Avea ile ilgili Paylaşımlar, Güncel Bilgilendirmeler ve Yenilikler…
Bireysel
Kurumsal
Personel
Kampanyalar
konuları öncelikli olmak üzere bu ana başlıkta AVEA ile ilgili bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.
Paylaşacağınız bilgilerin kaynaklarının da belirtilmesi içeriğin güvenilirliği ve geçerliliği adına daha yararlı olacaktır.
Resmi internet sitesinde bulunan “Personell” menüsünde yer alan “Tarifeler” alt başlığının bölümlerinden birisi olan “Abonelik Paketleri” bölümü ile Kurumlara özel sunulan “Personell Kurumsal Abonelik Paketleri”ndeki aylık sabit ücret ve görüşme ücretlerine ulaşılabilirsiniz.
KAYNAK :http://www.avea.com.tr/sta/bireysel/servisler/mesaj/turktelekomsms.shtml?pagemenu=servisler.mesaj.turktelekomsms
, Türk Telekom Hatlı Ev – İş Telefonlarına Mesaj
Avea'dan Türkiye'de bir ilk daha!
Evet yanlış duymadınız. Faturalı-Faturasız Avea kullanıcıları artık cep telefonlarından Türk Telekom hatlı ev ve iş telefonlarına kısa mesaj (SMS) atabilecekler ve aynı şekilde Türk Telekom hatlı ev ve iş telefonlarından cep telefonlarına kısa mesaj alabilecekler.
Nasıl gönderilir?
Cep telefonunuzun mesajlar kısmına girip mesajınızı yazın. Göndermek istediğiniz Türk Telekom hatlı ev ya da iş telefonunun numarasını yazıp "gönder" tuşuna basın.İşte bu kadar kolay.
Karşı taraf nasıl alır ?
Gönderdiğiniz kısa mesaj (SMS) Türk Telekom hatlı ev ya da iş telefonu CLIP (arayan numarayı gösterme) özelliğine sahip ve SMS uyumlu ise telefonun ekranından yazılı olarak, telefon bu özelliklere sahip değil ise sesli olarak alıcıya iletilir.
Ücretlendirme
Ücretlendirmesi faturalı ve faturasız tüm Avea abonelerinin mevcut tarifelerinin SMS gönderim fiyatına eşit olacak bu hizmet, 01 Mart 2007 tarihine kadar % 50 indirimli sunuluyor.
Şimdi faturalı-faturasız Avea hattınızdan Türkiye'deki herhangi bir ev veya iş telefonuna ya da bir Avea abonesine SesliSMS gönderebilirsiniz.
Kullanım
Nasıl gönderilir?
Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip mesajınızı yazın. Göndermek için sırasıyla 22, "0", il kodu ve sabit telefon numarasını tuşlayın. (Örn: 220312XXXXXXX) İşte bu kadar basit.
Karşı taraf nasıl alır ?
Siz kısa mesajınızı yazıp yollayın, gerisini Avea'ya bırakın. Yazılı mesajınız sesli mesaja çevirilip gönderdiğiniz numaraya iletilir. Karşı taraf, yazılı gönderdiğiniz mesajı sesli olarak dinler.
Ayrıca SesliSMS servisiyle, Avea hatlı cep telefonlarına göndereceğiniz kısa mesajların da sesli mesaj olarak iletilmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için, Avea hatlı telefon numarasının önüne 22 eklemeniz yeterli. (Örn: 220555XXXXXXX)
Ücretlendirme
SesliSMS servisiyle gönderilen her mesaj için sadece 2 kısa mesaj ücreti ödersiniz.
