Şimdi Ara

Hasta ziyareti hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
20.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir arkadaşımın babası ciddi bir ameliyat geçirdi bu akşam ziyarete gideceğim.Arkadaşıma destek mahiyetinde.Çok şükür operasyon iyi geçmiş doktorların ilk izlenimleri gayet olumlu.

Ama işte ziyarete hediye olarak ne götüreceğim konusunda kafam allak bullak.Çiçek alsam hastaneye almazlar.Kolanya vs basit mi olur?

Acil yardımlarınız ricamdır.Bu konularda çok kötüyüm hiç bir fikrim yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hasta Ziyareti Hediyesi: Sevdiklerine Şifa ve Konfor Sun

Bir yakınının hastalanması, hem hasta hem de sevdikleri için zor bir dönem olabilir. Hasta ziyaretine giderken, düşünceli bir hediye, sevdiğinize şifa ve konfor verebilir.

Hasta ziyaretine ne götürülür konusu, hastanın durumuna ve ziyaretin yerine göre değişebilir.

Erkek hasta ziyaretine ne gider diye düşünüyorsanız, rahat bir battaniye, spor dergileri veya hediye kartı gibi seçenekleri düşünebilirsiniz.

Evde hasta ziyaretine giderken ne alınır konusunda ise hasta için rahat giysiler, meyve sepeti veya ev yapımı kurabiyeler uygun olacaktır.

Eve hasta ziyaretine giderken ne alınır diye merak ediyorsanız, hafif yiyecekler, çiçekler veya hasta için bir film veya kitap düşünebilirsiniz.

Hasta ziyaretine giderken hediye seçerken, hastanın durumunu ve ilgisini göz önünde bulundurmak önemlidir. İşte bazı ek ipuçları:

• Hastanın diyet kısıtlamalarına dikkat edin.
    • Alerjileri olup olmadığını öğrenin.
    • Kişisel bakım ürünleri veya koku içeren hediyelerden kaçının.
    • Küçük, pratik hediyeler düşünün ki hasta bunları kolayca kullanabilsin.
    • Hediyenizi düşünceli bir notla tamamlayın.

Hasta ziyaretine giderken düşünceli bir hediye getirmek, sevdiğinize iyileşme sürecinde destek olduğunuzu göstermenin harika bir yoludur. Hangi hediyeyi seçerseniz seçin, şifa ve konfor getirmeyi amaçladığınızı unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi bisküvit veya gofret bi tanede kola veya meyve suyu al tamamdır
  • Meyve suyu ve biskivü absürb olmaz di mi?Annemde bunu söylemişti.Gerçi eve çıktığı zaman çiçeklere boğarım.Hoş onlar benden gelen hediyeyi sorgulayacak değiller.
  • tatlı al
  • önemli olan senin hastaneye ziyarete gitmendir hediyeye bakıcaklarını zannetmiyorum.önemli olan onların yanında olduğunu hissettirmek.8'li browniler var onlardan al tatlı olarak yani hastanedeki bir insana götürülecek şeyler bunlardır.ama çiçekte alabilirsin bense çiçek absürd olur.eve çıktığı zaman istediğin şeyi alabilirsin mesela içki
  • Yalan söyleme tatlıses'e gidiyorsun değilmi ?
  • Hepinize çok teşekkür ederim.Brovni,bisküvi ve Meyve suyu en uygunu olarak görünüyor.Eve çıkınca çiçeklere boğarım amcamızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Hepinize çok teşekkür ederim.Brovni,bisküvi ve Meyve suyu en uygunu olarak görünüyor.Eve çıkınca çiçeklere boğarım amcamızı

güzel karar vermissin
  • belediye mezarlıgından manzarılı bir yerden hastanın üzürine mezar al, tapusnuda hastaya ver
  • Bi demet çiçek + meyve suyu + bisküvi idealdir.
  • hastane masraflarını öde
  • Sağol fikirler için.Masraflarını ödemeye hazırdım hatta hesabım için yetki bile verdim arkadaşıma.Mezar tavsiye eden arkadaşımızın aklını başına almasını tavsiye ederim.Bakarsın bir gün sen bir yakının için seçmek zorunda kalırsın.Söylemlere dikkat lütfen.

Meyve suyu,bisküvi,browni ve ıslak mendil aldım gittim.10 dakika durdum yanında iyi görünüyordu hatta görünce beni çok sevindi.Arkadaşım ve annesi de çok sevindiler.Müsade isteyip kalktım.Rabbim tüm hastalara şifa versin.
  • meyve suyu - klasik hasta ziyareti hediyesidir.
  • Tüh ulan konuyu görmemişim. Geç kaldım sanırım..

Şu malden vb. denen bayramda ikram edilen çikolatalar güzel bir ziyaret armağanı olabilir, litrelik meyve suyu ama dimes, ülker, cappy vb. olsun.. Zaten çok fark yok. max. 50 kuruş oynar. Çikolatada ülker, kent, şölen vb. olsun. Yeterde artar bile..

Bu arada çiçek götürme görüreceksen saksıda canlı çiçek götür, 10 yaşındaki kardeşimin doğumunda gelen saksı duruyor. (çiçek yani) sonra ben 4 sene önce hastaneye yattığımda sornadan eve gelen çiçek duruyor..

Meyvede oloabilir ama garip karşılanabilir ama hasta ziyaretinde götürülebilir, nedendir bilmiyorum ama meyve suyu yerine sütte götürülür, meyve suyuda ne alakaysa.. İkram için olabilir..

Arkadaşın olsaydı hasta biraz daha alışılmışın dışına çıkabilirdin..

Canlı saksıda çiçek + çikolata (ikramlık) + meyve suyu (hepsi olmak zorunda değil.. )

• O değilde sene 2017 nin sonları hala yazılarınızı görmek sevindirici :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.