Şimdi Ara

Hat taşıma sonrası 25 TL vergi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hat taşıma sonrası 25 TL vergi?Hat taşıma sonrası 25 TL vergi?Hat taşıma sonrası 25 TL vergi?

1 Şubatta Vodafone'dan TT'a geçtim. Evdeki 3 hattı da taşımıştım. Geçen ay telsiz vergisi alınmadı. Ama bugün bu 3 sms geldi ve sinirimi bozdu. Bunun adam akıllı bir açıklaması var mı? 2 ay geçmesine rağmen 25 TL nasıl isteyebiliyorlar?
    Ve gördüm ki forumdan bir kaç kişiye daha bu SMS gelmiş. Linke tıklayan ya da müşteri hizmetlerine danışan var mı?

• Hat almışsınız 12 ay dolmadan taşımışsınız, sorun nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Hat almışsınız 12 ay dolmadan taşımışsınız, sorun nedir?
    Aynı mesaj bu gün bana da geldi. Hat alma vergi ödememe yok,tamamen dolandırıcılık. Vodafone TL dileniyor. Vodafonede faturasızda hattım vardı,2019 Şubatta yükleme yaptım,2 telsiz ücretini birden çekti. 8 Mart 2019'da Turk Telekom'a taşıdım. Bu gün bu vergi borç mesajı geldi. Rezalet,rezalet. Sahtekarlık ve dolandırıcılık. Taşıdığımda da hattımda 10 TL vardı. Ödenmemiş telsiz ücreti de yok. 10 TL kalan parayı da sistemlerde çıkmıyor diye veremediği için BTK'ya şikayet etmiştim bu sahtekar operatörü. Edevlette 10 TL görünüyor,ama bunlar oyalıyorlar. Vodafoneye çok dikkat edin,herşeyi kayıt edin.

Hat taşıma sonrası 25 TL vergi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Nisan 2019; 18:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bu telsiz kullanım ücreti, hat taşırsanız o yıla ait kalan miktarı ödersiniz. bunu başlıca sebebi devletin yıllık olarak tahsis edip Telekom şirketlerinin aylık olarak yansıtmasıdır. bu yıl başka telsis ücreti ödemezsiniz.

• Aynen bana da geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Nerden çıkardınız 12 ay dolmadığını? 2015 Şubat'tan beri Vodafone'ndaydım. 2019 Şubatta TT geçtim yeni hat verdiler taktım kullandım. Gayet olağan

Sorun vodafone'nda. Nerde okusam herkes şikayetçi. Soygunculuktan başka bir şey değil

Eee biz mesajtaki linke tıklarsak ne olacak? İtiraz mı edeceğiz? Deneyen var mı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 16 Nisan 2019; 17:26:11 >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Linke tıklayınca verileri koruma ile ilgili şeyler yazıyor.kısaca verilerinizi keyfimize göre kullanırız diyor bide utanmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E-devlette Vodafone'a 1 tane pasif üyelik görünüyor. Borç bölümü şimdilik sıfır. TT'a bildirince ne olacak kim bilir. Toptan mı alırlar yoksa taksit mi bilinmez. MH olarak TT mi arasak Vodafone mu bilmiyorum, bence onların bile haberi yok :)
  • iitsutae kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sanırım uzman ve otoritesiniz,o zaman size şunu sorayım. Önceki mesajımda SS ile göstwrdiğim gibi taşıdığım hat ile ilgili 2019 yılının geri kalan aylar için tüm telsiz ücretlerini Vodafone istiyor ama ben aynı hat için taşıdığım operatörde şuan 2019 yılının telsiz ücretini her faturada her ay zaten ödüyorum. Farkında olmadan vodafonenin sahtekarlığını savunuyor olmayasanız. Burada yeni açılmamış,eski abone olan faturasız hatlardan bahsediyoruz. Ben zaten geçtiğim operatörde vodafonenin almaya kalktığı ayların telsiz ücretini ödüyorum,bu devletle benim aramda. Devlet bulundugum operatorde ödediğimi görüyor.
    Vodafonenin rezaletleri malum,senden devlete ödüyorum diye alıp devlete ödemez. Bundan da adım kadar eminim. Vodafone deyince herşey beklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Nisan 2019; 20:19:42 >
  • iitsutae kullanıcısına yanıt
    uzman değilim, daha önce başıma geldiği için söyledim, ayıptır iyiki yardımcı olmaya çalıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iitsutae -- 16 Nisan 2019; 19:50:1 >
  • bana niye gelmedi ya bu mesaj, ben de vodafonedan geçtim

