araba toyota yaris te neden airbag açılınca alarm çalmaya başlıyor onu anlamadım farlar niye yanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
araba toyota yaris te neden airbag açılınca alarm çalmaya başlıyor onu anlamadım farlar niye yanıyor
benim bildigim cogu arabada oldugu. 15 dakka sureyle butun isiklar yaniyor falan filan diye biseyler duymustum bazi arabalarda
hmm bu konuda bir fikrim yok. ama bence arabanın kaza anında elektriği kesmesi daha mantıklı bir çözüm olurdu yakıt kaçaklarına karşı
quote:
Orjinalden alıntı: Exxcrea
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
benim bildigim cogu arabada oldugu. 15 dakka sureyle butun isiklar yaniyor falan filan diye biseyler duymustum bazi arabalarda
iyide bu araba çalışıyomu orda araba çalışmazkende açılırmı hava yastığı?
manyak kendinden geçmiş , dirkesiyonu öyle bir yumrukluyorki, açılması gayet normal
Valla ben bırak yumruklamayı sertçe dokunamıyorum bile.Fakat bizde o şekil bi atraksyon yapsak heralde bizimkilerde patlatır...
iyi de hava yastığının açılmasını sağlayan sensörler şaside, yani hava yastığının kendisine balyozla vursanız bile açılmaması gerekir mantık olarak. Ama adamcağıza acıdım valla, a..sının hörekesini görmüş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme