Şimdi Ara

Havale ile Ödeme [LÜTFEN YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler az önce FLO'dan ayakkabı siparişi verdim. Ödemeyi havale ile yapıcam ama daha önce böyle bir ödeme yapmadım. Sizlere bir kaç sorum olacak:
    Beyler havale ile ödeme nasıl oluyor? Bankaya gidince hangi bilgileri vermem lazım?
    -
    Hesap Sahibi: ~~~~~
    Banka: ~~~~
    Şube No: ~~~~
    İban No: ~~~~
    -
    Bu bilgiler yeterli mi? Bankaya gidince bu bilgileri mi vermem lazım? Arkadaşlar lütfen cevap verin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atmden yatırcan banka no ve şube no gerekli. merak etme türkçe zaten yaparsın gerisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

atmden yatırcan banka no ve şube no gerekli. merak etme türkçe zaten yaparsın gerisini

Hmm kart flan lazım değil dimi?

EDİT: Banka no'yu nerden öğrenicem? Banko no vermediler ki sadece banka adi verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D0D00F1A -- 11 Mart 2013; 19:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

quote:

atmden yatırcan banka no ve şube no gerekli. merak etme türkçe zaten yaparsın gerisini

EDİT: Banka no'yu nerden öğrenicem? Banko no vermediler ki sadece banka adi verdiler

kart gerek yok. onlara sor hesap no felan verirler ya da sitelerinde yazar herhalde. ayrıca banka içindende gönderilebilir sanırım ama daha fazla para istiyorlar diye biliyordum
  • quote:

quote:

quote:

kart gerek yok. onlara sor hesap no felan verirler ya da sitelerinde yazar herhalde. ayrıca banka içindende gönderilebilir sanırım ama daha fazla para istiyorlar diye biliyordum

Müsaitsen pm atıcam ?

• muhtardan ikametgah alıcaksın üstüne kayıtlı bir elektrik faturasıyla bankaya gidip kayıt yaptıracaksın 3 gün bekledikten sonra evi incelemeye gelecekler eğer maddi durumun yeterliyse havale işlemi gerçekleşecek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Müsaitsen pm atıcam ?

tamam bankayıda yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon garanti yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor degil hocam yav sana bir.tane no.vermedilermi iban veya sube nolu olan neyse.onu yanina.gir.yanina extra 5 tl al onuda parayla beraber yatir.havale ucreti.cunku sonra gelip.buraya banka kesms.diye konu acma

Turkce zaten atmye git kartsiz.isleme bas sonra havale veya hesap no ya gonder secenegi olmasi lazim Sonrasi ztn turkce kimlik no.ister tel nonu felsn ister girip giris e bas.devam et en son zaten dogru yere gonderdimmmi diye dusunme orda numarayi girnce cikiyor ad.artik ism neyse.flo blmemnedir iste gorursn onayi verrsn

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Zor degil hocam yav sana bir.tane no.vermedilermi iban veya sube nolu olan neyse.onu yanina.gir.yanina extra 5 tl al onuda parayla beraber yatir.havale ucreti.cunku sonra gelip.buraya banka kesms.diye konu acma

Turkce zaten atmye git kartsiz.isleme bas sonra havale veya hesap no ya gonder secenegi olmasi lazim Sonrasi ztn turkce kimlik no.ister tel nonu felsn ister girip giris e bas.devam et en son zaten dogru yere gonderdimmmi diye dusunme orda numarayi girnce cikiyor ad.artik ism neyse.flo blmemnedir iste gorursn onayi verrsn

Cevap icin çook teşekkürler yarin okul cikisinda hallederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.