Şimdi Ara

Havalar neden soğumuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasımın yarısını geçtik hala sıcak, soğumayada niyeti yok.sabahları bile üzerimden ceketi çıkarttığım oluyor.öğlen 20-25 dereceyi buluyor hala.Şimdiye kadar yaklaşık 1 ay önce 3-4 gün aşırı soğuk oldu,1-2 günde yağmur yağdı.sonbahar bitiyor yağmur yüzü görmedik.yer Niğde.

bilgisi olan var mı acaba ?

• Antalyada da aynı durum var geçen yıllara göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tişörtle dolaşıyorum
  • Harbi he, geçen sene böyle değildi. Yağmur yağıyor diye seviniyorum sonra hava açıyor anlamadım
  • Hava soğuk ya donuyoruz
  • Konya soğuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küresel ısınma.
  • Hiç sorma istanbul yanıyor adeta hele beyoğlu bölgesi

Allah'ın işine elbet karışılmaz ama ne bileyim ben karanlık ve puslu havaları daha çok severim soğuk olmasa da.. Ama aydınlık havalar içimi karartır

• Ankaradayım bi taraflarım donuyor

• 8 derece burası donuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

/>

burnu kırıldı onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Kasımın yarısını geçtik hala sıcak, soğumayada niyeti yok.sabahları bile üzerimden ceketi çıkarttığım oluyor.öğlen 20-25 dereceyi buluyor hala.Şimdiye kadar yaklaşık 1 ay önce 3-4 gün aşırı soğuk oldu,1-2 günde yağmur yağdı.sonbahar bitiyor yağmur yüzü görmedik.yer Niğde.

Iklim salınımları. yavas yavas ilkbahar ve sonbahar yok oluyo ya kis ya yaz olur bi gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sünnetçi34 -- 17 Kasım 2013; 13:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Hiç sorma istanbul yanıyor adeta hele beyoğlu bölgesi

Allah'ın işine elbet karışılmaz ama ne bileyim ben karanlık ve puslu havaları daha çok severim soğuk olmasa da.. Ama aydınlık havalar içimi karartır

aynen öyle.

Bir ara yeni bir 10 yıllık çağa girildi falan deniliyordu iklim daha iyiye gidecekmiş normalleşeceklermiş önceki 10 yılda bozulmuş vs. vs. duymuşsunuzdur. o konuda bilgisi olan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Hiç sorma istanbul yanıyor adeta hele beyoğlu bölgesi

aynen öyle.

Bir ara yeni bir 10 yıllık çağa girildi falan deniliyordu iklim daha iyiye gidecekmiş normalleşeceklermiş önceki 10 yılda bozulmuş vs. vs. duymuşsunuzdur. o konuda bilgisi olan var mı ?

Bir arada buzul çağına girdik diyorlardı hep amerikanın oyunları bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ScarFace0944

quote:

Kasımın yarısını geçtik hala sıcak, soğumayada niyeti yok.sabahları bile üzerimden ceketi çıkarttığım oluyor.öğlen 20-25 dereceyi buluyor hala.Şimdiye kadar yaklaşık 1 ay önce 3-4 gün aşırı soğuk oldu,1-2 günde yağmur yağdı.sonbahar bitiyor yağmur yüzü görmedik.yer Niğde.

Iklim salınımları. yavas yavas ilkbahar ve sonbahar yok oluyo ya kis ya yaz olur bi gidişle

duymuştum bunu, büyük ihtimal ilgisi vardır.
  • Istanbul-sıcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.