Şimdi Ara

Hatunların Güven Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kızla tanistim ciddi ciddi konusuyoruz yaşlar 26, canimli cicimli gidiyor karşılıklı ikimizin de evlilikle neticelencek ciddi duygusal ilişki isteğimiz var ama kız güvenimi kazanman lazım diyor beyler bayanlar; ben ise içinden çıkamıyorum.

Çünkü güvenimi kazanmak için şunları şunları yapman lazım demiyor, o kısmın ucu açık..

Ben bu kızın güvenini nasıl kazanabilirim? Kadınların güveni nasıl kazanılır???

Edit: Bir kadın size 'güven problemim var, sen iyi birisin ama...' diye başlayan cümleler kuruyorsa kafası akıl almaz derecede karışıktır beyler. Bu 2. Deneyimim oldu. Aklıbaşında bir kızdı ama kadın milleti işte. Birşeyi gerçekten istemedi mi ağzınızla kuş tutsanız da sizinle olmuyor.

Bana acılar çektiren, beni salak yerine koyan ve kadınlara karşı katılaşıp sertleşmeme sebep olan eski sevgilim geçen mesaj attı. En az 10 - 15 kez ben buna yalvarmışımdır nolur geri dön diye. Her defasında beni rencide etti kalbimi daha fazla kırdı. Kırıla kırıla tuzla buz oldu, artık kırılacak tek parça kalmadı. Bana mesaj attı, benden aynı gurursuz, gerizekâlı tavırları bekliyor. Ama ben mutluyum beyler. Artık mutluluğun kadınlarda değil, insanın kendi içinde olduğunu farketmiştim. Şaşırdı ve 'mutlusun' dedi. 2 gün o benim peşimde dolaştı. Ben yüz vermedim. Muhatap olmadım. O da 'sen çok iyi birisin ama güven problemlerim var, korkuyorum' diyordu. Sen çok iyisin sözünden midem bulanıyor artık beyler.

Bunları bu hâle sokanlar da yine erkekler. Hepsinden hikâyelerini dinledim. Hepsi başka erkekler tarafından aldatılmış, kandırılmış. Yapmayın beyler. Altından kalkamazsınız ciddiyim, bu kaçıncı kız konuştuğum bu durumda olan. Buna kimler sebep oluyorsa Allah belalarını versin!!! Resmen toplumsal bir travma yaşanıyor ve bizler de buna kurban oluyoruz.. Akıl alır iş değil ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 2 Ocak 2017; 13:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kazanamazsın boşuna uğraşma. Zaten kriterleri olsa sana söylerdi oda ne olduğunu bilmiyor. Durum şuna benziyor

Sen kendin gibi ol. Seni öyle kabul edip güvenip seviyorsa bu iş olur. Yoksa onun beğendiği istediği gibi biri olmaya çalışırsan bir süre sonra yorulursun. Aslına geri dönersin sonuç hüsran. Kaybedilen zamana yazık. Kimse için kimliğinden taviz verme. İlk önce mutlu olması gereken kişi sensin. Sen mutlu olmazsan karşındakini mutlu edemezsin. Yani insanları takıntı haline getirip o olmazsa yaşayamam tribine girmeyin. Kimse vazgeçilmez değildir. Olursa olur olmazsa başkasına bakarsın. Ararsan elbet birini bulursun. Kendin gibi olarak ona güven veremiyorsan hala tatmin edemiyorsan yol ver

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Kazanamazsın boşuna uğraşma. Zaten kriterleri olsa sana söylerdi oda ne olduğunu bilmiyor. Durum şuna benziyor

Sen kendin gibi ol. Seni öyle kabul edip güvenip seviyorsa bu iş olur. Yoksa onun beğendiği istediği gibi biri olmaya çalışırsan bir süre sonra yorulursun. Aslına geri dönersin sonuç hüsran. Kaybedilen zamana yazık. Kimse için kimliğinden taviz verme. İlk önce mutlu olması gereken kişi sensin. Sen mutlu olmazsan karşındakini mutlu edemezsin. Yani insanları takıntı haline getirip o olmazsa yaşayamam tribine girmeyin. Kimse vazgeçilmez değildir. Olursa olur olmazsa başkasına bakarsın. Ararsan elbet birini bulursun. Kendin gibi olarak ona güven veremiyorsan hala tatmin edemiyorsan yol ver

Bu adamı dinleyin.

