Şimdi Ara

havada ucusan helikopterler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazen gökyüzüne bakıyorum havada 5 tane arka arkaya helikopter geçiyor ama uzaktan ve takıla takıla gidiyorlar neki bu?

• Atmasfer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower
    bazen gökyüzüne bakıyorum havada 5 tane arka arkaya helikopter geçiyor ama uzaktan ve takıla takıla gidiyorlar neki bu?

Bende bazen havaya bakıyorum siyah bir nokta gittikçe büyüyor büyüyor etrafında bi grilik var.
    Sağımda solumda bağrışmalar "take cover" diolar. Ben ise mutluyum. Sonra bi sessizlik. Beyaz bir huzur...

Cuma esintileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

bazen gökyüzüne bakıyorum havada 5 tane arka arkaya helikopter geçiyor ama uzaktan ve takıla takıla gidiyorlar neki bu?

Bende bazen havaya bakıyorum siyah bir nokta gittikçe büyüyor büyüyor etrafında bi grilik var.
    Sağımda solumda bağrışmalar "take cover" diolar. Ben ise mutluyum. Sonra bi sessizlik. Beyaz bir huzur...

Cuma esintileri...

Ben dun is yerinden ciktim, gozyuzunde bir helikopter vardi, Q tusuna basip spot assist yapasim geldi bi an, sonra durdum, taksiye binip eve gittim :)

Oyun biraz sardi sanirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iguuz

Ben dun is yerinden ciktim, gozyuzunde bir helikopter vardi, Q tusuna basip spot assist yapasim geldi bi an, sonra durdum, taksiye binip eve gittim :)

Oyun biraz sardi sanirim :)

İyi bari dart atıp roket filan sallamaya kalkmamışsın.
  • hangi harita bilmiyorum şu 3 tane ayrı ayrı yayılan adacıktan oluşan haritada en sonda tek o bölümde olan helikopter var hani işte o haritada oyunu ruslar kazanınca gemilerin bombalanmasını gösteriyo ama gemiler sanki maket adaların 4 katı boyunda gemiler var böyle sanki dire fotoğraftan yapıştrmışlar.
  • quote:

Yav nerden ne ara gökyüzüne bakıyonuz beyler ya :D oyundan sıkılınca falanmı çok güldüm ya "bazen gökyüzüne bakıyorum"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su altı radar yapımı ardunio
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Yav nerden ne ara gökyüzüne bakıyonuz beyler ya :D oyundan sıkılınca falanmı çok güldüm ya "bazen gökyüzüne bakıyorum"

kuş arıyodur belki havada

• quote:

El sonunda bazı maplerde çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.