Şimdi Ara

Havya Standı ve Reçine Aldım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar havya standı ve reçine aldım.Havya standının yanında süngerde var.Reçineyi teneke kutuyamı koymalıyım.Sünger ıslakmı olmalı.Kısacası havyanın temizliğini nasıl yapacağım.

• Sünger ıslak olmalı. Islatınca şişer zaten. Reçineyi plastik kutuda kullanabilirsiniz. Tabi havyayı dibine kadar batırıp kutuyu delmemek şartıyla.
  • Overclock Makinesi kullanıcısına yanıt
    Önce reçineye sonra süngeremi sürecem.
  • süngeri kullanmana gerek yok hem ucunu soğutuyor havyanın hem pek temizlemiyor. Hemen hemen tüm profesyoneller bulaşık teli kullanır. Küçük porselen bir fincanın içine bu top şeklinde bimde satılan teli sokun havyayı arada bir bu telin içine hızlıca bi kaç kez batırıp çıkarın ne lehim artığı ne is ne siyah yanık hiç bir iz kalmaz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 4 Eylül 2014; 21:09:20 >
  • AAT.BH kullanıcısına yanıt
    Bulaşık teli havyayı çizmez demi internette bir yorumda havyayı çizdiği söylenmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trydamere87

Bulaşık teli havyayı çizmez demi internette bir yorumda havyayı çizdiği söylenmişti.

Havyanın ucunu sokacaksın. Haliyle minik çizikler olurda bundan bişey olmaz zaten en azından yılda bir havya ucunu yanındaki vidayı gevşeterek değiştirmen gerekir yenisiyle. elektronikçilerde oluyor bir sürü uç çeşiti 1-2 tl bişey. Tel kullanmazsan zaten bi süre sonra o uç kapkara olacak pastadan reçineden dolayı yanık pasta isleri ise lehim olayını kötüleştirir. Her lehimde o tele sokacaksın bi kaç kere tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AAT.BH kullanıcısına yanıt
    Önce recine sonra bulaşık teliyle temizliyoruz demi.Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trydamere87

Önce recine sonra bulaşık teliyle temizliyoruz demi.Çok teşekkürler.

Reçine daha çok lehimin parlak olması için değil midir?

Havyayı değdirdiğin an buharlaşır çünkü?

Reçine ile pasta aynı şey değil mi? Yoksa ben mi karıştırıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.