Şimdi Ara

biri arayınca telefon kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k750 den çevrilmiş w800 üme bişeyler oldu telefonu biri arayınca kapanıyor ama bu sessiz modundayken olmuyor ve de ses kısıkken(kastettiğim ses ayarlarındaki sesin seviyesinin düşük olması) telefona akustik cam driver patch filan attım bu niye olabilir bataryayı zaten 3 kere değiştirdim hala aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 25 Temmuz 2008; 9:40:42 >

• bu tip çevirmelerde problem yaşanabiliyor bence k750 şeklinde kullan cihazını hiç bulaşma birdaha böyle işlere
  • iyi de bu eskiden de (k750 halinde) vardı
  • onu belirtmemişsin mesajında ama..donanımsal bir problemi olabilir genelde kapanma problemleri bu şekilde oluyor..şahsen benim başıma bu şekilde geldi..
  • Kardeş zil sesini mp3 yaptıysan bazı mp3 lerde böyle sorunlar çıkıyor biri aradığında telefon kapanıyor falan.
    Aynısı benim p910i de olmuştu zamanında hemen bulmuştum sorunu.
  • Ghett0C0wb0y
    kusura bakma biraz aceleye geldi ve de 1 problemi daha söylemeyi unuttum müzik filan dinlersem(az da olsa çok da olsa)şarjı 1 gün zor yetiriyorum telefon hep bekleme durumunda da olursa 2. akşama şarjı bitiyor bunu da cevaplayabilir misiniz ???(foruma fazla konu olmasın diye buraya yazdım)
  • aynı durum bende de var şarj 2.5 gün zor gidiyor.ama çok müzik dinliyorum ben.hücre bilgisini kapatmanı ve ekran ışığını %60 a getirmeni öneririm..bu ayarlama yarım gün kazandırır sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @teknode
    dediğini uyguladım ama hala aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.