TELEFONUNUZDAN HEMEN ##002# Yİ TUŞLAYIN.ARAMA TUŞUNA BASIN,EKRANINIZA AKTARMA İPTAL DİYE BİR YAZI GELECEK.BÖYLECE YÖNLENDİRMEYİ KALDIRINIZ.YOKSA SİZE ULAŞAMAYAN HERKESTEN 1 KONTÖR DÜŞECEK.BUNU AVEA KULLANAN HERKESE GÖNDERİN. GÖNDERMEZSENİZ SİZ ARADIĞINIZDA SİZDENDE KONTÖR DÜŞECEK. EĞER ARADIĞINIZ KİŞİNİN TELEFONUDA TELESEKRETER AYARLI İSE, DİNLEDİĞİNİZ 1 SN. LİK “ARADIĞINIZ KİŞİYE ULAŞILAMIYOR” MESAJI İÇİN BİR NORMAL ARAMA KARŞILIĞI ÜCRETLENDİRİLİYORSUNUZ. İŞİN GARİP OLAN KISMI BU DEĞİL ASLINDA: NORMAL AVEA HATLARINDA DEFAULT (FABRİKA ÇIKIŞI) OLARAK AYARLI BİR TELESEKRETER YOKKEN, HERKESTE BU TELESEKRETER OTOMATİK OLARAK AYARLI GELİYOR.YANİ SİZİN HİÇBİR ŞEYDEN HABERİNİZ YOKKEN , ÇAKTIRMADAN SİZDEN İNTİKAMINI ALIYOR. ARKADAŞINIZI ARADINIZ VE ULAŞAMADINIZMI? HEMEN 1,5 KONTÖR.İKİ DAKİKA SONRA YİNEMİ ULAŞAMADIĞINIZ BİR 1,5 KONÖR DAHA ...... NE UYANIKÇA DEĞİL Mİ? İŞİN DAHADA KÖTÜSÜ KİMSENİN BÖYLE BİR UYGULAMADAN HABERİ YOK.HERKES DİĞER OPERATÖRLERDE OLDUĞU GİBİ ARANILAN TELESEKRETERİN BEDAVA OLMASINI BEKLİYOR. NEDE OLSA PARALI OLAN BİR UYGULAMA OTOMATİK OLARAK AYARLI GELMEZ SANILIYOR, YANILIYORMUYUM. BU OLAYI İPTAL ETTİRMEK İSE DAHA DA BİR TRAJİKOMİK; AVEA YI ARIYORSUNUZ, DURUMU ANLATIYOR VE “UYANIK” OLDUĞUNUZU GÖSTERİYORSUNUZ, ONLARDA SİZE AVEA HATLI TELEFONUNUZDAN ##002# Yİ ARAMANIZ DURUMUNDA TELESEKRETERİN KALDIRILABİLECEĞİNİ ANLATIYORLAR.YANİ ANLAYACAĞINIZ AVEA ABONELERİNE KAZIK ÜSTÜNE KAZIK ATIYOR.
Intel Core 2 Duo 2.66ghz E8200 6mb 1333mhz İşlemci /// Gigabyte Gag31ms2l Intel G31 Ddr2 /// Ati Radeon X1550 Series 512mb/512mb /// Kingston Hyperx 2gb 800mhz ddr ram (1gbX2) /// Western Digital 250gb Sata II 16mb Cache Serial Sabit Disk /// Belinea 19" Lcd Monitör /// Samsung Sh-S203b 20x Sata Dvd-W
Onlar Kendi Aralarında Bile Pahalı, Avea'da Herkesi Aramak Gerçek Fiyata! Her yönü aramada Türkiye'nin en avantajlı fiyatı HepsiBir'de.
Fırsatı kaçırmayın diğer operatörün en yaygın kullanılan tarifesinin kampanyasız şebeke içi fiyatının bile altında HERKESLE konuşun!
Bu tarife ile her yönü, diğer operatörün en yaygın tarifesinin kampanyasız şebeke içi fiyatından bile daha avantajlı olan bir fiyata, dakikası KDV dahil sadece 25 YKr'a, arayabiliyorsunuz. İster Avealı'yı , ister Turkcelli'yi, ister Telsimli'yi ister evi işi arayın, herkesi aramanın dakikası KDV dahil sadece 25 YKr!
Avea HepsiBir Diğer Operatör Şebeke İçi 25 YKr/dk 28 YKr/dk Ev ve İş Telefonları 25 YKr/dk 28 YKr/dk Diğer Operatörler 25 YKr/dk 60 YKr/dk
Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir. Avea Faturalı HepsiBir Tarifesi aylık sabit ücreti 0,95 YTL'dir. Diğer Operatör tarifesi aylık sabit ücreti 0,95 YTL'dir.
