Şimdi Ara

Sivil Üniversite vs Harp Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sivil Üniversite vs Harp Okulu

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2023)
Giriş
  • 10-20k arası sıralamam gelecek tahminimce tıp diş bölümlerine ilgim yok, deniz harp okulunu kazandım kara ve hava mülakatına gitmeyeceğim...

Ön bilgiden sonra ne tercih etsem karar veremedim, ailem denizcinin düzeni olmaz çocuğunun büyüdüğünü göremezsin diyip duruyor ama benim hayalim subay olmaktı. Askerliğini denizci olarak yapmış olan bilgisi olan bana bilgisini aktarırsa sevinirim

Şimdiden teşekkür ederim herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse takmamış eyvallah dh ailesi

• Deniz guzel 3 ay gidersin 3 ay yatarsin
    Denizde iken 10-15 bin tl degilken 5 bin tl aliyorsun
    Emekli olunca 350 400 bin lira aliyorsun

Havacilardan iyi aliyorlar havacilar 4000-12000 arasi aliyor rutbeye gore

• Jajababa kullanıcısına yanıt
    Hocam deniz kuvvetlerinden bahsettiniz değil mi 3 ay gez 3 ay yat yani 3 ay seferdesin 3 ay gemi üsse bağlanır sadece masa başı iş yaparsın böyle mi, siz biliyorsunuz heralde Deniz hayatını biraz anlatır mısınız? Hem nette bilgi yok benim gibi arayacaklarada kaynak olur

• Kara harp okulu için konuşuyorum deniz için belki bazı ufak farklılıklar olabilir pek sanmasam da.

Öncelikle askeri liseden gelen öğrenciler tarafından pek sevilmiyorsunuz,gruplasmalar mevcut,kendi aralarında dışardan gelenlere takılan isimler var(Bunun belki ana nedeni dışardan gelenlerin TSK yı,üniversite sınavlarında kayda değer bir başarı elde edemeyip tercih etmesidir. Siz bu açıdan farklisiniz tabi belki de bu değildir )

Ikinci problem ise herkesin de diyeceği gibi şartların ağırlığı özellikle ilk girisiniz de inanilmaz zorlayacaklardir siz her ne kadar sporla uğraşıyor olsanız da hatta profesyonel olsanız bile zorlayıcı olacaktır.

Mümkün mü bilmiyorum ama imkanınız varsa ösym tercihlerinden sonra karar verin gelecek uni ile karşılaştırarak. Ayrıca dışardan çok cafcaflı duruyor eminim ama harp okullarındaki pek çok kişi de sivildeki insanların hayat rahatlığını istiyor.

Yani tamamen sizin mizaciniza kalmış bir durum

• JudgemenDay kullanıcısına yanıt
    Ya 3 ay dediysem tam 90gun olacak diye bi kaide yok 85 95 degisiyor
    Akdenizde geziyorlar iste kibrisa gidiyor ordan asagilara vs iniyor dolaniyorlar

Guvenlik olarak murettebat fazla agir silahlar fuzeler vs var elinize dandik g3 vermiyorlar abd nin kullandiklarindan veriyorlar 1 gemi ile cilginlik yapip somaliyi isgal edersiniz o kadar diyeyim
    Korsan vs korkun olmasin yanasamazlar bile
    Zaten fazla yaklasirsa ates acar batirirlar askeri araclara izin olmadan yaklasamazsin sivil bile olsa gemi rotayi kaybetti ustune geliyorsa vurulur
    Aile hayati icin sikintili ama bireysel olarak guzel

• Ben olsam ilkokuldan tekrar başlardım. Bu kafayla ilokulda okul birincisi bile olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harp okulu sağlık raporu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.