Şimdi Ara

Harita üzerinde animasyon yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba tarih ogretmeniyim ve tarihi ogrencilerime sevdirmek icin farkli alternatifler ariyorum. TarihChe adinda bir youtube kanali actim Adobe Premier Pro ile videolar hazirliyorum ancak yeterli gelmiyor.Harita uzerinde farkli renklendirmeler yapabilecegim kucuk askerleri yonlendirebilecegim videolari nasil yapabilirim ?Youtube da bunu ogrenebilecegim bur kanal var mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel

  • Basit 2D animasyonlar için After Effects, Nuke, Fusion gibi compositing yazılımları kullanabilirsiniz. 3D animasyonlar için Blender gibi ücretsiz bir program veya Maya, 3Ds Max, Cinema 4D gibi yazılımlar kullanabilirsiniz. Amacınız harita fotoğrafı üzerinde asker fotolarını hareket ettirmekse compositing yazılımları daha kolaydır fakat üç boyutlu daha profesyonel görüntüler için 3D yazılımlar kullanılabilir ve gerekli 3D materyaller bazı sitelerden bedava bulunabilir. 3D animasyon yapmak çok daha zordur ve tecrübe gerektirir o yüzden fazla zaman ayıramayacaksanız 2D animasyona yönelin.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Cok tesekkur ederim peki bu konuda yardim alabilecegim bir kaynak var mi ?Youtube da harita uzerinde uygulayacagim bu islem icin herhangi bir video bulamadim siz ne tavsiye edersiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ownerplus kullanıcısına yanıt

    Adobe After Effects ile ilgili 2d animasyon dersleri izleyebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.