Şimdi Ara

Haxball Movie & Haxball Tanıtım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
7
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bugün senden esinledim haxball a başladım bi oyunda kaleciyim ben dedim tamam dediler bi mob açtılar böyle penaltı gibiydi ben belirli biyere kadar kıpırdayabiliyodum onlar 1 kişi 1 kişi şut çekiyordu leğen ettiler 0 kurtarış 10 gol mü ne yedim
    @M.Dexter

Orijinalden alıntı: CherryVery

hocam bugün senden esinledim haxball a başladım bi oyunda kaleciyim ben dedim tamam dediler bi mob açtılar böyle penaltı gibiydi ben belirli biyere kadar kıpırdayabiliyodum onlar 1 kişi 1 kişi şut çekiyordu leğen ettiler 0 kurtarış 10 gol mü ne yedim
    @M.Dexter

hocam benim 3 yıl olmuş emek var ama 3 yıl içinde 1 yıla yakın arada verdim tabi öyle kolay olcak işler değil dediğim gibi 1 v 1 başladım ve defansif oynarak stratejı geliştirmen gerek akıl oyunu ve yetenek işi bu oyunu kavradımmı zaten gerisi geliyor ya

• Ben de 2010'dan beri oynuyorum. 1-2 aydır girmiyorum. Oyundaki nickim Robinho bilen bilir. Hatta konu dışında 1-2 sene önce turnuva olmuştu 1 v 1 şampiyon olmuştum. Eğer sağlam bir klavye ve lagsız bir ortam olursa oyun çok sarıyor gerçekten.
  • Neyse sağolasınBen gireyim oyuna da 1-2 oyun atayım şimdi inşallah kasmazhocam bu arada maxthon tarayıcı google chromeye göre iyi midir kötü müdür benim bilgisayarın özellikler fos da chromeden arama yaparken adres çubuğunda arada donuyor sinir oluyorumkusura bakma konuyla alakasız oldu ama maxthon da arama çubuğuna birşey yazsam otomatik googledan arar mı chromedeki gibi
    @M.Dexter

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Ben de 2010'dan beri oynuyorum. 1-2 aydır girmiyorum. Oyundaki nickim Robinho bilen bilir. Hatta konu dışında 1-2 sene önce turnuva olmuştu 1 v 1 şampiyon olmuştum. Eğer sağlam bir klavye ve lagsız bir ortam olursa oyun çok sarıyor gerçekten.

memnun olduk hocam ozaman dediğim gibi canlı yayın maç ayarlıyabiliriz Türk forumdakiler ile belli başlı 2 forum var yoksa sayısızca haxball forumu var ama sağlam 4 kişi +1 yedek çıkarsa DH konu dışı olarak canlı yayın yapan arkadaşlar var zaten haxballda keyifli maç olabilir

• quote:

Neyse sağolasınBen gireyim oyuna da 1-2 oyun atayım şimdi inşallah kasmazhocam bu arada maxthon tarayıcı google chromeye göre iyi midir kötü müdür benim bilgisayarın özellikler fos da chromeden arama yaparken adres çubuğunda arada donuyor sinir oluyorumkusura bakma konuyla alakasız oldu ama maxthon da arama çubuğuna birşey yazsam otomatik googledan arar mı chromedeki gibi
    @M.Dexter

arar hocam bak şöyle diyeyim facebook oyunlar vs flash oyunlar-haxball matxhon en iyi seçenek ama yandex bence daha iyi yoksa chrome genel işlevi daha yüksek ama maxthon haxball için diyenler sayıca fazla

• tamam hocam anladımhocam herşey için sağolun teşekkürler ellerinize sağlık ben kaçıyorum size iyi forumlar tekrar teşekkür ederim
    @M.Dexter

tamam hocam anladımhocam herşey için sağolun teşekkürler ellerinize sağlık ben kaçıyorum size iyi forumlar tekrar teşekkür ederim
    @M.Dexter

rica ederim hocam haxball da yardım bizim işimiz

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Hocam ne kazandın haxball'dan?Bu arada o haxball lig forumlarının linklerini özelden gönderirsen sevinirim.

