Şimdi Ara

hattımı aramaya ve aranmaya kapamak için +2 tl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yalnızca internet için kullandığım sabit hattımı gelen ve giden aramalara kapattığım zaman 9 tl gibi bir ücret fatura edildiğini duydum ve soluğu tt da aldım.
    ordaki yetkiliye aynen "sabit hattımı yalnızca internet için kullanıyorum ve aslında 20 tl olan ama hiçbiz zaman 25-30 tl den az gelmeyen ev100 tarifesindeki hattımı gelen ve giden aramalara kapatmak istiyorum " dedim.
    buraya kadar herrşey normal

yetkilini bana verdiği cevap:
    hattınızı aramalara kapatırsanız tarifenize ek ayda 2 tl daha ödersiniz. yani 20 tl tarifeniz varsa 22 tl ödersiniz dedi.

böyle bir saçmalık olabilirmi??

hizmet aldığım hatta 20 tl öderken hiçbir şekilde hizmet almayacağım hatta +2 tl daha ödemem gerekiyor.
    yani aman telekom ben sana daha fazla para veriyim ama sen bana hizmet verme demiş oluyorum.
    bu cevaptan sonra tt ile aramdaki bağları tamamen koparmaya kesin karar verdim artık.
    her ay boşu boşuna 25 tl ödüyorum +45 tl de internet için 70 tl aldığım hizmet ne? 1mb limitsiz internet = 70 tl.

• musteri hizmetlerini arayip onlara sorun bence... Ben de yalin internete basvuracagim zaman yalin internet vermemek icin ellerinden gelen zorlugu cikardilar... Once oyle bir kampanya yok dediler, sitelerinden gosterdim; yok yalin olunca internette kopmalar oluyor saglikli hizmet alinamiyor dediler inatla gececem dedim... Adres verecegim adamin dedigi lafa bakin: aman adresi tam ver yalin internette adres tam olmazsa sikinti oluyor... Su dediklerinin hicbirinin mantikli bir dayanagi yok ama bilmeyen biri olsa yalin internetten vazgecer...
    Eger taahhut vermek isterseniz 62liraya 8mbit yalin internet kampanyasindan faydalanabilirsiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayretlerle okuyor insan şu mesajları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

musteri hizmetlerini arayip onlara sorun bence... Ben de yalin internete basvuracagim zaman yalin internet vermemek icin ellerinden gelen zorlugu cikardilar... Once oyle bir kampanya yok dediler, sitelerinden gosterdim; yok yalin olunca internette kopmalar oluyor saglikli hizmet alinamiyor dediler inatla gececem dedim... Adres verecegim adamin dedigi lafa bakin: aman adresi tam ver yalin internette adres tam olmazsa sikinti oluyor... Su dediklerinin hicbirinin mantikli bir dayanagi yok ama bilmeyen biri olsa yalin internetten vazgecer...
    Eger taahhut vermek isterseniz 62liraya 8mbit yalin internet kampanyasindan faydalanabilirsiz...

müşteri hizmetleri de aynı cevabı verdi ama bir yandan da olayı geçiştirip bana tarifeleri anlatmaya başladı yok efendin şu tarife çok avantajlı tam size göre 2 yıl taahhüt verin şöyle olsun böyle olsun vs.
    yok yok ben karar verdim kapattırıyorum internet olayını da gsm operatörlerinin kampanyalarıyla çözmeyi düşünüyorum.
    türk telekom beni daha fazla soyamayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: atillahan34

quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

musteri hizmetlerini arayip onlara sorun bence... Ben de yalin internete basvuracagim zaman yalin internet vermemek icin ellerinden gelen zorlugu cikardilar... Once oyle bir kampanya yok dediler, sitelerinden gosterdim; yok yalin olunca internette kopmalar oluyor saglikli hizmet alinamiyor dediler inatla gececem dedim... Adres verecegim adamin dedigi lafa bakin: aman adresi tam ver yalin internette adres tam olmazsa sikinti oluyor... Su dediklerinin hicbirinin mantikli bir dayanagi yok ama bilmeyen biri olsa yalin internetten vazgecer...

müşteri hizmetleri de aynı cevabı verdi ama bir yandan da olayı geçiştirip bana tarifeleri anlatmaya başladı yok efendin şu tarife çok avantajlı tam size göre 2 yıl taahhüt verin şöyle olsun böyle olsun vs.
    yok yok ben karar verdim kapattırıyorum internet olayını da gsm operatörlerinin kampanyalarıyla çözmeyi düşünüyorum.
    türk telekom beni daha fazla soyamayacak...

ben de cok direndim ama maalesef yine ttnet e kaldim :( gsm de sinirsiz internet suan cok zayif 15gb adil kullanim cok az :( diger adsl sirketleri de genelde 24ay taahhut istiyor yine iclerinde en iyisi ttnet

• gerçekten de hayret verici bir durum. bunları okudukça ttnet'le irtibatımı kopardığıma bir kez daha memnun oluyorum.

"varsa" uydunetten şaşma derim.

1 mbit "gerçek anlamda" sınırsız (122 kb/sn) + kablotv + teledünya = 41,5 TL
    teledünya istemezsen 3,5 tl düşüyorsun yani 38 TL.
    benim gibi digitürk-dsmart ya da çanak antenlerle falan işin yoksa teledünya tavsiye edilir.
    her açıdan çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

gerçekten de hayret verici bir durum. bunları okudukça ttnet'le irtibatımı kopardığıma bir kez daha memnun oluyorum.

"varsa" uydunetten şaşma derim.

1 mbit "gerçek anlamda" sınırsız (122 kb/sn) + kablotv + teledünya = 41,5 TL
    teledünya istemezsen 3,5 tl düşüyorsun yani 38 TL.
    benim gibi digitürk-dsmart ya da çanak antenlerle falan işin yoksa teledünya tavsiye edilir.
    her açıdan çok memnunum.

ahh su uydunet her yerde olsa :( :( :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah keşke olsa
    neredeyse istanbulun göbeğinde yaşıyoruz sayılır ama ne fiberoptik var ne uydunet ne kablonet
    :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.