• Çak gönder.prenses değil hiçbiri.sıcak yerlerini ferahlatmazsan bi işe yaramazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okulu bitiren iş hayatına giren kızlar (23-24 yaştan itibaren) genelde hepsinde bu sorun var. Lisede,Üniversitede bu kızlarımız darbeleri yiyor yiyor, sonra karşılarına çıkan düzgün ve sesi daha az çıkar erkeklere kendilerini pohpohlatıyorlar. Sıkılıncada ben sana ısınamadım diyip yolluyorlar. Güven kazanmak için sürprizler yapmayın hak etmiyorlar abicim sonra üzülen siz olursunuz. Konuşmaya devam et hafta sonu çay içir karşına al güzel güzel anlat onun dışında çok ekstralara girme. Ben buyum geliyorsan kapı açık de gelmiyorsan sen bilirsin de. Hele ki sakın ola ben sana alıştım, senin gibi kimseye hissetmedim deme. 3 gün sonra sen çok iyi bir insansın ama olmadı mesajını görüyorsunuz telefonunuzda otomatik olarak. 3 deneyimle sabittir.
  • Güvenmiyorsan bitirelim de. İşi yokuşa sürmeye çalışıyor güven falan bahane.

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Kazanamazsın boşuna uğraşma. Zaten kriterleri olsa sana söylerdi oda ne olduğunu bilmiyor. Durum şuna benziyor

Şiir gibi konuşmuşsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Sağolasın gözüm

• Hocam anlamı çok basit şu aralar ilgi istiyorum diyor hediye almalısınız yada ileriye yönelik güzel sözler söylemelisiniz😊

• Nesliihan kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Arkadaş bence yeterince ilgili bir arkadaş. Ayrıca fazla ilgide iyi değil. Sen kızların lafını dinleme dostum onlar söylediklerini istemezler. İstediklerini söylemezler. Kız kafasında seni bitirmişse o iş bitmiştir. Kıza gidip yalvarırsan kendini alçaltırsın. Gelene hoş geldin gidene gülegüle diycen. Maşallah gidip yalvaran yavşayan adamlar yüzünden popoları arşa değmiş bunların. Tavrınızı alın az akıllansınlar. Sizin onlara muhtaciyetiniz kadar onlarında size var. Şartlar eşit. Kimseye vazgeçilmez muamelesi yapmayın çünkü kimse vazgeçilmez değildir. Ne erkek ne kadın.

• Cikarip bir deste para at onune, kesin kazanirsin.

Saka bir yana guven kazanilmaz, verilir. Kiz zaten bu cumle ile bende guven olusturmadi. Bosver ve yoluna bak.

• Kızların standart takdiğidir güven muhabbeti. İstediği tamamen eteğindeki tüm taşları dökmek. Seninle ilgili bilmediği şeyler var muhtemelen. Onları öğrenmek istiyor. Senin tamamen çözülmeni istiyor. Çözüldüğünde de bir esprisi kalmayacak. Bunları sana bil diye söylüyorum. Ama sakın yapma. Neysen o şekilde devam et. Ne bir eksik ne bir fazla. Hatta gizemini daha da arttır. Herşeyin bir zamanı var. Diyor ya güvenimi kazanman lazım. Bir bak test et onu. Bakalım o, senin güvenini kazanabilecek mi?
  • hocam bence güvenini kazanmak için ekstra bi çaba harcamanıza gerek yok.Sizi olduğu gibi kabul etmeli. Kendiniz olun yeter diye düşünüyorum.
  • Kadın açıkça gücünü test ediyor. Aslında istediği şey onun söylediğini yapman falan değil yapmaman. Taviz verirsen sonu iki ay içinde tekme yemek olur. Hiç şaşmaz. Kadınlar kendilerinden zayıf erkekleri sevmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 30 Aralık 2016; 8:13:06 >
  • Ben bu konuyla destan yazarım devam beyler arşiv oluşturacağım adamsınız ben alacağımı alıyorum yavaş yavaş. Bu arada kardeşiniz şeytani bi kız tarafindan parmakta oynatilali yaklaşık 3 sene oldu, yani yolun başında değilim ama karsima neyin cikabilecegini az cok tahmin ediyorum, yine de kendimi peşinen muhatabimin kotulugune dair kehanette bulunarak salivermek istemiyorum, bunu yapmayacagim..

