Şimdi Ara

Harry Potter'ı okumalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tüm filmlerini izledim şuan lise 2'ye gidiyorum bu saatten sonra hala serisini okumam gerekir mi yoksa biraz daha küçükken okumam gereken bir kitap mıydı ?Her türlü görüşü bekliyorum.

Eğer filmleri beğendiysen kitapları severek okursun. Ancak şunu söyleleyim; ilk 2-3 kitap çocuk romanı tadında. Belki onları atlayabilirsin.
  • Oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TabloPikasso

Arkadaşlar tüm filmlerini izledim şuan lise 2'ye gidiyorum bu saatten sonra hala serisini okumam gerekir mi yoksa biraz daha küçükken okumam gereken bir kitap mıydı ?Her türlü görüşü bekliyorum.

Harry Potter basit bir çocuk kitabı değildir.İlk kitabı çocuk kitabı tadındadır.Fakat diğer kitaplarda anlatım daha farklı bir boyut kazanıyor.Hayal gücü için Harry Potter serisi çok iyi bir seçimdir.Ayrıca sürükleyici bir anlatımı var.Harry Potter kitabı Türkiye'de ilk çıktığında kitapçılar ''size okumayı sevdirecek bir kitap''diyorlardı.Gerçekten de öyledir.Farklı bir hayalgücü.
    Seçim senin.

• Oku bence . Ben severim güzel seridir
  • Bende lise 2 deyim kardşm ben kitap okurken dizi film izlerken felan hep sıkılır yarıda bırakırım ama 2 şey hariç 1.kitap olarak harry potter serisi 2.dizi olarak game of thrones hem harry fanlarının çoğu yetişkin insanlar okumaya başla bence
  • Lise 3teyim harry potter serisini şuan ikinci kez okuyorum. Çocuk kitabı değildir bence de. Kesinlikle okumalısın. Filmleri izlemen de hiç önemli değil. Ben de filmleri izledikten sonra okumuştum.

Harry potter'ı ben de lise yıllarımda okudum. Kitap ile film arasında bir kere dağlar kadar fark var. Kitaplarını okuyunca filmin hiç tadı kalmıyor. Yani aslında filmleri rezalet. Neyse işte ben okuma alışkanlığımı harry potter sayesinde kazandım. İlk kitabı evet çocuk kitabı. Hatta çocuk kitapları arasında ödül aldı. Sonra kitap açılmaya başlıyor hele 4.kitaptan sonra coşuyor. 5. Kitabı 1114 sayfa ama arka kapakta da yazdığı gibi kalınlığı ile ters orantılı bir şekilde bitiyor ben 5 günde okumuştum. Çok fena sarar akıcıdır. Bence kesinlikle okumalısın.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.