Şimdi Ara

havalar soğudu,golf'lerimizi koruyalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben önlem olarak,her akşam branda örtüyorum. araca 3 tane branda aldım. genellikle 25 günde bir değiştiriyorum. İmkan olsa balkona koyardım ama malesef yok. otoparkta en ortalama yere park ediyorum ki golf düşmanları branda ya sigara atmasın. Dün akşam abim çok abarttığımı söyledi,biraz tartıştık daha sonra özür dilemek için odasına girdiğimde astra k yı araştırdığını gördüm..kavga dövüş onu banyoya sokup musluğa kafasına soktum. soğuk su ile beyin hücrelerini kendine getirdim.. nasıl bir gaflete,nasıl bir hıyanete,nasıl bir mantıksızlığa düşmüşse golf yerine astra k yı zihninde istemiş..hemen töbe et dedim. ben genç yaşta abi katili etme dedim.. ulan koskoca ulu golf'ü astra için satacaktı. bunu eşim teklif etse boşarım o derece.. hemen aşağıya inip golf ten özür diledim. sol ön kapıyı tok bir şekilde kapattı sağolsun. Tam bir alman beyefendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan1990 -- 29 Eylül 2015; 18:11:32 >

• Sonra vitesi çaat diye 4 e taktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Sonra vitesi çaat diye 4 e taktın

aman hocam kavramada sorun çıkmasın
  • eksiler buradan
  • güldümlan
  • o kadar seviyorsan gece içinde yat belki sinek falan konar allah korusun.O masum golfcük ne yapar sonra
    troll seniiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

o kadar seviyorsan gece içinde yat belki sinek falan konar allah korusun.O masum golfcük ne yapar sonra
    troll seniiiiiii

çok şükür tok kapılarımız kapalıyken hiç bir sinek giremez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa olalım dedik engellendik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tok kapın çürüsün hemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Tok kapın çürüsün hemi.

Hocam töbe deyin ya,allah korusun
    ..neyse yarın haftaiçi..avmlerin öğle saatlerinde otoparklar boş olur. Gidip biraz kapı açayıp kapayayım,o çıkan ses ruhuma iyi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Evet arkadaşlar ben önlem olarak,her akşam branda örtüyorum. araca 3 tane branda aldım. genellikle 25 günde bir değiştiriyorum. İmkan olsa balkona koyardım ama malesef yok. otoparkta en ortalama yere park ediyorum ki golf düşmanları branda ya sigara atmasın. Dün akşam abim çok abarttığımı söyledi,biraz tartıştık daha sonra özür dilemek için odasına girdiğimde astra k yı araştırdığını gördüm..kavga dövüş onu banyoya sokup musluğa kafasına soktum. soğuk su ile beyin hücrelerini kendine getirdim.. nasıl bir gaflete,nasıl bir hıyanete,nasıl bir mantıksızlığa düşmüşse golf yerine astra k yı zihninde istemiş..hemen töbe et dedim. ben genç yaşta abi katili etme dedim.. ulan koskoca ulu golf'ü astra için satacaktı. bunu eşim teklif etse boşarım o derece.. hemen aşağıya inip golf ten özür diledim. sol ön kapıyı tok bir şekilde kapattı sağolsun. Tam bir alman beyefendisi.

Eeee kaçta uyandın peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Evet arkadaşlar ben önlem olarak,her akşam branda örtüyorum. araca 3 tane branda aldım. genellikle 25 günde bir değiştiriyorum. İmkan olsa balkona koyardım ama malesef yok. otoparkta en ortalama yere park ediyorum ki golf düşmanları branda ya sigara atmasın. Dün akşam abim çok abarttığımı söyledi,biraz tartıştık daha sonra özür dilemek için odasına girdiğimde astra k yı araştırdığını gördüm..kavga dövüş onu banyoya sokup musluğa kafasına soktum. soğuk su ile beyin hücrelerini kendine getirdim.. nasıl bir gaflete,nasıl bir hıyanete,nasıl bir mantıksızlığa düşmüşse golf yerine astra k yı zihninde istemiş..hemen töbe et dedim. ben genç yaşta abi katili etme dedim.. ulan koskoca ulu golf'ü astra için satacaktı. bunu eşim teklif etse boşarım o derece.. hemen aşağıya inip golf ten özür diledim. sol ön kapıyı tok bir şekilde kapattı sağolsun. Tam bir alman beyefendisi.

Eeee kaçta uyandın peki?

Brandayı çıkarmamanın belli bir süresi yok. Yağmur yoksa ve ne zaman harekete geçersem o zaman..genellikle 9 civarı uyanırım.

• Bayılıyorum şu Das Auto masallarına.

Adam vw fanlarıyla dalga geçme amaçlı, ironi hikaye yazmış, millet te kaçta uyandın falan diyor. Bu kadar kasmanın ne gereği var anlamıyorum.

"ulu golf"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exit to DOS

Bayılıyorum şu Das Auto masallarına.

Adam vw fanlarıyla dalga geçme amaçlı, ironi hikaye yazmış, millet te kaçta uyandın falan diyor. Bu kadar kasmanın ne gereği var anlamıyorum.

"ulu golf"

Ne hikayesi hocam ben en büyük vw fanıyım..

• Baktın vw konuları uçuyor belki popi olurummu dedin

• Harbi kahkaha attım babam ne gülüyon la eşek dedi allah belanı vermiyee

• Besleyin besleyin trolleri, sonra ne bu her taraf troll koktu? Kokar tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Harbi kahkaha attım babam ne gülüyon la eşek dedi allah belanı vermiyee

babanla diyalogunuz böylemi gerçekten ne gülüyon la eşşek iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Harbi kahkaha attım babam ne gülüyon la eşek dedi allah belanı vermiyee

babanla diyalogunuz böylemi gerçekten ne gülüyon la eşşek iyimiş

Babamı severim arada güzel laf sokar okadar.pamuk gibi adamdır bugün arabayı pert etsem dıngılın sağ olsun der :)

• gül gül öldük üye kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Sonra vitesi çaat diye 4 e taktın

aman hocam kavramada sorun çıkmasın

işte bu süperdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.