Şimdi Ara

Harry Kewell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=4Ny1jA9rp_4

çok seviyorum ben bu adamı yaa adamın koşuşu pasları golleri bile apayrı ingiliz tohumu olduğunu her halinden belli ediyor bide sakatlık derdi olmasa harika olurdu... Onun oynadığı her maç çok hareketli oluyor zevk veriyor galatasaray...

• Kewell gerçekten apayrı biri.

Umarım bu sezon kalır da Aslantepe'de izleriz onu.
    Beynimle kalbim arasında sürekli gidip geliyorum.
    Artık zamanını doldurdu diyorum; ama gol attıktan sonraki sevincini görünce herşey değişiyor.

En azından bu sezon kalsın, kalsın ki onu Aslantepe'de izleyebilelim.
  • Kewell uygun ücretle 2,3 sene daha kalabilir ancak kesinlikle ve kesinlikle güvenilen üzerine oyun/takım kurulan oyuncu olarak değil.Takıma tecrübelerini aktarabilir , ihtiyaç zamanlarında bazı bazı takıma sahada yardımcı olmaya çalışabilir , karizmasıyla takımın yüzü olabilir vs. ama Kewell asla ve asla güvenilen "kurtar bizi abi" denecek oyuncu değil ve olmamalı.
  • Devre arasinda cok fazla topcu alamazlar.O yuzden kolay kolay oyuncu gondermezler.Kewell devre arasinda gitmez buyuk ihtimal.Sezon sonu zaten sozlesmesi bitiyor.
  • Adam gibi adam.
  • sezon sonu gitmeli cogu zaman sakat aynı sekilde baros da oyle
  • kewell kalmalı iyi bir yedek ve katkısı her zaman olabilecek bir oyuncu her defasında örnek göstermeye gerek yok, fakat kewell a bel bağlanmamalı buna ne yaşı ne sağlığı müsaade etmiyor zaten apaçık ortada. Lakin şu anki performansıyla bile kalmasından yanayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de Kewell kalmalı. 6+2+2 var zaten. Ama çok büyük bir garanti paraya değil. Normal çaplı garanti para ve gerisi maç başı para olmalı. Takım da Kewell üzerine kurulmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Bence de Kewell kalmalı. 6+2+2 var zaten. Ama çok büyük bir garanti paraya değil. Normal çaplı garanti para ve gerisi maç başı para olmalı. Takım da Kewell üzerine kurulmamalı.

• kewell gerçekten çok iyi oyuncu bunu söylememize gerek yok izleyen görür zaten gs de kalmalı bence çünkü adamda teknik sportmenlik kısacası herşey var karakteri bozuk değil en azından faydalı oyuncu.sakatlık derdi olmasa zaten türkiyede değil halen liverpoolda gerardla oynuyor olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Bence de Kewell kalmalı. 6+2+2 var zaten. Ama çok büyük bir garanti paraya değil. Normal çaplı garanti para ve gerisi maç başı para olmalı. Takım da Kewell üzerine kurulmamalı.

Biz böyle istiyoruz ama adam çoğu zaman çocuklarından ve eşinden ayrı olduğu için mutsuz oluyor. Eğer ailesi burada olsaydı kabul eder diyebilirdik ama şu şartlarda çok zor. En kötü gider ingiltere alt klüplerinden birinde devam eder.
  • dün macı ızledım bıre bır'de adam gecemıyor artık ıyıce yavaslamıs :(
    keske 2 yaş daha genc olsa dıyebılıyorum sadece. Yınede okadar vasat arasında gercekten ıyı..
    adamlıgınada bısı dıyemıcegımız bırısı.
  • Biraz daha fizik kondisyon değeri yukarıda olsa bu ülkede onun gibisi yok derim ama sakatlıklar onu mahvediyor.
  • Form tuttuğu son 2 maçta 2 golü var aslanımın onun gibi topçu yok hala şu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Form tuttuğu son 2 maçta 2 golü var aslanımın onun gibi topçu yok hala şu ülkede.

+1905
  • harry kewell ın hala topculuguna laf eden adam varmı bu ulkede adam dahi uzman efendi su begenmedıgınız adam sadece futbol bılgısı ıle her sene 10 gol atar bu ulkede ayrıca lıverpoolda o adam sakatlanmasa saten kewellı bu ulke goremezdı kolay kolay bence kewell kalmalı 1 sene daha en azından sonra ulkesınde bıtırmek ıstıyor gıdıp 2 sene daha top oynadıktan sonra galatasarayın basına gecmelıdır kendısı hagi rumen dolduracak takıma bıze modern futbol oynatcak adam lazım
  • arkadaslar hepiniz kalmali, gonderilmemeli demissiniz fakat bu yonetimin elinde olan birsey degil. sanki kewell kalmak icin yalvariyormus da yonetim gonderiyormus gibi bir tavir icerisinde hemen herkes.
    1. si kewell az bir ucrete evet demez kariyerinin bu noktasinda artik, buyuk ihtimal cok para veren bir arap ulkesine falan gidecektir veya avusturalya-ingiltereden birine donup orada futbolu birakacak ya da ufak capli bir kulupte yer alacaktir.
    2. si az paraya evet diyecekse neden turkiyede kalsin? ayni parayi hatta fazlasini verecek bir ingiliz kulubune gitmeyi tercih edecektir. bildigim kadariyla ingilterede yasamak istiyorlar ailecek. cocuklari falan ingilterede yasiyor
    3. su bildigim kadariyla ailesini turkiyeye getirmedi bile 3 sezondur galatasarayda oynamasina ragmen. sakatliktan yeni ciktigi icin ve belki de galatasaraya kendini borclu hissettiginden yada bir takim sebeplerle 1 sene daha uzatti sozlesmesini.

yani uzun lafin kisasi kewellin burada kalmak isteyecegini zannetmiyorum. zaten surekli sakatlanan, yasi oldukca fazla ve yabana atilmayacak bir ucret alan bir oyuncuyu elinde tutmak icin caba harcamak kadar sacma birsey olamaz. kewellin da sezon sonu sozlesme icin galatasarayla masaya oturacagini bile dusunmuyorum.

• Kewell gibi bir oyuncunun bir takımla antremana çıkması bile o takım için avantajdır. Bizim takımda ne zaman onun gibi futbol zekasına sahip oyuncular fazlalaşır işte o zaman Kewellı göndermek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Kewell gibi bir oyuncunun bir takımla antremana çıkması bile o takım için avantajdır. Bizim takımda ne zaman onun gibi futbol zekasına sahip oyuncular fazlalaşır işte o zaman Kewellı göndermek gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.