• Telsiz kullanım vergisi icat edenlere selam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bana niye gelmedi ya bu mesaj, ben de vodafonedan geçtim
    5 Ocak 2019'da Turk Telekomdan 3 hat birden Vodafone'ye taşıdım,2 ay sonra 2'sini Turkcell'e taşıdım. Bu hatlarla ilgili henüz mesaj gelmedi. 3 yıldır Vodafonede olan faturasız hattımı Turk Telekoma taşımıştım,ona gelmiş. Sanırım çorap söküğü gibi sırayla hepsinin mesajı gelecek. Tamam ödeyeyim de,Vodafonenin geri kalan ayları öde dediği vergiyi ben geçen faturada Telekom'a ödedim ve gelecek aylarda da ödeyeceğim büyük ihtimalle. Turk Telelomu da Vodafoneyi de sabah arayacağım bilgi alacağım. Büyük ihtimalle Vodafone Turk Telekoma tahsilat bilgisini gönderecek,Turk Telekom da tamam ben zaten alıyorum diyecek yada benden aldığını Vodafoneye verecek. Vodafone gercekten benim kalan ayların vergisini ödediyse devlet de Vodafonenin vergisinden düşer büyük ihtimalle. Bana garip geldiği için şu forumda kimseye hattını taşı geri kalan ayların vergisini ödemezsin hiç yazmadım. Bence ilginç bir durumdu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 17 Nisan 2019; 10:27:27 >

• Arkadaş konuyu anlamadan dinlemeden yorum yapanlar delirtir adamı...
    Aynı mesaj banada geldi.. vodafone faturasızı,turkcelle faturasıza taşıdıktan sonra..sizin adınıza devlete peşin ödenmiş ama sizden tahsil edilemeyen 27.86 lira taşıdığınız işletmeciye bildirilecekmiş......Numara taşıyanın telsiz kullanım ücretini operatörler ödemiyor muydu zaten yılsonuna kadar...ee bu neyin nesi o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Nisan 2019; 7:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Eğer bu iş sahtekarlıksa peşini bırakmam vodafonenun

• Hat taşıma sonrası 25 TL vergi?

Bu duruma Turkcell de katıldı

2019 da taşıma yapanlara eski operatörlerinden geliyor anlaşılan ama sonra ne olacak nasıl alacaklar izleyip göreceğiz

• Az önce PTTcell den aynı mesaj geldi, Kasım ayında faturalı hattımı faturasıza çevirip vodafone taşımıştım...Son faturada 2018 in Aralık ayı TKÜ bile aldılar...Birde hala 27tl borcunuz var diyor PTTcell...Ayrıca ikinci bir hattım için ayrı bir skandal;

Pttcell faturalı kullanıyordum, taahütüm bitti ama uygun teklif gelmedi...Fatura kesimine birgün kala 25 martta faturasıza geçiş yaptım...Birkaç gün sonrada Bimcelle taşıdım hattı...Şimdi, pttcell son faturayı kesmiş, 20tl civarı gelen fatura 40tl gelmiş...Sanırım kalan ayların tkü lerini peşin almışlar...Bugünde bimcellden mesaj geldi, adınıza devlete ödenen tkü 12 nisandan itibaren vs vs vs diye...Ben 2019 tkü ödemişim, bu bimcell tekrar mı alacak benden bu ücreti? Son faturada benden kalan ayların TKÜ aldılar 20tl...Bimcellde yeniden almaya çalışıyor şimdi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.