Şimdi Ara

Harry Potter ve ölüm yadigarları part 2 SPOİLER var >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki de bu zamana kadar izlediğim en iyi film...Harry potter ve ölüm yadigarları part 2 son harry filmi hemen internete düşmüş .sinemada el kamerası ile alındığı çok belli not:türkçe olanını bulamadım
    Tıkla Ve İzle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E04F5119C -- 21 Temmuz 2011; 21:50:23 >

• Camrip mi izlettircen bize hacı?Bekle bi 720p gelsin.
  • Bu filme kadar tüm filmleri berbattı HPnin ama bu film gerçekten güzeldi ama can alıcı sahnesini yine batırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Bu filme kadar tüm filmleri berbattı HPnin ama bu film gerçekten güzeldi ama can alıcı sahnesini yine batırmışlar

aynen kardeşim herinin öldüğü sahne berbattı
  • Aslına bakarsanız bu filmde yeterince başarılı sayılmaz, bende sinemadan çıktığımda muhteşemdi diye düşünüyodum ama Divxplanettaki yorumları falan okuyunca fikrim değişti ister istemez.
  • Bari son filme paranızı kıyın da sinemada izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

Bu filme kadar tüm filmleri berbattı HPnin ama bu film gerçekten güzeldi ama can alıcı sahnesini yine batırmışlar

laaaaann niye söylüyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

allah belanı vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

quote:

quote:

allah belanı vermesin

Merak etmeyin gerçekten ölmüyo öldü sanıyolar

• bu filmin ilk partına kazara girmiştim nalet gelsin o güne
  • quote:

quote:

Mesajın başına lütfen spoiler var yazın bende daha izleyecektim öğrenmesem daha iyi olurdu.
  • Harry ölüyor diye bir şey yok.
  • Bütün serisini indirip, tekrar izlemeyi düşünüyorum. Sonuncu film, gerçekten de başyapıt...
  • Vaktiniz varsa, kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Filmlerin ne kadar dandik olduğunu göreceksiniz. Gerçi son filmin hakkını verdiler ya neyse.
  • Filmi McGonagall'ın ve profesörlerin kapışmasını,Ron'un annesiyle Bellatrix'in kapışmasını ve genel olarak Hogwarts savaşını izlemek için bekliyordum ama beklediğimi tam olarak alabildiğimi söyleyemem.İzlemeyi beklediğim en önemli sahnelerden biri de bankaya giriş ve kaçışlarıydı ama bu kısım yine de güzeldi bayaa...İzlenmesi gereken bi film.Kendini her filmde biraz daha aşmış bir film.(5. filmi dahil etmek istemiyorum).Genel olarak iyibir film fakat Harry Potter okurları tarafından mükemmel bulunmayyacak bir film...Sanıırım hiç bir film iyi bir okur tarafında mükemmel bulunmamıştır...
  • Harry ölüp diriliyor da, herif derken Voldemort demiş de olabilirler çünkü onun ölümü daha kötüydü bence.Tamam kitapta da expeliarmus'la ölüyor da daha güzel çekilebilirdi, kaç filmin en önemli sahnesi.
    Ayrıca 19 yıl sonraki Harry, Benjamin Button misali birşey olmuş.O kadar para harcamışsınız veledi biraz daha yaşlı gösterseydiniz keşke.
  • oyunfilmindir bu siteden ulaşın filme bnde vizyona girdiğinin ertesi günü gittm kitabı okuduysanz byk umutla gtmyn
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpisBadBoy

....

Filmi özetleseydiniz keşke, izlemek yerine buradan okuyalım.
  • Konu baştan aşağı spoiler başlığı editle bari de girecek olanlar vazcaysın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.