Şimdi Ara

hat çekmiyor telefon donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu durum dün başıma geldi sorunu restore ederek çözdüm belirtmek isterim ama neden böyle yaptı anlamadım.

dun aksama kadar calısan telf aksam bir arkadasıma mesaj atmak ıstedım ve sorun oldu, reset attım atmaz olaydım

sınyal full cekıyor ama turkcell yazısı yok hard reset falan derken ya hiç cekmıyor yada 1 diş çekiyor turkcell yazısı var ama arama vs yapamıyorum.

hattımı baska telf taktım sıkıntı yok. beni arama yapınca arıyor ama çalma tonu vs duyamıyordum, karsı taraf aradıgında ise sureklı mesgul calıyor

sonuc olarak restore ettım gectı allahtan.

sizce sorun ne olmus olabılır ? durduk yere.

ip4 genpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakân -- 6 Aralık 2011; 14:00:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

Öncelikle bu durum dün başıma geldi sorunu restore ederek çözdüm belirtmek isterim ama neden böyle yaptı anlamadım.

dun aksama kadar calısan telf aksam bir arkadasıma mesaj atmak ıstedım ve sorun oldu, reset attım atmaz olaydım

sınyal full cekıyor ama turkcell yazısı yok hard reset falan derken ya hiç cekmıyor yada 1 diş çekiyor turkcell yazısı var ama arama vs yapamıyorum.

hattımı baska telf taktım sıkıntı yok. beni arama yapınca arıyor ama çalma tonu vs duyamıyordum, karsı taraf aradıgında ise sureklı mesgul calıyor

sonuc olarak restore ettım gectı allahtan.

sizce sorun ne olmus olabılır ? durduk yere.

ip4 genpa

Sorununuzun kaynagı ios 4.x.x den 5.x.x e gecmenizden kaynaklanabilir : Neden peki ? eski backup la gecis yapanlar ios 5 de bazi sorunlarla karsilasabiliyor size tavsiyem restore + yeni kullanici telefon cidden cok rahatliyor . Geçmediysenizde jb olayi varsa telefonunuzda garanti ondandir . Jb de yoksa turkcelle sormanizda fayda var .

• Geri yükleme yapmadan 'Yeni iPhone olarak tanımla' yapmak lazım. O da olmazsa Turkcell microsim kartı 128kb olanı ile değiştirmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Geri yükleme yapmadan 'Yeni iPhone olarak tanımla' yapmak lazım. O da olmazsa Turkcell microsim kartı 128kb olanı ile değiştirmelisin.

bugune kadar tüm sürümlerde restore+new ıphone olarak gectım
    128 lık mıcro sım de var
    yanlız ortası yata olarak çizilmiş bir sıkıntı yaratıyor mudur acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.