İsteyene Arama İhtiyacına Göre Paket Alternatifleri
Avantajlar bitmiyor; isterseniz sadece HepsiBir tarifesinden yararlanırsınız, isterseniz bu tarifenin üzerine size en uygun Sen + Ben 360 ya da Avea + Ev / İş 90 Paketlerinden birini alıp, tüm sevdiklerinizle kabarık fatura derdi olmadan doya doya konuşabilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz paketlerde de diğerlerine göre avantajlı olmanın keyfini sürün.
Sen + Ben 360 Paketi 12 YTL aylık paket ücreti karşılığı seçilen bir Avealı (faturalı/ faturasız) ile ayda 360 dk ücretsiz görüşme.
Avea + Ev / İş 90 Paketi 12 YTL aylık paket ücreti karşılığı tüm Avealılarla ve sabit hatlarla ayda 90 dk ücretsiz görüşme.
Avea Paketleri Diğer Operatör Paketleri PAKET ÜCRETLERİ 12 YTL PAKET 300 – 12,50 YTL PAKET 90 – 19,75 YTL PAKET 45 – 10,75 YTL KİMLE NE KADAR KONUŞTURUYOR? Bir Avealıyla 360 dk
Avealılar + Ev ve İş ile 90 dk Bir aboneyle 300 dk
Kendi aboneleriyle 90 dk
Kendi aboneleriyle 45 dk
Aylık paket fiyatına %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahildir. İki paket aynı anda alınamaz. Faturalı HepsiBir tarifesinden paketsiz de yararlanılabilir. Ücretsiz dakikalar bir sonraki aya devredilemez. Paketler kapsamındaki dakikalar bittikten sonra yapılan veya bu kapsama girmeyen aramalar HepsiBir tarifesi üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir. Karşılaştırmalar diğer operatörün en yaygın tarifesinin kampanyasız şebeke içi fiyatı, diğer yön fiyatları ve diğer operatörün paketleriyle yapılmıştır. Bu fiyatlar, yurtiçi aramalar için geçerlidir.
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir. Bilgi için 444 1 500 veya cep telefonunuzdan 500'ü tuşlayarak Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 30 Aralık 2006; 14:19:02 >
TELEFONUNUZDAN HEMEN ##002# Yİ TUŞLAYIN.ARAMA TUŞUNA BASIN,EKRANINIZA AKTARMA İPTAL DİYE BİR YAZI GELECEK.BÖYLECE YÖNLENDİRMEYİ KALDIRINIZ.YOKSA SİZE ULAŞAMAYAN HERKESTEN 1 KONTÖR DÜŞECEK.BUNU AVEA KULLANAN HERKESE GÖNDERİN. GÖNDERMEZSENİZ SİZ ARADIĞINIZDA SİZDENDE KONTÖR DÜŞECEK. EĞER ARADIĞINIZ KİŞİNİN TELEFONUDA TELESEKRETER AYARLI İSE, DİNLEDİĞİNİZ 1 SN. LİK “ARADIĞINIZ KİŞİYE ULAŞILAMIYOR” MESAJI İÇİN BİR NORMAL ARAMA KARŞILIĞI ÜCRETLENDİRİLİYORSUNUZ. İŞİN GARİP OLAN KISMI BU DEĞİL ASLINDA: NORMAL AVEA HATLARINDA DEFAULT (FABRİKA ÇIKIŞI) OLARAK AYARLI BİR TELESEKRETER YOKKEN, HERKESTE BU TELESEKRETER OTOMATİK OLARAK AYARLI GELİYOR.YANİ SİZİN HİÇBİR ŞEYDEN HABERİNİZ YOKKEN , ÇAKTIRMADAN SİZDEN İNTİKAMINI ALIYOR. ARKADAŞINIZI ARADINIZ VE ULAŞAMADINIZMI? HEMEN 1,5 KONTÖR.İKİ DAKİKA SONRA YİNEMİ ULAŞAMADIĞINIZ BİR 1,5 KONÖR DAHA ...... NE UYANIKÇA DEĞİL Mİ? İŞİN DAHADA KÖTÜSÜ KİMSENİN BÖYLE BİR UYGULAMADAN HABERİ YOK.HERKES DİĞER OPERATÖRLERDE OLDUĞU GİBİ ARANILAN TELESEKRETERİN BEDAVA OLMASINI BEKLİYOR. NEDE OLSA PARALI OLAN BİR UYGULAMA OTOMATİK OLARAK AYARLI GELMEZ SANILIYOR, YANILIYORMUYUM. BU OLAYI İPTAL ETTİRMEK İSE DAHA DA BİR TRAJİKOMİK; AVEA YI ARIYORSUNUZ, DURUMU ANLATIYOR VE “UYANIK” OLDUĞUNUZU GÖSTERİYORSUNUZ, ONLARDA SİZE AVEA HATLI TELEFONUNUZDAN ##002# Yİ ARAMANIZ DURUMUNDA TELESEKRETERİN KALDIRILABİLECEĞİNİ ANLATIYORLAR.YANİ ANLAYACAĞINIZ AVEA ABONELERİNE KAZIK ÜSTÜNE KAZIK ATIYOR.
