Şimdi Ara

Hava Harp Okulu / Sivil Havacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, henüz erken ancak ilerisi adına oğlumun eğitim hayatı için hava harp okulu veya sivil havacılık gibi bir niyetim var. Okuyan, tanıdığı olan bir kaç cümle ile artı ve eksilerini yazabilirseniz sevinirim.

Uzun yıllar havalimanında çalışan birisi olarak sivil havacılık bölümü mezunu hareket memuru görevini yürütebilir. Yolcu hizmetleri görevini yürütebilir. Havalimanında kritik görevler üstlenebilir.

Ama en az 1 yabancı dili akıcı konuşmalı 1 tane daha olursa işe girme açısından 1 adım önde olur.

Harekat memurluğu bilinenin aksine torpilin az döndüğü yerlerden biridir çünkü liyakat esas olmalı. Yurt dışından gelen pilotlarla ortak bir dil konuşmalısınız o yüzden yabancı dil mutlaka istiyorlar.

Eksi tarafı;

Kar kış bayram seyran dinlemeden çalışırsın. Stresli bir iştir hatayı kabul etmez. Uçağın tüm sorumluğu sendedir.

Tavsiyem okul stajını ilgili çalışacağı firmada yapması, Artık TGS olur, çelebi olur , Pegasus olur bunlar en büyükleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chantodowill -- 14 Ağustos 2026; 10:43:9 >
    HAVA HARP OKULU
    9 yıl önce açıldı
    Kara Harp Okulu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.