Şimdi Ara

haşlama ve kızartma arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tavugu hep haslarim ama staja goturene kadar soguk kaliyo ve tadini begenmiyorim, yagsiz kizartma ile haslama arasindaki fark nedir ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yahu şu işi abartmayın arkadaşlar. Sadece suya atıp yağ tuz atmadan haşlayıp yiyen var ya. Yarışmacılar bu kadar kastırmıyor yemin ederim.

    Koy arkadaşım yağ da koy tuz da koy ne olacak. Bak sana tarif tavsiye edeyim. Yarım kilo tavuk göğsünü al, büyükçe bir bıçakla un ufak et ya da blendere at. Daha sonra köfte harcı al, biraz bayat ekmek koy ve yoğur güzelce. Tavayı yağla peçeteyle, at köfteleri çevir piştikçe. Sonra mis gibi götür. Köfte harcını kendinde yapabilirsin internette tarifleri var. Eziyet etmeyin kendinize, güzel güzel yemek yiyin.
  • Yahu şu işi abartmayın arkadaşlar. Sadece suya atıp yağ tuz atmadan haşlayıp yiyen var ya. Yarışmacılar bu kadar kastırmıyor yemin ederim.

    Koy arkadaşım yağ da koy tuz da koy ne olacak. Bak sana tarif tavsiye edeyim. Yarım kilo tavuk göğsünü al, büyükçe bir bıçakla un ufak et ya da blendere at. Daha sonra köfte harcı al, biraz bayat ekmek koy ve yoğur güzelce. Tavayı yağla peçeteyle, at köfteleri çevir piştikçe. Sonra mis gibi götür. Köfte harcını kendinde yapabilirsin internette tarifleri var. Eziyet etmeyin kendinize, güzel güzel yemek yiyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turbulencia

    Yahu şu işi abartmayın arkadaşlar. Sadece suya atıp yağ tuz atmadan haşlayıp yiyen var ya. Yarışmacılar bu kadar kastırmıyor yemin ederim.

    Koy arkadaşım yağ da koy tuz da koy ne olacak. Bak sana tarif tavsiye edeyim. Yarım kilo tavuk göğsünü al, büyükçe bir bıçakla un ufak et ya da blendere at. Daha sonra köfte harcı al, biraz bayat ekmek koy ve yoğur güzelce. Tavayı yağla peçeteyle, at köfteleri çevir piştikçe. Sonra mis gibi götür. Köfte harcını kendinde yapabilirsin internette tarifleri var. Eziyet etmeyin kendinize, güzel güzel yemek yiyin.

    Hocam haşlama cidden çok uğraştırıyor ben definisyondayım yağsız kızartıp çikan tavuk yagini doksem nasil olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam hakli. bu kadar detaya takilirsaniz zaten o diyet maksimum bir iki hafta surer. definisyondaysan guzelce yagda kizart tavuk gogsunu yaninda karbonhidrati yemezsin ya da az yersin. benim kendi uyguladigim yontem, definisyon yaparken bir tek kahvaltida karbonhidrat aliyorum diger iki ogunde yagda kizarttigim eti/tavugu yiyorum. karbonhidrat da yag da enerji kaynagi oldugu icin ikisine birden abanarak kilo veremezsin. ogunlerini ona gore dengele



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 3 Mayıs 2015; 17:05:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

    adam hakli. bu kadar detaya takilirsaniz zaten o diyet maksimum bir iki hafta surer. definisyondaysan guzelce yagda kizart tavuk gogsunu yaninda karbonhidrati yemezsin ya da az yersin. benim kendi uyguladigim yontem, definisyon yaparken bir tek kahvaltida karbonhidrat aliyorum diger iki ogunde yagda kizarttigim eti/tavugu yiyorum. karbonhidrat da yag da enerji kaynagi oldugu icin ikisine birden abanarak kilo veremezsin. ogunlerini ona gore dengele

    Anladm hocam savaş cebeci mutlaka spordan sonra bile karb alın derdi yıkılan kasları onarmak için ondan alirdim butun yag kaynaklarini kesip sadece yagda kizartsam mantikli olur gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşlama zor geliyorsa ve yağsız olmasını istiyorsan ızgarada yapabilirsin. Ben ızgara olarak tost makinasını kullanıyorum kendi yağında pişiyo üzerine istediğim kadar baharat atıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruzer26

    Haşlama zor geliyorsa ve yağsız olmasını istiyorsan ızgarada yapabilirsin. Ben ızgara olarak tost makinasını kullanıyorum kendi yağında pişiyo üzerine istediğim kadar baharat atıyorum

    Super fikir valla deneyecem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam ne sormuş sen ne anlatiyorsun :D

    Arkadaşa gelince cevaplayayim. Haşlamak aslinda daha iyi kısık ateşte piştigi için ne makro ne mikro pek kayip olmaz ama har ateşte kizartinca protein ve besin değerinde azalma meydana gelebilir. Sana tavsiyem haşlamaktan vazgeçme. Koy piserken bi güzel baharatini mis :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeff seid

    Adam ne sormuş sen ne anlatiyorsun :D

    Arkadaşa gelince cevaplayayim. Haşlamak aslinda daha iyi kısık ateşte piştigi için ne makro ne mikro pek kayip olmaz ama har ateşte kizartinca protein ve besin değerinde azalma meydana gelebilir. Sana tavsiyem haşlamaktan vazgeçme. Koy piserken bi güzel baharatini mis :)))

    Tostta ızgara yapsak pek kayıp olur mu acaba zaten yavas yavas pisiyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Deneyerek öğrenebilirsin aslında hiç denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.