hocam fazla birşey değil ya en onemlisi dostluk atayım tabi

Orijinalden alıntı: M.Dexter

hiç düşünmeden bırak hocam oyun son güncellemelerle birlikte bitti artık. benim zamanımda big yoktu clasicte v3 dönerdik şimdi millet big'i beğenmez oldu .Bu oyuna çok emek verdim çok iyi takımlarda oynadım ama doğru düzgün dostluklardan başka birşey kazandırmadı.Sadece hobi olarak yapılmalıymış acemi kalsaydık keşke oyunda hep asıl ozaman tadı çıkarmış

aynen ya. oyun açıldığı ilk günden beri oynarım, ekşi'de veya burada görmüştüm ilk gün açıldığında, hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum. ne güzel günlerdi sadece classic vardı siz gene iyiymişsiniz biz v4 dönerdik o sahada. gene de zevkli olurdu. şimdi gerçekten çoluk çocuk doldu oyun, eskiden yaş ortalaması +20'ydi şimdi -15 resmen. adamlara bir şey öğretmeye çalışıyorsun en iyi kendisi bilir ya dinlemez bile.

ben de geçen sene bıraktım bu yaz çok az oynadım eski tadı yok. bırakmakla doğru kararı vermişsin.

bu arada sana çok rastladım ama hobi olarak oynadığım için (lig, takım vs. hiç yok yani hep tek tabancayımdır) hatırlamazsın muhtemelen. nick netizen.

video'ya gelirsek, gerçekten pro oyunculara karşı oynadığın belli. yorumların hepsine bakmadım ama muhtemelen çoğu insan deli deli konuşup "açılsaymışsın atak bile olmazmış kötüsün" falan demiştir. aşırı pro'lara karşı açılmak yanlıştır, doğru hamleleri yapmışsın hep.

edit:

quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Şu lig yapanlar şampiyonlar ligi felan yapanlar ligi kazananlar nasıl oynuyor acaba çok üst düzey oynanılcak bir oyun değil ki zaten bu oyunun üzerinden ne kadar şey yapılıyormuş vay be

bizden çok da farklı oynamıyorlar haklısın çok üst düzey oynanılacak bir oyun değil haxball. bizlerden farkları sürekli birbirleriyle oynadıkları için özellikle hücumda çok organize oluyorlar ve bayağı farklı asistler ortaya çıkıyor. bir de konsantrasyonları çok fazla, maç içinde pek kopmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Ağustos 2013; 10:52:58 >

• Droogie D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam benim dilimden anlıyanlarda var hatırlıyorum netizen diye 1 kere görmüştüm sanırsam bende artık hobi olarak giriyorum DH dekilerle ama DH olarak en iyi forumdan bir maç ayarlıyacağim yeterki sağlam 4 + 1 çııkalım canlı yayında olucak

teşekkürler hocam benim dilimden anlıyanlarda var hatırlıyorum netizen diye 1 kere görmüştüm sanırsam bende artık hobi olarak giriyorum DH dekilerle ama DH olarak en iyi forumdan bir maç ayarlıyacağim yeterki sağlam 4 + 1 çııkalım canlı yayında olucak

yer olursa oynamak, olmazsa izlemek isterim. link bekliyorum ayarlanınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

bir kaç gün geçsin DH haxball oyuncularını iyice bir tanıyalım ona göre çıkar oynarız hocam zevk için zaten odalar kuruyoruz genelde haxball ana konuya orda görüyoruz birbirimizi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

bir kaç gün geçsin DH haxball oyuncularını iyice bir tanıyalım ona göre çıkar oynarız hocam zevk için zaten odalar kuruyoruz genelde haxball ana konuya orda görüyoruz birbirimizi

tamamdır.

• banada ver
    Gitarist&Solist
    Photoshop - Fireworks - Dreamweaver - Premiere

Web Tasarim-Logo Tasarim-Dergi Tasarim

Avatar göz rengim psikolojimi tarif eder.
  • Orta saha oyunculugu secmeleri ne zaman?Talibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Merkür'lü Adam

Açıkçası kendimi bu arkadaşımıza rakip olarak görmesem de o kadar kötü olduğumu düşünmüyorum haxball'da
    Bu arada bir takım kuralım diyorum ben. Var mı destekleyecek?

hocam iyisin iyi takım işlerine bulaşmayalım işte hobi olarak ne güzel oynuyoruz vakit geçiriyoruz özel maçları forum için ayarladık mi işler yoluna girer bizim içinde zevk almaya bakalım bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Orta saha oyunculugu secmeleri ne zaman?Talibim.

defanstan orta sahayamı geçtin şimdi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.