Bildirim
harici harddisk olarak ne almalıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Notebook tipi usb 2.0 Hard diskler oldukça iyi ve kullanışlı.Marka ve model olarak senin bakıp beğenmen lazım.Darbelere dayanıklı bir model almanda fayda var.
_____________________________ "May the force be with you" -
kardeş piyasadausb cd romlar var al bitane ve cdromu sök yerine tak bi 40 lik hdd al sana harici
cd rom
_____________________________ -
ben bizzat kulanıyorum 200gb seagate 5,25 kutu codegen 25 usd aldım cok kulanışlı
birde yine codegen 2,25 notbook diski 80 gb ikisinin amacı farklı ikiside usb 2,0 var super hızlı mumnun kalırsın...
_____________________________ iki insan birbirini seviyorsa ve hiçbir zaman beraber olamıyorlarsa yeter artık dediğin noktaya ne zaman gelirsin .... -
Evet bende katılıyorrum harici olarak bile seagate tavsiye ederim. _____________________________ Suçlular toplumun hoşgörüsü ile beslenir.(TT)http://remtrkey.blogspot.com/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler