Şimdi Ara

Havalı Tabanca Kullanan Var Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
20.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sadece ses mi çıkartıyor, yoksa attığı birşeyler var mı?

Nette şunu buldum:

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.240.4635.0001

• bu ne ya su tabancasını siyaha boyamışlar gibi?adama tutsan güler
    havalı derken yalnızca oksijen olarak mı soruyosun yoksa karbondioksit, azot miktarları da dahil mi soruya?
  • Metal mermiler atıyor.Menzili tahminimce en fazla 50 metre falandır.Kuş öldürülüyo bunlarla en fazlaİnsanın da canını fena yakar.Eğer sert bi cisime gelirse mermisi dümdüz oluyor yapışıyor oraya,pek sert,delici bişey değil yani
  • tek saçma atar havalı tabanca hırsıza falan işe yaramaz onun için alıyorsan alma atış talimi yapılır sadece havalı tabancayla
  • bu biraz daha gerçekçi:

bir de şu var: M4 A1 6 MM BB 450 ATIŞ KAPASİTELİ ŞARJLI HAVALI TÜFEK (plastik mermi atıyormuş galiba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 29 Temmuz 2008; 18:42:51 >
  •  Havalı Tabanca Kullanan Var Mı

bunlardan atıyor %90'ı...

banada dayımdan kaldı birtane duruyor evde yatağın altında bir işe yaradığı yok...

ama şu bazı mahallelerde olur ya yağ tenekelerinden çöp koymak için birşeyler...

onlara sıkmıştım deneme amaçlı ve delmişti...

bide yanlışlıkla dayımın bacağına sıkmıştım kot pantolon delinmişti bacağı morardı falan :)

göğüsten aşağı sıkacaksan hırsıza karşı azda olsa etkili sayılır... ama ya kafaya gelirse ya kalbine gelirse ya ciğerlere gelirse...

bu arada tüplerini 1 kere açıp taktıktan sonra 1-2 hafta içinde bitirmeye çalış yoksa kendi kendine bitiyor zaman içinde...

en son 9 ytl'di 1 adet tüp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 29 Temmuz 2008; 18:43:55 >

• kafadan vurursak hırsızı etkisiz hale getirir gibi geliyor sanki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    Baston kilit kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mantarlı var bende
  • Ben bir site buldum adamlar

BARRET'in havalı versiyonunu satıyor UZI vs hepsi var... Türkiyeye'de gönderiyorlarçç
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

en guzeli 38 toplu kuru alin.sarsorde mermi bekledi derdi olmaz ve havalilardaki tup bekledi bitti derdi olmaz.o gurultuden sonra da hirsiz filan durmaz.

hocam bunu nereden alabiliriz?
    fiyat bilgisi falan varsa iyi olur...
  • site ismi alalım ogameci :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

site ismi alalım ogameci :)

www.uncompany.com
  • Arkadaşım sana tavsiyem eğer alacaksan crosman 357 al namlusu uzun atış mesafsı 150-200 metre
  • beyler menzili ne kadar bu tabancaların

hatsan mod 80 tüfek var birde tabanca alayım diyorum
  • daisy powerline 5170
    7 aya askin kullaniyorum.sik araliklarla atis yapiyorum.tavsiye ederim.cok kuvvetlidir.diger tabancalara gore daha hizli mermi cikisi vardir.cesitli nesneler uzerindekl denemelerimin neticesinde kafa,boyun ve onemli organlar disina geldimi insana buyuk aci verir.bence hirsiz icinse al derim.hirsiz icin en iyisi budur.ama dez avantaji ise taktigin co2 tupunu ya bitiricen yada icindeki gazi bosaltip oyle muhafaza edecen.co2 tuplerinde propan tupundeki gibi subab yok.co2 tupunde adam tupun ucunu tipa ile kapamis ve sen icindeki gazi tipayi delerek kullaniyorsun.
    etkili menzili max 60m dir.
    eger imkanin varsa kesinlikle bitane havali tabanca yada tufek edin.hem hobi hemde hirsiza karsi kullanirsin

• Ateş eden için kulak zarı bırakmıyo ateş edilen içinse durum dahada kötü

• kafasina gelirse kivranir yerde sende o ara etkisiz hale getirirsin işte bende var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde büyük dededen kalma Smith-Wesson var hırsıza doğrultsan kaçar.
  • O tabancalarin neredeyse bir atesli tufekle ayni cikis hizi olanlari var . mobildeyim ayrinti yazamıyorum ama oldurebilir.
    Saka olmaz 2 yildir aticilik yapiyorum.guvenlik 1 numaradir.ayrica herkes CO2 tupu alman gerekir demis.bunlarla ugrasacagina bir havali tufek al kirmali.tuple falan ugrazmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.