Şimdi Ara

Hat değerlerinin birden düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki resimde noise margin downstream 6-7db arası değişiyor. Hızım ise 4mbps sabitlenmiş durumda. Sormak istediğim ben bundan 1 hafta önce 12mbps kullanıyordum ve noise margin downstream ortalama 25db'di. Şimdi ne olduda birden bu düşmüş olabilir. Türknet kullanıyorum ve aradığımda bana evinizdeki iç tesisattan dendi. Ben eyvallah dedim gittim splitter, telefon kablosu felan her şeyi değiştirdim. 0.5db bile değişmedi. Modem dendi gittim arkadaşımdan denemelik modem aldım sonuç yine aynı. Bunun düzeltilmesi için ne yapabilirim?
    Aslında bir kere santralden dendi teknik elemanlar halledicek dediler 1 gün geçti sorun evinizde dendi.
     Hat değerlerinin birden düşmesi  Hat değerlerinin birden düşmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaley -- 9 Ekim 2015; 13:46:11 >

• scaley kullanıcısına yanıt
    benimde düşmüştü kablolara bakın eskidiyse değiştirebilirsiniz, modemi resetleyin, ttneti arayın arıza kaydı bıraktırın ben arıza kaydı bıraktırdığımda düzelttiler hocam vede önceden 12 mbit kullandığını da söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ap055

benimde düşmüştü kablolara bakın eskidiyse değiştirebilirsiniz, modemi resetleyin, ttneti arayın arıza kaydı bıraktırın ben arıza kaydı bıraktırdığımda düzelttiler hocam vede önceden 12 mbit kullandığını da söyle.

Hocam dedim yukarda, Her şeyi yeniledim. Önceden 12mbps kullanıyordum ne oldu birden soruyorum ev tesisatı diyor, ev hattımı yeniledim her şeyi yaptım diyorum bu kadar kaldırıyor diyolar. Tekrardan aynı soruyu soruyorum ve komik oluyor adamlarda robot gibi aynı cevabı veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.