arkadaşlar hava harp okuluna girmek istiyorum bu sene son senem lisede , herşey tamam ama gözler problemli. internette araştırdım gözü bozuk olsa bile giren insanlar varmış , doğru mudur ? Ayrıca göz numaram 1.25 miyop 1.00 astigmat iki gözde aynı ama 1.5 yıldır hiç büyüme olmadı. Sizce hiç umut var mı ? mesela ameliyat olmak gibi , iz bırakmayan lazer ameliyatları filan varmış , yaptırsam geçermiyim
quote:
Orijinalden alıntı: solve87
arkadaşlar hava harp okuluna girmek istiyorum bu sene son senem lisede , herşey tamam ama gözler problemli. internette araştırdım gözü bozuk olsa bile giren insanlar varmış , doğru mudur ? Ayrıca göz numaram 1.25 miyop 1.00 astigmat iki gözde aynı ama 1.5 yıldır hiç büyüme olmadı. Sizce hiç umut var mı ? mesela ameliyat olmak gibi , iz bırakmayan lazer ameliyatları filan varmış , yaptırsam geçermiyim
Bro hiç heveslenme gözleri 0 istiyorlar. Sadece sınavda ve diğer fiziksel özellikler olarak süpersen belki 0.25 e falan tölerans gösteriyorlar. hem miyop hem astigmat
Benim de 1.25 miyop,himermetrop ve astigmat var.Harp okulu değil de askerde sorun çıkar mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi
Benim de 1.25 miyop,himermetrop ve astigmat var.Harp okulu değil de askerde sorun çıkar mı ?
Çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi
Çıkar
Hadi yaa
Arkadaşlar hava harp okulunun taban puanı kaç acaba bilgisi olan varmı?
yapmayın aga bee :( Ulan nerden seçtim bu yabancı dili tercüman olup çıkcaz herhalde
quote:
yapmayın aga bee :( Ulan nerden seçtim bu yabancı dili tercüman olup çıkcaz herhalde
Yabancı dilden giriliyor mu ??? Karaya giriliyor mu peki
(bende yabancı dil seçicem de cevaplarsan sevinirim))
Hava Harp Okulu'na girmen için LYS'den sonra bir de TSK'nın sınavına girmiyor musun fizik, matematik, İngilizce içeren? Nasıl yapacaksın fizikle matematiği ben onu anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
quote:
Yabancı dilden giriliyor mu ??? Karaya giriliyor mu peki
(bende yabancı dil seçicem de cevaplarsan sevinirim))
hocam benim dili seçtim çünkü diğerlerine puanım yetmiyordu. 9. sınıfta hep astım okul 60 gün belki gitmedi okula babam gelip 3 kere devamsızlığımı düşürttü aslında çok zekiyim ve sayılsa zekamda vardı , ayrıca okula alışamama öğretmenlere alışamama durumu yüzünden notlarım kötü geldi.dil kolaydır ama üniverste alanları kısıtlı . Eğer sayısal zekaya sahipseniz hiç tavsiye etmem ama ben şuan bile odtü tercümanlık gibi bölümlerin puanlarına yetişebiliyorum ama istediğim bölümler değil . Eğer tercüman olma ingilizce ve başka bir daha bilmek istiyor ve bundan para kazanacak olmak sizi tatmin ediyorsa gidin ama yinede en az iki kere düşünün.
Gözler sıfır olmalı Başka işlere yönel
numaraların çok büyükmüş 0.25 falan olsa belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme