Şimdi Ara

Havacılık ve Uzay Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bölüm hakkında bilgisi olanlar biraz açıklayabilirler mi? olumlu ve olumsuz yanlarını çok merak ediyorum. teşekkür ederim şimdiden.

• Ben araştırdım baya bu bölümü.Bu forumdaki öğrenci ve mezunları genelde memnun.Diğer yerlerde ise uçak firmaları uçak mühendisinden çok makine mühendisi alıyor falan yazmışlar.Birçok dersleri de ortakmış makineyle.Daha ayrıntılı şeyler sorarsın cevaplarım hemen hemen herşeyi öğrendim çünkü. :D
  • uzay mühendisliği bölümü dersler uçak mühendisliği bölümü dersleri ile %86 aynıymış.bu yüzden uzay da piyasada rağbet gören bölümlerden.ayrıca uzay mühendisliğini bitirenler otomotiv sektöründe dahi çalışabilirmiş ben de forumda araştırdım
  • dikkatimi çeken bir bölüm oldu. bir de uçak mühendisliği var ama okuduklarıma göre zor iş buluyorlarmış ve bu yüzden uçak mühendisliğini kazananlar makina mühendisliğine geçiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondaçalanşarkı

dikkatimi çeken bir bölüm oldu. bir de uçak mühendisliği var ama okuduklarıma göre zor iş buluyorlarmış ve bu yüzden uçak mühendisliğini kazananlar makina mühendisliğine geçiyormuş.

Uçak mühendisi gelişmiş bir makina mühendisidir ve ben uçaktan makinaya geçen bir kişi bile görmedim ve duymadım. Gerekte yok zaten ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.