herkes görmeli bunu
''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
sabit telefone sms olayı avea ya mahsus bir servis deil ki bütün operatörler den gönderebilirsin ayrıca bu servisi türk telekom veriyo yan,i avea nın bir yeniliğ. yok bu olayda
türk telekon un sms servisiyle ilgili anlaşma yaptığı ilk ve tek operatör avea şu anda. karşılıklı olarak yazılı sms sadece ikisi arasında var.sesli mesaj şeklindeki olay diğerlerinde var ama sms olarak değil, o diğer operatör senin mesajını sesli hale dönüştürüyor ve sesli aktarım yapıyor.yani yazılı aktarım yapamıyorlar.
türk telekon un sms servisiyle ilgili anlaşma yaptığı ilk ve tek operatör avea şu anda. karşılıklı olarak yazılı sms sadece ikisi arasında var.sesli mesaj şeklindeki olay diğerlerinde var ama sms olarak değil, o diğer operatör senin mesajını sesli hale dönüştürüyor ve sesli aktarım yapıyor.yani yazılı aktarım yapamıyorlar.
Emin misiniz? Ben Turkcell ve Telsim'den sabit telefona mesaj yollayabiliyorum ayrıca sabit telefondan bu operatörlere mesaj gönderebiliyorum:
Bu olay artık geçerli değil ve bu yönlendirme hikayesi Aria zamanında telesekreter aramaları ücretsizken başlamıştı.
Ayrıca anlatım biraz yanlı ve hatalı bilgilerle hazırlanmış, telesekretere yönlendirilmiş bir hattı aradığınızda "Ulaşılamıyor" anonsu duymazsınız, telesekreterin karşılama mesajını duyarsınız. Telesekretere yönlendirilmiş bir hattı aradığınızda kendi operatörünüzün Avea yönüne yaptığı ücretlendirmeye göre ücretlendirilirsiniz.
haklı olabilirsin ama bu mesaj 1-1.5 sene önce başladı maillerde dolaşmaya. o zamanlar bu olay vardı gerçekten kontörler paralar boşa gidiyordu.şimdi kaldırmış olabilirler
quote:
Orjinalden alıntı: highjacker
Bu olay artık geçerli değil ve bu yönlendirme hikayesi Aria zamanında telesekreter aramaları ücretsizken başlamıştı.
Ayrıca anlatım biraz yanlı ve hatalı bilgilerle hazırlanmış, telesekretere yönlendirilmiş bir hattı aradığınızda "Ulaşılamıyor" anonsu duymazsınız, telesekreterin karşılama mesajını duyarsınız. Telesekretere yönlendirilmiş bir hattı aradığınızda kendi operatörünüzün Avea yönüne yaptığı ücretlendirmeye göre ücretlendirilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
herkes görmeli bunu
''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
Arkadaşlar güncel bi bilgi vereyim. Avea Faturalı HepsiBir tarifesinde Standart Paket, 90dk Avea+Ev+iş ve Avea 360dk paketleri arasında geçiş yapmak için 30 gün beklemenize gerek yok. Ay içerisinde istediğiniz kadar değiştirebiliyorsunuz. Müşteri Hizmetleri ile görüştüm ve net olarak bilgi aldım. Bilginize.
Avea dan sevgi kampanyası 20 tane sony ericsson k750i 7-28 şubat tarihleri arasında astroloji paketine abone olan kampanyaya katılıyor astroloji paketi aylık 40 kontör burcunu yaz 9494 yolla