Şimdi Ara

Hatay'da Balıkçılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Hatay'da öğrenciyim.İstanbul'da bildiğimiz düz çapari takımı yapıp olta ile avlanıyordum(Kumkapı, arnavutköy civarı vs.).Bu konuda tecrübeli değilim istavrit avladım hep...Ama gün geçtikçe merak artıyor burada da avlanmak istiyorum.Nehir balıkçılığı da olabilir...Hangi balıklar çıkar İskenderun-Antakya çevresinde veya Asi Nehrinde? Genelde hangi balıklar çıkar, bu balıklar için hangi takıma veya takımlara/yemlere ihtiyaç duyarım? Bu konuda tecrübe sahibi "Donanım Haber" kullanıcıları var mıdır? Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Saygılarımla Volkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali3424 -- 5 Ekim 2012; 16:41:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali3424

S.a.

Öncelikle Hatay'da öğrenciyim.İstanbul'da bildiğimiz düz çapari takımı yapıp olta ile avlanıyordum(Kumkapı, arnavutköy civarı vs.).Bu konuda tecrübeli değilim istavrit avladım hep...Ama gün geçtikçe merak artıyor burada da avlanmak istiyorum.Nehir balıkçılığı da olabilir...Hangi balıklar çıkar İskenderun-Antakya çevresinde veya Asi Nehrinde? Genelde hangi balıklar çıkar, bu balıklar için hangi takıma veya takımlara/yemlere ihtiyaç duyarım? Bu konuda tecrübe sahibi "Donanım Haber" kullanıcıları var mıdır? Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

Saygılarımla Volkan.

Hocam balıkçılıktan anlamam ama İskenderunda sahilde deniz kenarında 15-20 metrede bir olta tutan adam var balıkçılık fena yani burda hatta amatör balıkçıların küçük lastik botlarla denize açılanları bile gördüm hatta geçen sene iskenderun sahilinde bir yarışma yapmışlardı balık yakalamayla ilgili .

• quote:

Orijinalden alıntı: sarısekili

quote:

Orijinalden alıntı: ali3424

S.a.

Saygılarımla Volkan.

Hocam balıkçılıktan anlamam ama İskenderunda sahilde deniz kenarında 15-20 metrede bir olta tutan adam var balıkçılık fena yani burda hatta amatör balıkçıların küçük lastik botlarla denize açılanları bile gördüm hatta geçen sene iskenderun sahilinde bir yarışma yapmışlardı balık yakalamayla ilgili .

Hocam ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Ben daha çok şöyle 2-3 gün belki bir hafta kamp şeklinde takılmayı düşünüyorum(3-4 kafa dengi dostla)...Asi Nehri'nde böyle bir ortam var mıdır?

• Valla hocam Asi nehrindede illka ki balık ve balıkçılık vardır önemli olan nerde tutulabilecek ve yakalanabilecek onu öğrenmek gerekir onuda . En iyi size yardımcı olacak antakya ilçesinde yaşayanlar . Ama antakya ilçesinin merkezinde veya yakınında kolay kolay olacağını sanmıyorum çünkü merkezden geçerken ve geçtikten sonra nehir acayip kirleniyo . Ama yinede dediğim gibi antakyalılar bilir onu sorun onlara siz gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarısekili

Valla hocam Asi nehrindede illka ki balık ve balıkçılık vardır önemli olan nerde tutulabilecek ve yakalanabilecek onu öğrenmek gerekir onuda . En iyi size yardımcı olacak antakya ilçesinde yaşayanlar . Ama antakya ilçesinin merkezinde veya yakınında kolay kolay olacağını sanmıyorum çünkü merkezden geçerken ve geçtikten sonra nehir acayip kirleniyo . Ama yinede dediğim gibi antakyalılar bilir onu sorun onlara siz gene

Öyle olacak galiba :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da Domuz Avı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.