Şimdi Ara

haunting ground yardım!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
14.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: denisem

tamam oyun şimdi keyifli olmaya başladı puzzle'ı çözdüm köprüyü indirdim mezara çiçek falan koydum maymunları kullanarak ateşleri söndürdüm şimdi bi kütüphane var önünde kitaplık bulunan bi kapı var elimde 3 kitap var şu tuhaf kadın da peşimde ilerleyemedim bi türlü o kütüphanedeki kapıyı nasıl açıcaz ya

Kitaplıkları puzzle çözer gibi yol yapıyorsun. Zaten yerde onların gidebileceği kadar ray var. Ve ipucu verim. Kitaplıkları arkalarından iteceksin.
  • en başta....evdeyim....metal gorilin önünde yani...:)
    ne yazıp taktıysam daktiloda kımıldamadı kereta..:)
    sağol bu arada
    quote:

Orjinalden alıntı: samplus

dostum tam olarak nerdesin?

Kitaplıkları puzzle çözer gibi yol yapıyorsun. Zaten yerde onların gidebileceği kadar ray var. Ve ipucu verim. Kitaplıkları arkalarından iteceksin.

itmeyi denemiştim olmadı meğer kitapları takınca kendileri hareket ediyomuş saol odaya girdim bi film bulup izlicez galiba ama dolanıp duruyorum biyerde bişey bulamadım bi ipucu falan varsa ingilizce yok annamıyorm yaa nerde bulucaz heryere girdim yok yeni bi yere girmem gerek sanırım ama nereye

Orjinalden alıntı: Albino_Zenci

en başta....evdeyim....metal gorilin önünde yani...:)
    sağol bu arada
    quote:

Yanılmıyorsam sen emeth değilde başka bir şey yazmıştın emeth yaz ve yerinden oynat

quote:

quote:

itmeyi denemiştim olmadı meğer kitapları takınca kendileri hareket ediyomuş saol odaya girdim bi film bulup izlicez galiba ama dolanıp duruyorum biyerde bişey bulamadım bi ipucu falan varsa ingilizce yok annamıyorm yaa nerde bulucaz heryere girdim yok yeni bi yere girmem gerek sanırım ama nereye

Tama ayrıntıyı yanluş hatırlıyormuşum Kitapları kütphanelerin arka tarafından tak olacaktı ipucu Takıldığın yere gelince yine yanılmıyorsam daha önce almış olduğun bir film var onu takman gerekiyor. Danniela ile karşılacaksın. Dövüşme kaç

• bende film yok ki nerde bulduğumuzu hatırlıyor musun?

Ben bu oyuna başladım, bayağı da ilerledim, fakat o kadar gerildim ki, oyunu çok sevmeme rağmen devam edemedim, acayip korkutucu sinir bozucu bi oyun ya, herhalde bitirmeye kassaydım şu an akıl hastanesinde yatıyor olurdum...
  • Samplus dostum gormeyeli Haunting Ground Gönül Elçisi olmuşsun. Bu oyunu sadece bitirmek değil yeni kuşaklara da bitirtmek gibi ulvi bir misyon yüklenmişsin.

Şaka bir yana ben bu oyunun saykolocikıl tesirlerini bünyemden arındırmak için 2 ay kadar oyun oynamadım. ps yi açmadım bile yani. Ya da ben çok abarttım. bilemiyorum. Ama bildiğim şu ki, bu oyunun devamı yapılsa ki bu sugötürmez bir gerçek; elimi bile süremeyecem.
    İlk başlarda zevkli gelmişti ancak ilerleyen bölümlerde oyunun kendini çok tekrara etmesi, senaryonun vasat altı oluşu, oynanıştaki oyuncu kontrolü dışındaki mallık( Fiona hanım kızımızın aşırı yavaş oluşu falan...) ne biliim sonraları beni kendisinden nefret ettirdi. Ha bu oyunu oynayıp bitirdigim için pişman değilim. İlginç bir deneyim oldu.

Ama başkahramanın becerileriyle değil fiziksel çekiciliğiyle ön plana çıkarıldığı resmen bir tür cinsellik sömürüsü yapıldığı bu oyunu zor affederim. ( bkz: oyunu bitirdikten sonra açılan kostüm.)
    Bunu Capcom un yapması beni daha da çok tiskindirdi. R evil serileri artık otomatiğe bağlamış , Onimusha ve DM Cry ları da artık iyice rolantiye almış kapkomcu aabilerin yeni kazanç kapıları denemeye başladığının ap açık bir eseri gibi.

