Şimdi Ara

harp okulu vs hukuk( h.o sorularim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu sene ikinci kez ygs e girdim. tm ogrencisiyim. 24 bin oldum , onundeki 13 14 bin sayisal, lys daha iyi benim yani istanbulda bir hukuk kazanmak cok da uzak degil.
    fakat dusunuyorum,hayvan gibi 4 sene ders calisicam, her yil binlerce avukat mezun oluyor, nlara fark acmak icin yuksrk lisans vs yapmak lazim. dava alabilecekmiyim o da var, yani cok yuksek azim lazim, savci zaten yapmazlar.

gelelim tegmenlige.

hho, dho, kho ucunden birine girerim buyuk ihtimal,puanim cok iyi askerlige goreve puani iyi olanlar rahat giriyirmus, 15 kg verdim 67 e dustun gucte fakan sıkıntı yok, kosu yu halledicem o kaldi. askerrliktede 4 sene agzina ediyorlar. fakat okurken bile forsun var, disati beyaz deniz kiyafetlerle ciktigin zaman ki havan.. sonra ise baslayica duzgun bir maas , ve cogu sey ucuz, fakat zor gorevler. bur de guzel bir bolunde lisans ve dil avantaji var askerligin yaninda.tabi hayatin boyunca disiplin altindasin sakal bile birakamiyorsun

harp okulu sorulari

1-) universiteye ne olur ne olnaz kayit yaptirabiliyotmuyuz, hani az duymadik zorla ayrilnak zorunda birakilanlari

2-)yaz tatili imkanlari nedir?

3-) ehliyeti ordan mi aliyoruz

diger sorulari unuttum simdi:) editlerim:)

evet arkadaslar hukuk mu askerlik mi askerlikse deniz hava kara hangisi

istanbulda oturuyorum deniz ve havanin avanyaji var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 1 Nisan 2015; 12:07:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hava
    Hukuk zor iş hocam
    Askerlik temiz ve risksiz.
    Siz bilirsiniz

• 01.23 kullanıcısına yanıt

• HUKUK OKUYUP SAVCI MI ÖLDÜRECEKSİN ASKER OL VATANINI KURTAR
  • Çoktandır HARP konuları açılmıyordu. Suni depremler, felaketler vs... İyi oldu bu konuyu açtığın
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    oyle bir durunda tekrar universite sinavina girecek olmak kotu. yani hukugu kazanip kayit yaptirip donduramazmiyiz

• [Eren] kullanıcısına yanıt
    hocam o mantik yanlis bence de siyaset yapmayalim konu kapanmasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

HUKUK OKUYUP SAVCI MI ÖLDÜRECEKSİN ASKER OL VATANINI KURTAR

Hukuk okuyup pisi psine mi gideceksin? Asker ol, pisi psine git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 1 Nisan 2015; 12:20:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 2+1=3 defa girdim diyebilirim harp okulu mülakatlarına. Ygs de 20 bindeydim. Mülakat eğer bir sorunun yoksa şans işi bana kalırsa. İnan ki elemek istiyorlarsa bir şekilde eleniyorsun. O yüzden o kısma fazla güvenme. Tm cisin, pdr de düşünebilirsin hukuk istemiyorsan.
  • hocam bende bu ikilemi yaşadım ciddi anlamda, sonra ikisinide saldım şimdi mühendislik okuyorum

nerdeyse tercihleri yapacağım güne kadar hukuk yazma planım vardı, son anda vazgeçtim neden dersen her sene +13-14k hukuk mezunu oluyor. bence artık eski statüsü yok, biryerlere gelmek için binlerce kişinin arasında sivrilmen lazım.

harp okulu ise ben biraz tembel bir adamım, rahat olmak benim için önemli. askeri okul lise sınavını kazandığımda da aynı sebepten mülakatlara gitmemiştim. her gün dizime kadar bot giymek bana göre değil.
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    denizde , karadaki olan cesitli zorluklar yok ama bi sefere cikiyon 6 ay. para mok gibi orasi ayri

• Hukuk gelecegın işletme fakultesi gibi olacak,hatta bence oldu. Lys e çok çalış 15 bine çek pdr oku. Çok dua edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

hocam bende bu ikilemi yaşadım ciddi anlamda, sonra ikisinide saldım şimdi mühendislik okuyorum

nerdeyse tercihleri yapacağım güne kadar hukuk yazma planım vardı, son anda vazgeçtim neden dersen her sene +13-14k hukuk mezunu oluyor. bence artık eski statüsü yok, biryerlere gelmek için binlerce kişinin arasında sivrilmen lazım.

harp okulu ise ben biraz tembel bir adamım, rahat olmak benim için önemli. askeri okul lise sınavını kazandığımda da aynı sebepten mülakatlara gitmemiştim. her gün dizime kadar bot giymek bana göre değil.

Mühendislik mezunu çok az sanki

• dhfade kullanıcısına yanıt
    onundeki 15 bin sayisal zaten:) 9 bindr sayilirin 15 bin cok rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

hocam bende bu ikilemi yaşadım ciddi anlamda, sonra ikisinide saldım şimdi mühendislik okuyorum

Mühendislik mezunu çok az sanki

hocam benim okuduğum bölüm yani elektrik mühendisliği yılda 400-500 civarı mezun veriyor.

• up

• Para fazla diyosunuzda seferde gunluk 20 dolar fazla alıyolar ve sen kendine çok guveniyosun geçerim diye ama bi sebepten elerler arkana baka baka eve donersin ve fors hava için yapıcaksan zaten intibakta bırakırsın git hukuk oku

• teşekkürler sanada h.o. kardeşim
  • Harp okuluna girmek istiyosan bu ise aşık,her seyi goze olman lazim. Hafta ici hergun tellerle cevrili alanda,dakik bi hayata,yaz tatillerinde kamplara,okul somrasi 10 yıl sark gorevine,kisiliginin onlarin istedigi gibi olmasina,arkadas cevrenin tamamen degismesini,okuldan ayrilinca 60.000 lira tazminati goze alabiliyosan harp okulu iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Harp okuluna girmek istiyosan bu ise aşık,her seyi goze olman lazim. Hafta ici hergun tellerle cevrili alanda,dakik bi hayata,yaz tatillerinde kamplara,okul somrasi 10 yıl sark gorevine,kisiliginin onlarin istedigi gibi olmasina,arkadas cevrenin tamamen degismesini,okuldan ayrilinca 60.000 lira tazminati goze alabiliyosan harp okulu iyidir.

Yaz tatilinde kamp mı? Benim bildiğim bir tek tatil için gidilen kamp var?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.