Şimdi Ara

Hatemoğlu Takım Elbise | %100 yün 180 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.85 75 kilo adamım. 8 drop giyiyorum bana olmaz sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 yük takım elbise günlük giyim için uygun değildir. Bir de çok çabuk kırışır ve ütü tutmaz. Özellikle sürekli oturarak çalışanlarda oturulan bölgede deforme olur ve çabuk yıpranır.

Günlük giyeceklerde %50-70 arası yük oranı olanların alınması mantıklı.
  • Hatemoğlu değişik bir marka. Bazı ürünleri DeFacto'ya rahmet okutur, bazı ürünleri ise ciddi anlamda kalitelidir. kruvaze ceketleri tekrar moda diye getirdiler başımıza.2-3 sene sonra tekrar alaşağı ederler. Diğer takımd güzel gibi.

bir de şu %100 yün mevzusuna geleyim. Günlük hayatta takım elbise giymiyorsanız, düğünden düğüne davetten davete giyiyorsanız buna takılmayın. %65 pamuk olsa da yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Web sitesindeki ürünlerin birkaçına baktım, drop 6 yazıyor.

http://www.hatemoglu.com/tr/klasik-takim-elbise-48

Kendi sitesinde, diğer ürünler:
    http://www.hatemoglu.com/tr/yeni-sezon-takim-elbise-modelleri-ve-fiyatlari#/pageSize=20&viewMode=grid&orderBy=10&pageNumber=1

MİB Mağazacılık, firma adı. Marka olarak Hatemoğlu diye biliniyor.
    http://www.mibmagazacilik.com/

Bu hatemoğlu ürünleri vakti zamanında bimde çok dehşet satıyordu. Şimdi satan firmanın ismide MİB ( açıklamaya gerek yok zaten ), bi kıllanmadım değil

• Kesimler çok kötü özellikle pantol paçalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

%80 yünlü olan modelden sipariş geçtim. Fotoğraflarda takımın rengi, açık siyah/antrasit/füme rengi gibi görünüyor, lakin sepete eklediğimde kahverengi yazıyor. Kahverengi ise geri göndereceğim, lakin sipariş bana gelmeden bunu teyit etmenin bir yolu mevcut mu acaba?

Hatemoğlu Takım Elbise | %100 yün 180 TL

Aynı modelden sipariş geçtim, bendede kahverengi yazısı geldi, umarım fotoğraftaki ürün gelir.

• Bende hatemoğlu ceket var drop 6 50 beden yazıyor. Takımı da 50 aldım ama daha önce hiç denemeden almamıştım beden falan da bilmem o yüzden. 1.75 e 80 kilo birine nasıl gelecek bekleyip göreceğiz.

• Ben de öyle umuyorum, zira kahve tonlarında bir takım gelirse, anında iade edeceğim. Pazartesi teslim alacağım büyük ihtimalle, gelince paylaşırım.
  • Fiyat çok iyi. Daha geçen hafta igs den %90 yün oranlı takımi 500 tl ye aldim. Ben gibi hergün takım giyen kişiler için %100 yunden ziyade %70 ve üzeri oranda yünlü almak daha kullanışlı. Hatemoglu nun mağazasında bile %100 yunluler 500 civari.

• codemaster42 kullanıcısına yanıt
    nasıl güveniyorsunuz böyle markalara aklım almıyor
  • Gönül isterki vakkodan bisseden giyinelim ama cüzdan el vermiyor maalesef. Biz de Pierre Cardin hatemoglu sarar(interview) vb. takılıyoruz.igs yi de ilk defa deneyeceğim bakalım nasıl çıkacak...

• kruvaze mı kaldı ya
  • merhaba arkadaşlar,
    Herhangi bir mağazaya girdiğimizde binbir çeşit takım elbise görüyoruz. Takım elbisenin kalitelisini nasıl anlarız? Bu konuda bilgilendirecek bir arkadaş var mı :)
  • Takım elbiseden anlamayan arkadaşlar kruvaze takım almayın, onlar tercih edilmiyor artık.
  • En iyi kliplr altinyildiz fabrika ve ortak cati altindaki magazalarda satiliyor.
    Diger markalarda mutlala ya arka etegi kalkiyor ya beden tam uymuyor yada kollar raahtsiz ediyor.
    Konuda nacizane bilgim oldugundan onceden magazalarinda giyip bir bakin.sarar ve ramsey bile oldukca zayif kaliyor konuda.
    Fabrikanin takimlari eldiven gibi oturuyor ilk goruste bayeninizi kazaniyor.Yalnizca uzun ve sisman degilseniz pantolonda belde sorun olabilirki tum markalarda bu var.

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    dostum kesinlikle doğru almışsın göbek yoksa tam üstüne oturur
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Altınyıldız tamamen çöp şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Neden cop?

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Kaliteyi çok düşürdüler
    Buradan aldığım bir pantolon resmen rengi soldu daha bu sene aldım
    Giyemiyorum şuan
    Gömlekler eskidi
    Kalte Kığılı'nın altında şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen ürün kahverengi arkadaşlar.

Takım bu:http://www.hatemoglu.com/tr/klasik-takim-elbise-48

Kesimini kalıbını çok beğendim, lakin kahverengi olması işi bozuyor. Geri yollayacağım, başka çaresi yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.