Bildirim
Hattımın 16 Mbit Kaldırır Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pek fazla anlamıyorum fakat benim değerlere aşağı yukarı yakın gibi sizin değerler ama 16 alacağını sanmıyorum ki bende 16 da kopma ping felan oluyor 12 alabiliyorum sizinde 8 almanız normal gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 Kaldırmaz malesef. Şuan hattın maksimum alabileceği hızı alıyorsunuz -
Kabloları değiştirsem bi iyileşme olur mu sizce?
Santrale uzaksınız gibi duruyor ama bina içi kablolarınıDan endişe ediyorsanız direkt ankastreye bağlayıp modemi kontrol edebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım bunu anlamanın farkli bir yolu farklı bir iss den altyapı sorgusu yap türknet netspeed millenicom gibi bakalım ne çıkacak.
-
Sorguladığım da 16 mbit destekler çıkıyo.Ttnet ilçe müdürlüğüne gitsem yardımcı olurlar mı acaba? Çünkü kaç senedir internet kullanırım 4.5 mbit yukarı çıktığını görmedim.Rekabetçi oyunlarda canımı sıkmaya başladı artık
Adsl de daha yukarı almanız olanaksız ancak vdsl altyapısı varsa vdsl hizmet alabilirseniz en az 35 mbps alabilirsiniz bence.
Bende adsl kullanırken max alabileceğim hız modemde 12 mbps gösterirken vdsl e geçince 90 mbps ye cıktı.
Gidip vdsl port talebinde bulunabilirsiniz ama bunu yaparken turktelekom hipernet hizmeti bağlatmak istediğinizi belirtin. Başarılı olursanız sonra farklı iss dende bağlatabilirsiniz
Fiber bildiğim kadarıyla 2-3 km ötemde var.Çevremde malesef yok
AMA FİBER AYRI VDSL AYRI ŞEYLER. -
Ttnet altyapı sorguladığımda sadece ADSL hizmeti gösteriyo.Görünüşe göre bu hızda devam etcem -
Bence birde millenicom sitesinden fiber sorgula var oradan sorgularsanız altyapınızın tam ne desteklediğini görebilirsiniz diğer iss lee port durumuna göre sonuç veriyor.
Millenicom saçma sapan değerler veriyo.
Bana 0 mbps gösteriyo,farklı dairede 4 mbps,başka dairede 12 mbps,7,9 mbps diye değerler -
Anladım demekki bölgelere göre değişkenlik gösteriyor bizim siteye 81 mbps gösteriyor mesela ben 76 mbps sorunsuz kullanıyorum vdsl de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X