Şimdi Ara

hatay muh fak okuyanlar dusunce we yorumlariniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bos bi tarla icinde oldugundan bahsediyolar bilgilendirirseniz sewinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söyleyenler çok doğru söylemiş zaten mühendislik fakültesi hatay da değil :) ilçesinde yani iskenderunda kampüs ortamı yok bildiğin tarlanın içerisinde ve lise binası gibi binası var hatta ve hatta bazı büyük liselerden bile küçüktür :) eğitim olarak da kötü olduğunu söyleyenler var ki zaten resmi sitesine girip öğretim görevlilerine baktığında profesör ya da doçent sayısı oldukça az ya var ya da yok :) yazıpta pişman olmayın derim :)
  • Bende dusunuyorum yazmayi

• Turkiyedeki universitelerin geneli boyle zaten birkaci disinda. Yazilabilir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım hataylıyım. Bölümleri akademik olarak bilmem ama gerek insani ve gerek doğası yönünden hiçbir yerde karşılaşamayacağın kadar güzel olarak göreceksin gelirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı rep iyi forumlar

Turkiyedeki universitelerin geneli boyle zaten birkaci disinda. Yazilabilir bence.

üniversitelerin geneli böyle mi milleti yanlış yönlerdirmeyin. fakültede kampüs yok, doçent yok, eğitim kötü. En son tercihte yazılması gerekir mecbur kaldıkça. zaten mkü ye mecbur kalanlar üniversitesi diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkes1

Arkadaşım hataylıyım. Bölümleri akademik olarak bilmem ama gerek insani ve gerek doğası yönünden hiçbir yerde karşılaşamayacağın kadar güzel olarak göreceksin gelirsen.

kardeşim sen hataydan başka şehir görmedin galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim sen hatayı görmedin galiba

Ve arkadaşım dünyanın en güzel lezzetleri de burada. Aç kalmayacaksın.
  • Sehir olarak hatay mukemmeldir. Hataya kimse laf edemez.

Fakat okul hakkinda 3-5 net yaparak girdiginiz bir fakulteden cok bir sey beklemeyin.

• 3-5 diyorsunuz da benim bir matematik öğretmenim var ki sormayın gitsin. Öyle ki hangi dersaneye gitse bir hafta içerisinde başka öğretmenlere (fizik dahil) soru götürülmez oluyor. Ve benim bu öğretmenim sırf hayali inşaat mühendisliği süslediği için sınava girdi. İyicene bir puan da aldı. Evli olduğu ve çocuklarından ayrılmak istemediği için MKÜ'yü seçecek bu öğretmenim. Kişi çalışıyorsa çalışanı bulur meraklanmayın ve nerede olursa olsun amacı varsa onu yakalayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkes1

Kardeşim sen hatayı görmedin galiba

Ve arkadaşım dünyanın en güzel lezzetleri de burada. Aç kalmayacaksın.

Ben hataylıyım tamam yemekleri iyi güzelde şehirin neresi güzel be. İnsanları desen cahil , görgüsüz. serserisi çoktur. Gerçi herkes kendi memleketini över kötü olsa bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.