Ama yinede bütün kusurlarına rağmen kötü bir oyun olmadığını belirtmek isterim. Ve hüvii gibi bir çoban köpeğim olsa satıp yerine bir laptop almayı tercih ederdim. olmadı psp.

Sana kolaylıklar dilerim Samplus...

• quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos
    Hüvii gibi bir çoban köpeğim olsa satıp yerine bir laptop almayı tercih ederdim. olmadı psp.

Hocam naptın sen? Kopardın beni...

quote:

quote:

en başta....evdeyim....metal gorilin önünde yani...:)
    sağol bu arada
    quote:

Yanılmıyorsam sen emeth değilde başka bir şey yazmıştın emeth yaz ve yerinden oynat

quote:

quote:

Tama ayrıntıyı yanluş hatırlıyormuşum Kitapları kütphanelerin arka tarafından tak olacaktı ipucu Takıldığın yere gelince yine yanılmıyorsam daha önce almış olduğun bir film var onu takman gerekiyor. Danniela ile karşılacaksın. Dövüşme kaç

• quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

Samplus dostum gormeyeli Haunting Ground Gönül Elçisi olmuşsun. Bu oyunu sadece bitirmek değil yeni kuşaklara da bitirtmek gibi ulvi bir misyon yüklenmişsin.

Yaw adamlara aldırdık oyunu şimdi sıret çevirmek olmaz. Birde hedefim şu oyunun tr çözümünü yapmak. Ben fıtık olmuştum şu makinlarada ordan biliyorum. Kimse fıtık olmasın diyorum. Anlayacağın amme hizmeti.

Bak bide ben öle bir talihsizlik yaşadım ki. Bu oyunda sonra kalktım fatal frame 3 oynadım. Ve yemin ediyorum aşağı yukarı 1 aydır ps2 ye elimi sürmüyorum. Anlayacağın psikolojik bunalımdayım. Birde oyunu şu anda oynayan arkadaşlar şanslı. Hiç olmazsa yardım alacak birileri var. Ama benim oynadığım zamanlar aklıma geliyorda. Oyunu çözmesi için aleti götürmediğim zeki, çevik ve ahlaklı tanıdık kalmamıştı. Yukarda okuduysan oyunu ikinci defa oynamayı düşünen bile var. Ben şahsen bir daha oynamayı düşünmüyorum. Ama bir Türkçe tam çözüm yapılacaksa ki bu tam anlami ile açıklayıcı olmalı(ingilizcesinden ingilizce bilsen dahi hiç bişi anlaşılmıyor) o zaman oynamayı düşünürüm, ama oynar mıyım bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 6 Nisan 2006; 14:45:14 >

• quote:

O sularla kaplı yerde gezerken bir film almış olman gerekiyor. İyice bir bak olması lazım!

tamam filmi buldum veeeeee daniella'yı geberttim şimdi Ricardo'yla uğraşıyorum bi taş bulup onu godstone yapıcaz sonra büyük kapıda denicez galiba red godstone'u kabul etmedi bi de beyazı denicem bakalım noolcak

mesajını okudum samplus kimse bilmezken nasıl bitirdin valla helal olsun yav nerdeyse her adımda yardım gerekiyo insan kafayı yer yani bravo
  • Samplus...Benim oyun oynarken seyirci kitlem var evde..(Kitle sayılmaz aslında annem izliyor oynarken)..Onun ısrarıyla bu ara az gerilimli bir oyun oynuyorum...Ama bu H. G. ı oynayacağım o bitince...Umarım buralarda olursun...Çünkü anladım ki ben bu oyunu asla yalnız çözemem

Samplus...Benim oyun oynarken seyirci kitlem var evde..(Kitle sayılmaz aslında annem izliyor oynarken)..Onun ısrarıyla bu ara az gerilimli bir oyun oynuyorum...Ama bu H. G. ı oynayacağım o bitince...Umarım buralarda olursun...Çünkü anladım ki ben bu oyunu asla yalnız çözemem

Ayıp ettin oyun konusunda ne isterseniz sorabilirsiniz Burayı her girdiğimde kontrol ediyorum

• Sağolasım Samplus:)
    POP oynuyorum şimdi....Hopla zıpla...Öyle..:)
    Impossible is nothing
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.