Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper Kulananlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaslar Sonunda Tufegimi Aldım Ama Endişe Etigim Bi Konu Var Ben Tüfegimi Kaya av market ten aldım yanında - Hatsan Kayış - 1 Paket Saçma - Optima 3-9x44E Işıklı Dürbün - Dürbünün Yedek Pili -Bipod Ayak - Dürbünü Takmaya Korktum Dürbün Dagılır Dediler Acaba Takarsam Dagılır Mı ?

• Kim demiş dağılır diye?? Ben kullanıyorum dağılma falan yok. Sadece silahın tepmesinden dolayı 150 atışta bir sıfırlama kontrolü yapıyorum. Saçma geldi.. Dağılırmış ^_^ @uguray21
  • mesmeyut kullanıcısına yanıt
    Ben Sıfırlıyamıyorum 20 atısta kayma oluyor Asagıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguray21

Ben Sıfırlıyamıyorum 20 atısta kayma oluyor Asagıya

Av markete göster. Yardımcı olurlar. Muhtemelen iyi sıkmamışsındır dampa yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguray21

Evet Arkadaslar Sonunda Tufegimi Aldım Ama Endişe Etigim Bi Konu Var Ben Tüfegimi Kaya av market ten aldım yanında - Hatsan Kayış - 1 Paket Saçma - Optima 3-9x44E Işıklı Dürbün - Dürbünün Yedek Pili -Bipod Ayak - Dürbünü Takmaya Korktum Dürbün Dagılır Dediler Acaba Takarsam Dagılır Mı ?

Hocam normal ayakla dürbünü takma dağılmassa bile ayarı tuturamasın ateşli silah gibi tepmesi var dampa ile kullan yatagun dampa al 100tl kullan dürbünün keyfini çıkar bence derim
  • Saolun Teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.