Bildirim
Hatali Park Yapanlara Yapmak Istedigim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben tek araba olarak yapıyorum bunu. Bu kadar uzak da park etmiyorum. Direksiyonunu çeyrek tur çevirse lastiği değecek şekilde park ediyorum. Aynalar katlı vaziyette birbirine değecek şekilde oluyor. Aynayı kurtaracak manevrayı yaparak giriyorum. Benim arabam benim gözümde Türk halkının genelinin verdiği değere sahip değil. O yüzden kendi arabasına hasar vermeye yemez diye düşünüyorum. Benim aracıma da hasar verirse, kamera falan var. Kaskoya hasarı görüntüsü ile birlikte veririm. Kasko adamı yakalarsa çok güzel öper.
Şimdiye kadar başıma hiç hasar gelmedi. Sileceklerimi falan kaldırdılar çoğu çoğu...
Ancak tek araba olduğum için, hangi tarafı kitlersem, öbür taraf gene boş kalıyor. Bu kadar insafsızlık etmiyorum.
-
Biraz önce bunu 9gag da gördüm, konunun ismini görünce de direk kesin benim izlediğim gif tir dedim :) -
Zaten yapsan o şahıs kendine gelemez kolay kolay.,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıllanır artık -
merso barzoları sadece bize özgü değilmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X