Şimdi Ara

Hasar Kaydında Fiyat Cıkmıyor Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbulda 2004 Mondeo hasar kaydı sorgulaması yaptım 3 tane cıktı ama fiyat yazmıyor bunun nedeni nedir bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.



  • aynısı 1998 model felicia araçta vardı sebebini bende bilmiyorum
  • sebebi baktıgın araca baska bır arac carpmıs ve dosya acılmıs ondan kayıt gorunuyor baktıgının aracın kaskosu karsılamadıgı ıcınde tutar cıkmıyor
  • Karsi tarafin sigortasi karsilamis ve muhtemelen kucuk meblaglar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kıl olduğum şey. resmen gösterip de vermiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meeta

    İstanbulda 2004 Mondeo hasar kaydı sorgulaması yaptım 3 tane cıktı ama fiyat yazmıyor bunun nedeni nedir bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

    Tramer sorgusunda fiyatı yazmayan kazalar karşı tarafın %100 kusurlu olduğu kazalar Yani diğer araç kusur : %100 /// Mondeo Kusur : % 0 bu fiyatı yazmayanlar genelde araç dururken yapılan kazalar oluyor misal park halinde çarpma vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amadeus_M

    sebebi baktıgın araca baska bır arac carpmıs ve dosya acılmıs ondan kayıt gorunuyor baktıgının aracın kaskosu karsılamadıgı ıcınde tutar cıkmıyor

    Cok açıklayıcı teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miktarı yazmaya utanmışlar , o kadar çok
  • benim tahminim kazada suç eğer baktığınız arabada ise karşı tarafın hasarını trafik sigortanız karşılıyor. kendi aracındaki hasarda kasko yoksa ya da kasko bozulmasın diye herhangi bir tamirciye arabasını yaptırıyor bu miktar kayıtlara geçmiyor ama tutanak tutulduğu için ve hasar sigorta şirketinden habersiz yaptırıldığı için haliyle tramerde kazası miktarsız bir şekilde görünüyor. bence aracın kaza yaptığı tarihlerde araç kaskolu mu diye öğrenin. eğer hasar büyük olsaydı büyük ihtimal kaskosundan yaptıracaktı ama o tarihlerde kaskosuz ise hasar büyük ya da küçük olsun kendi cebinden yaptırmak zorunda kalacaktı. yani kaskolu ise az hasarlı kazalara karışmış olması yüksek ihtimal.
  • .hoobastank. . kullanıcısına yanıt
    Hayır. Hasarı karşı tarafın sigortası tarafından karşılanan araçlarda miktar yazmaz.

    Eğer kazayı yapan kişinin tc'sini biliyorsanız, SBM üzerinden sorgu yapabilir ve Fotoğrafları, hasarı vb görebilirsiniz. Adam tc'sini vermezse ekran görüntüsü isteyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu konuya bilip bilmeden herkes yazıyor...
    Geçen sene yaptığım kazada arkadaşımın aracına arkadan çarptım %100!suc bendeydi... Tutanağımızı tuttuk arkadaşımın aracı benım sıgortamdan yapıldı ben de kendim tamircide kendi cebimden aracımı yaptırdım
    Gel gelelim arkadaşımda hasar kaydı 2500 lira gözükürken bende hasar kaydı gözükmüyordu.
    Yani işin özü hasar kaydında fiyat yazmaması aracların başından geçen kazanın onarımı sahibi tarafından yaptırılmış olmasından kaynaklıdır.
    Bunun dışında meblanın küçük olması veya hatanın karşı tarafta olmasından dolayı fiyat çıkmıyor gibi bilgiler asılsızdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese teşekkürler, tatmin edici bir cevap alamadım, sigortacı tanıdığa sorduk karşı tarafın hasarı diye bişey söyledi emin konuşmadı, İstanbulda olan arkadaşım yarın arabayı expertize sokucak hem aksi bişey cıkarsa boşuna gitmemiş olucam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.