarda bulundum.Şampiyonlar Ligi maçlarında Türkiye adına Kaleci olarak çıktım.Ve Pub olarak nitelendirdiğimiz forum dışı oyuncular adına platform kurarak birçok eğitim dersi verdim.Haxball'a ara sıra DH de oda açılınca girmeye devam ediyorum.Ama Üniversitede yoğunlaşan derslerim nedeniyle Haxball kariyerime son verdim.Forumda Eğitim vermeye ve ilk günlerdeki gibi hobi olarak vakit geçirmemi sağlaması ümidiyle tekrar gireceğim.

Buda 3 yıl oynamamdan sonra arkadaşlarımın kariyerim adına yaptığı kısa bir moviedir.Ve oyunu tanıtma amaçlı bulabilirsiniz(Haxball Nasıl oyun vs...)

Haxballda bir devir bitti bana göre nickim : Kareem Said bu arada bilenler çıkabilir.

Bu videoyu paylaşma amacım oyunu tanıtmak ve bugün DH de haxball'a girdiğimde duygusal anlar yaşamamdı.Bu oyuna emek vermiştim.

Neyse iyi seyirler arkadaşlar..

Bu arada müzik hoşunuza gidebilir ama bilenler mutlaka çıkar efsane soundtrack

Not: Kırıcı yoruma karşıyız

Videoyu hangi programla yaptin? Cok guzel olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir007

quote:

Arkadaşlar Haxball Oynamak İlk zamanlar Hobi olarak başladığım sonraki zamanlar ise iş haline para kazanmamı bile sağlayan oyun haline geldi.

Birçok Türk oyuncularının bulunduğu forumlarda bulundum.Şampiyonlar Ligi maçlarında Türkiye adına Kaleci olarak çıktım.Ve Pub olarak nitelendirdiğimiz forum dışı oyuncular adına platform kurarak birçok eğitim dersi verdim.Haxball'a ara sıra DH de oda açılınca girmeye devam ediyorum.Ama Üniversitede yoğunlaşan derslerim nedeniyle Haxball kariyerime son verdim.Forumda Eğitim vermeye ve ilk günlerdeki gibi hobi olarak vakit geçirmemi sağlaması ümidiyle tekrar gireceğim.

Buda 3 yıl oynamamdan sonra arkadaşlarımın kariyerim adına yaptığı kısa bir moviedir.Ve oyunu tanıtma amaçlı bulabilirsiniz(Haxball Nasıl oyun vs...)

Haxballda bir devir bitti bana göre nickim : Kareem Said bu arada bilenler çıkabilir.

Bu videoyu paylaşma amacım oyunu tanıtmak ve bugün DH de haxball'a girdiğimde duygusal anlar yaşamamdı.Bu oyuna emek vermiştim.

Neyse iyi seyirler arkadaşlar..

Bu arada müzik hoşunuza gidebilir ama bilenler mutlaka çıkar efsane soundtrack

Not: Kırıcı yoruma karşıyız

Videoyu hangi programla yaptin? Cok guzel olmus.

sony vegas 11 ile hocam profesyonel yapım ben yapmadım oyunda bir arkadaş vardı yıldızteknikten yazılım mühendisliği okuyorum demişti bu işlerle uğraşıyordu bu programı kullanıyorum dedi ve başka bir programda kullanıyordu onun ismi tam aklımda değil hocam Türkiye haxballının tanıtmak içinde bir kaç movie yapmıştı zaten

• sadece kurtardığı pozisyonları koymuş

quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Şu lig yapanlar şampiyonlar ligi felan yapanlar ligi kazananlar nasıl oynuyor acaba çok üst düzey oynanılcak bir oyun değil ki zaten bu oyunun üzerinden ne kadar şey yapılıyormuş vay be

hocam CL denilen şampiyonlar ligi bütün dünya haxballını kapsar ve canlı yayınla maçlar yapılır.Türkiyeyi Angell Of Deat- Silas Beaver-Me gusta-Akıncılar bu 4 takım çoğunlukla her yıl temsil eder.Silas ve AoD en çok Türkiyeden şampiyon ve Silas en iyi takım geneldede zaten.inan bu oyunun arkadasında inanılmaz şeyler dönüyor :D DH gibi forumlar var Chat sistemi var ama alt ve üst 2 chat ve ligler var ordada işte çok geniş bizim gördüğümüz normal haxball oynuyanlara pub diye nitelendiriyorlar forumda

Forma felan yapma gelmiş kötü olmuş.Bilgisayarı değiştirmeden önce map koleksiyonu yapmıştım bin tane mapım vardı internetten indirmiştim hepsi gitti onların Bilgisayarıda değiştirince oynayamaz oldum zaten bir sürü velet var

Ben öylesine girerdim yani pro felan olmaya çalışmazdım eğlencesine oynardım.

• Takip guzel konu yardimci bi arkadas

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkaaaaaa

sadece kurtardığı pozisyonları koymuş

hocam haxballda kaleci movieleri sadece kurtardığı pozisyonları koyar 200 ye yakın movie izledim kaleciye dair yediğini koyan görmedim şöyle özetliyeyim forvet atamadıığı golü koyar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Takip guzel konu yardimci bi arkadas

teşekkürler hocam amacımız haxballı tanıtmak flashı oyun olmasından öte daha profesyonel ve zevk veren bir oyun olmasını duyurmak

Orijinalden alıntı: Orkaaaaaa

maç videosu koysan neyse bi amacı yok videosun kralsın

amaç tanıtım hocam meraklıları var ve gerçekten bu oyuna emek vermek isteyen rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın
    orası öyle hocam klavyedeki marifetlere kalmış

orası öyle hocam klavyedeki marifetlere kalmış

klavyenin kalitesi ilede alakalı. Çok alakalı hemde

Bunu klavyem değiştiğinde anladım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.