Şimdi Ara

HarmonyOS 2.0 ve iOS 15, hız ve akıcılık yönünden karşılaştırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şekline bakıp aynı ios aynı android diyenlere gülüyorum sadece : )


    Adamların cihazlar arası çok hızlı veri alışverişine olanak sağlayacak sistemini sen tut animasyonu hızlandırmışlar, arayüzü ios yeaaaaa diye b.kla. Oldu canım : )

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sepkov

    Videoda birsürü kesip eklenen kısım var.

    Detaylı olarak izledim ve iphonenin 1 kere bile geri kaldığını görmedim.(En azından bu sefer iPhone 12 Pro Max kullanmışlar).

    Aksine ayarlar çubuğu çekildiğinde huawei bazı gestureleri anlamakta zorluk çekerken iphone anında tepki veriyor.

    Önceki konuda da yazmıştım tekrar yazıyorum. Animasyonlar, tasarım hepsi iphone ile tıpa tıp aynı. İnsan yeni işletim sistemi yaptık bakın sektörün şu anda 6 yıllık telefonuna bile en güncel işletim sistemini veren firmanın telefonunun yanına koyup da hız testi yapıyoruz demekten U-TA-NIR.

    Direkt çalınti bir arayüz gibi duruyor. Benim telefon alırken en dikkat ettiğim nokta arayüz (simgeler, tema genel olarak telefonun arayüzünün görüntüsü) en önde olan marka samsung'dur bana göre. Sonrada iphone gelir. İki telefonuda kullandım ikisininde arayüzü güzel ve kendine has. Bunlar direkt araklamış arayüzü  





  • ios cakmasi bir isletim sistemi adamlar davalarinda hakli, az yenilikci olun

  • Kim ne derse desin,Huawei doğru yolda gidiyor,yarın diğer Çinli markaları da sisteme dahil edince film kopar..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw gah get teste bak 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk deneme olmasına rağmen iyi iş çıkarmış. Zamanla iyice gelişir ortalık karışır

  • Abi bu yabancılar testten anlamıyor. Youtube'de bunların hiç bi testine bakmayacaksın.

  • Yanliz 60hz ve 90/120 hz. Adil karsilama degil gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • durduk yere google a rakip çıkardılar. çinde devlet desteği ile diğer üreticiler de harmonyos a geçerler.. çevre ülkeleri de hesaba katınca sistem direk 2 milyarlık bir nüfusa sahip bölgede androidi geçebilir.

  • Testi izlerken sinirlendim. Ayrıca Çinli firmalar neden her şeyde Apple'ı kopyalıyor.

  • video işlerken yada baba oyunları açarak çekseydiniz bari en dandik adroidler bile böyle kıyasladığında aynı gibi duruyor iphone ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 16 Haziran 2021; 22:59:48 >
  • Böyle test mi olur

    Markalar farklı

    İşlemci nedir belli değil

    Tazeleme hızları nedir oda muamma

    Saçma sapan test olmuş

  • Huawei başaracak. Adamlar sıfırdan işletim sistemi yapıyorlar ve yıllardır Android in yetişemediği ios la kıyaslıyorlar. İlerleyen zamanlarda daha iyi performans sergileyecekler. Eminim

  • Google servisleri olmadan alınmaz.

  • rakip ios yalnız, android değil de.. dev aynasında görünmek için çabalar bunlar.. en azından deniyorlar.

  • Pandemi suresince bile cin ekonomisinin buyumesi ve dunya ekonomisine yön verip lider konuma gelmesi abd nin isine gelmiyor tabiki , harmony os copyala yapistir dahi olsa girisimi taktir edilesi , google ve abd nin dunya geneline her seyde tek eli oynamak isteyisine guzel bir karşılık , ama tabiki abd nin yogun ambargosu darbogaza soktugu gibi donanim ve islemci gibi sikintilar pesini birakmiycak nasil aşarlar bilinmez ama tek eli oynamak isteyen somurgeci her duzen icin her ulke bir seyler uretmedikce somurgecilikte bitmeyecek.

  • Testi izledim bir huawei kullanıcısıyım. 14 yıl ios kullandım. Ama izlediğiniz video yanıltıcı harmony ve adroit hiç bir zaman ios ile ne kaşık atar ne boy ölçüşür. Bi kere bunu kafanıza yazın. Testler ne kadar yakın olursa olsun. İos üstüne yazılım tanımam. Videoyu agır çekim izlerseniz ios alt etmek için kullanıcı biraz geri adım atmış parmak iosta biraz geç basıyor normal hizda bile görülebir. Bilinen oki evet harmony e gwçicem fakat benim gözümde en iyi işletim sistemi ios tur. Teşekkürler.

  • Bu ne saçma kıyasla abi hani nerde hız testi? Bir aç kapa telefonlaru bir pubg falan gir. Daha uygulama açılmadan 50 kere alta aldı adam uygulamayı

  • Apple'dan ve ürünlerinden nefret ederim ama bu firmanın yapabildiği çok önemli bir konu var, tasarım! Apple genel olarak hem ürün tasarımı, hem mimari tasarımı hem de arayüz tasarımı konusunda çok iyi, Huawei'de Apple'ı örnek alıyor ki çok büyük bir müşteri kitlesi var oradan bir şeyler çekmeye çalışıyor. Android kullanıcısı zaten Huawei seviyor, ee daha ne..

    Apple kullanıcılarına sorsan abartısız yüzde 90'ı elindeki cihazın içinde ne olduğunu bilmiyordur. Haliyle kullanıcısı tasarıma ve markaya bakıyor, bitti gitti bu kadar.

    Huawei'nin yeni işletim sistemi çok büyük yeniliklerle geliyor, umarım beklentileri karşılar da piyasayı domine eder. 10 senedir aynı cihazı ısıtıp ısıtıp satmaktan başka iş yapmayan Apple'dan da kurtulmuş oluruz. Sektörün yeniliğe ihtiyacı var..

    Bi Samsung var teknoloji ağırlıklı gidiyor ama Apple müşterilerine ne itelerse bakıyor ki insanlar bunu kabul ediyor o da yapıyor. Sonra da millet Samsung, Apple ne yaparsa aynısını yapıyor sanıyor, sizin yüzünüzden oluyor bunlar farkında değilsiniz. Apple size ne kaktırabiliyorsa Samsung'da geri kalmıyor o pastadan pay almaya çalışıyor..

    Geriye kaldı Çinli Xiaomi, o da ne yaparsa artık..





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.