Şimdi Ara

Hat güncellemesi ve Kopma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , hattımı şu değerlerden ;

Şuna güncellettim ;

Benim burda anlamadığım öncekinde gelen 8 mbit di ölçümde aldığım hız 7 mbit di. Ve torrentte aldığım hız 850-870 kb değişiyodu..

Şimdi yeni güncellemeyle bana gelen hız 12 ama ölçümde aldığım hız 10 . Ve torrentte 1.2 mb alabiliyorum bunların sebepleri neler ?

Birde bi sayfa açarken önce Ulaşılamadı hatası sonra bi kaç defa yenileyince sayfa geliyor bu KOPMA dediğimiz olay mı ? Şu son değerlerde kopma olması muhtemel mi ? TEŞEKKÜRLER.

Hız testleri ; PİNG ler yüksek mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 16 Kasım 2018; 17:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hattın şuan iyi 12mbps de snr margin 11 bu değerler iyi böyle kalsın kopma olmaz 12mbpsde hızbtestin de 10mbps çıkar yani 2mbps kayıp olur normal
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt

Hız testi bu şekilde. Hocam Bir sayfaya web sitesine gireceğim zaman Ulaşılamadı hatası alıyorum . Güncellemeden önce böyle değildi . Örneğin bu testi yaparken speedtest'e girmek istediğim de girmek için 5-6 defa yeniledim ancak öyle açılabildi .

• modemi bir kapa 20saniye bekle tekrar aç düzelir
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Modemi kapatıp bir süre bekledikten sonra açtım . Sorun düzeldi yalnız hat değerlerinde değişiklik oldu kapatıp açmakla şu şekilde ;

SNR ile Max hız düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 16 Kasım 2018; 18:14:14 >
  • akşamları snr margindeğerinde 2db düşme olur ancak hattın 12mbps olarak kalır sorun yok
  • Bölge altyapısı sıkıntılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap için teşekkürler.

Peki sayfalar da kopma devam ediyor mesela yeni sekme açıp bi web sitesine girmek istediğimde internet yokmuş gibi ulaşılamadı ekranı çıkıyor . Ve bir kaç defa yenilediğimde açılıyor sayfa ..

Bu sorun tekrarlıyor bir normale dönüyor bir tekrar geliyor.Gerçekten can sıkıcı bir durum bunun hakkında bilgileriniz varmıdır acaba ? ve SNR nin bu değerlerde olması 12mbit hızda bana stabilite sağlarmı yoksa sürekli bu tarz sorunlar çıkarırmı ? Sayfa yüklenirken o dolma işareti uzun kalıyor .. Tekrar teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 16 Kasım 2018; 21:40:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.