Şimdi Ara

Hastane sevk işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sevk belgesi almadan doktora giderebilir miyiz ? Bana 10 gün önceden gelmemi istediler fakat doktor işlemleri 10 gün de yetişir mi? Kifozum var doktor muaf olursun dedi ama heyet muaf etmezse ne geri ne zaman yapabilirim bedelli iptal olur mu doktor işlemleri yetişmezse yada muaf olamazsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 23 Şubat 2026; 8:54:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşimin Gölcük devlet hastanesindeki süreci (ilk girişten kurul kararı çıkana kadar) 20 gün sürdü, bunun 16 günü kurul gününü beklemekle geçti. Şehir hastanesinde kurul için 4 ay sonraya gün verdiler diyen de oldu. Durum, hastane yoğunluğuna bağlı değişebilir.

Muhtemelen şubeden geçici erteleme falan verilir, onu konuşursunuz şubeyle.

Kurul, ilgili doktorun (sizin durumda dahiliye) kararına uyuyor genelde.

Muafiyet kararı çıkarsa, karar sisteme işlendikten sonra paranızı geri alacaksınız. Önceki dönemlerde geri ödemenin 2-3 ay sürdüğünü söylemişlerdi. Adınıza kayıtlı bir banka hesabına geri ödeme yapılır.

Teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için

Tekrardan teşekkür ederim. Belki başkasına lazım olur diye yazıyorum size bir tarih veriyorlar o tarihe kadar hastane işlerini halletmeniz gerekiyor. Ayrı bi kâğıt düzenliyorlar hastanede randevu felan uğraşmıyorsunuz 3 günde halloldu benim işim.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.