|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 27 Nisan 2020; 14:35:20 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Haziran 2020; 14:59:7 > |
| _____________________________ |
|
|
baya iyi fiyat ihtiyacı olan varsa bir baksın derim https://www.amazon.com.tr/gp/product/B077RV4ZLY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 |
|
![]() https://www.vatanbilgisayar.com/seagate-2-5-2tb-backup-plus-slim-usb3-0-tasinabilir-disk.html Seagate Backup Plus Slim 2 TB STHN2000400 2.5" USB 3.0 Siyah Taşınabilir Disk 493 TL Yukarıda ki ürün iyi bir fiyata satılmakta şu anda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 13 Şubat 2021; 20:46:21 > |
|
hocam tekrar o seviyeye düşer mi bilmiyorum ama kara cuma dönemi ve hatta ondan sonraki bir süre boyunca 2 tb disklerin 400 tl gördüğü oldu amazon ve mediamarkt'ın sitelerinde. edit: tabii model farkından dolayı da net karşılaştırma yapmak doğru olmayabilir. benim dediğim ürün seagate'in diğer bir modeliydi. aradaki farklarını bilemiyorum maalesef. sadece kapasite/fiyat olarak değerlendirdim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 13 Şubat 2021; 21:18:47 > |
|
Şu an 2 TB kapasitesi olan alınabilecek en uygun Harici disk bu.Sizin dediğiniz fiyatlara keşke düşse ama çok zor. Bu disklerin dönüş hızı 7200 değildir ve 5400 dir.Harici SSD ler gibi hızlı da değildir.Lakin amacınız anılarınızı yada önemli iş yada özel belgeler ile resim vede filim vs saklamak ise idealdir. Her zaman kullanmak için değil depolama yapmak ve üzün süre saklamak içindir.Günlük kullanım da yedek disk görevi görsün vede kullandıktan sonra silerim tekrar başka şey yüklerim amaçlı düşünüyorsanız 200 GB civarı SSD daha mantıklı olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 15 Şubat 2021; 20:50:51 > |
|
Merhabalar bende bu disk var da Kılıf öneriniz var mı normallerine göre biraz kalın tabi emin olamadım. https://www.hepsiburada.com/lizer-hd-8801-3-2-5-external-harddisk-cantasi-gri-p-bs130006 Bunu buldum ama emin değilim uyar mı acaba |
|
|
Dostlar ben xbox series s aldım ama biliyorsunuzdur cihaz sadece 360 gb. Bana yeni bir ssd lazım ama ssd ler çok pahalı. Uygun bir hdd alsam uyar mı? Xbox ile uyumlu çalışacak bir marka model önerebilir misiniz? 320 gb a bile razıyım. Elimde bir sürü oyun var ama depolama yüzünden oynayamıyorum. |
|