Şimdi Ara

Kodlama ve Animasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cahilliğim için kusura bakmayın kodlama işini hiç bilmiyorum bilenler için bir sorum olacak bu kodlama ile bir animasyon yapılabiliyor mu yapılıyorsa hangi programlar ile yanlış yere açtıysam sizlerden özür diliyorum şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.



  • Tabikide yapılabilir. Bilgisayar ile yapılan herşey hatta ekranda gördüğün veya görmediğin(arkaplanda çalışan) herşey (buna izlediğin videodan okuduğun yazıya kadar herşey dahildir) aslında belli kodlardan oluşur. Günümüzde gelişmiş programlar animasyon vb yapmayı kod yazmadan yaptırabiliyor insanlara. Kod yazarak animasyon yapmak istiyorsan flash ve actionscript in ne olduğuna bakabilirsin.
  • Öncelikle kodlama demişsin herhangi bi program değil o yüzden sana program önerisi yapmıcağım bende çok fazla program bilmiyorum zaten.

    Kodlama ile animasyon yapmak için javascript dilini kullanabilirsin bunun yanında css'de kullanabilirsin işini daha da kolaylaştırmak için javascript veya css için yapılmış kütüphaneleri de kullanabilirsiniz, mesela css için animate.css kütüphanesi veya javascript için bounce.js kütüphanesine bakabilirsin, tabi bu kadar değil büssürü kütüphane var google arama linklerini de veriyim hatta javascript için, css için buralara bakabilirsiniz.




  • Kodlamayla animasyon uzun iş ve yorar. Hazır programları kullanman daha iyi olur

    2D Flash
    3D Blender
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.