Şimdi Ara

hattıma kontör yukleyemıom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea hattımdan 9333 arıom 1 e basım HATTINIZA KONTÖR YÜKLENEMİYOR dio....nası yüklücem ben kont....1 -1.5 yıldrı böle baiyye gittik bişi demediler.bilmıso diolar..illa kredi kartıyla bayıden yuklelem gerek ...bilen biiri bi fikir verebilir mi_?

• bayii kredi kartıyla yükle diyorsa snede öyle yap
    yada önceden müşteri hizmetlerini ara
  • aradım..sende kredi kartı dion allm yaaa ta bayiye gitcem kredi kartı bulcam da..ohoo.ben diom nolmus nasıl düzelir
  • konuyu güncelliyorum arkadaşlar bende de aynı sorun var. "hattınıza kontör yüklenemiyor" diyor. ne yapmak gerekir. bilen biri çıkar belki.
  • böyle birşeyi de ilk defa duyuyorum.çok ilginç birşey.müşteri hizmetlerinin cevabı ne oldu bu sorun karşısında.
  • avea merkezdekilerin gerçekten olay hakkında bilgileri yok. gidip sorduk yardımcı olamıyoruz dediler...
  • merkezden kastın çağrı merkezi mi bayi mi?

çağrı merkezinin böyle bişey diyememesi lazım.
    muhtemelen bir ara yükleme numarasını fazla sayıda hatalı girmiş ve yükleme statünü bloke etmiş olabilirsin.
    bunuda çağrı merkezi çözecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: faruk223

avea merkezdekilerin gerçekten olay hakkında bilgileri yok. gidip sorduk yardımcı olamıyoruz dediler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avea 500'ü arayıp durumu açıkladım, işlemi yapıp aktifleştirdi hattımı. teşekkürler yorum için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk223
    avea 500'ü arayıp durumu açıkladım, işlemi yapıp aktifleştirdi hattımı. teşekkürler yorum için..

Yaşadığınız bu sorunu ve üstesinden geliş yönteminizi derleyerek ilgili üst konumuzda yer verebilir misiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_11225087/tm.htm
  • 3 tane kontör yükleme şekli var. başka birini denesen????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.