Beyler bugüne kadar tanidigim kizlarin hepsi bana sen çok iyi birisin ama olmaz dedi, sayı yaklaşık 8 i bulmuştur zamanla insan hem bu söze alışıyor hem de neden böyle davrandiklarini idrak ediyor.. Artık o kadar da iyi biri değilim ama kötü biri de değilim, kötü biri olmamaya direniyorum..

• Oyalama bahane uydurma.

Trustem dostum sen bunları yemezsin.

Uğraşma o hatunla ve onlara kötü adam ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Ben bu konuyla destan yazarım devam beyler arşiv oluşturacağım adamsınız ben alacağımı alıyorum yavaş yavaş. Bu arada kardeşiniz şeytani bi kız tarafindan parmakta oynatilali yaklaşık 3 sene oldu, yani yolun başında değilim ama karsima neyin cikabilecegini az cok tahmin ediyorum, yine de kendimi peşinen muhatabimin kotulugune dair kehanette bulunarak salivermek istemiyorum, bunu yapmayacagim..

Beyler bugüne kadar tanidigim kizlarin hepsi bana sen çok iyi birisin ama olmaz dedi, sayı yaklaşık 8 i bulmuştur zamanla insan hem bu söze alışıyor hem de neden böyle davrandiklarini idrak ediyor.. Artık o kadar da iyi biri değilim ama kötü biri de değilim, kötü biri olmamaya direniyorum..

Beni de listeye ekle, neden böyleyiz hocam? Kızlar neden böyle?

• "Kadinlarin dediğine degil yaptiklarina bakacaksin" bu sozu unutma tespitin yapi taşidir

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Ben bu konuyla destan yazarım devam beyler arşiv oluşturacağım adamsınız ben alacağımı alıyorum yavaş yavaş. Bu arada kardeşiniz şeytani bi kız tarafindan parmakta oynatilali yaklaşık 3 sene oldu, yani yolun başında değilim ama karsima neyin cikabilecegini az cok tahmin ediyorum, yine de kendimi peşinen muhatabimin kotulugune dair kehanette bulunarak salivermek istemiyorum, bunu yapmayacagim..

Beni de listeye ekle, neden böyleyiz hocam? Kızlar neden böyle?

Kardeş sen çok iyisin, kadinlarin da dogasinda erkekleri parmaklarinda oynatmaya calismak var (istisnalar saklıdır). O yüzden beylik laflar etmek lazim yanlarinda.. hepsine işlemez tabii ama biraz kırıcı olmak lazim, ya da kirici olabileceğini hissettireceksin 'her an masayı dağitabilirim ama senden hoşlaniyorum ama bak en kucuk bi hatanda teyakkuzdayim'

• Kız senle gerçekten ciddiyse su akar yolunu bulur.Sen bakma onun bişeyler istemesine.his meselesi bu.ama gerçekten bi süz tart gerçekten seviyomu seni.evliliği sen mi istiyosun o da istekli mi.niyeti yoksa öylesine takılıyosa salla gitsin zaten.niyet sağlamsa da zamanla olur bu işler.ilk zaman herşey tatlım hayatım aşkım bilmemne ama sonradan çözülür herşey.Yarışmaya katılır gibi selam merhaba birbirimize aşığız evlensek ya aa hadi güven ver bunlar basit muhabbetler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.