Şimdi Ara

harici harddisck den format atma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bu konu hakkında cok fazla topic acılmıs biliyorum ama 3 gundur araştırıyorum bi sonuca varamadım elimde Advent 4489 bi mini laptop var Cd-rom yok bunu harici harddisck den format atmam lazım harici harddisc i boot ladım ama yine olmadı laptopta BOOTMGR hatası verıyo ve hiç bi şekilde olmuyo yardım ederseniz sevinirim

• BOOTMGR hatasının bir diğer nedeni ise, BIOS'tan işletim sisteminin kurulu olduğu disk yerine başlangıç harddiski olarak başka bir harddiskin veya varsa Flash Diskin okumasından kaynaklanabilir.

Disklerinizde Master/Slave ayarlarınızı da kontrol etmelisiniz.
    ASUS M3A78-CM / AMD PHENOM II X4 965 3.4Ghz / KİNGSTON 4 GB DDR2 800 MHz / 1 GB ATİ SAPPHİRE 5770 VAPOR-X / 500GB WD 32MB SATA2 / 400GB SEAGATE BARRACUDA 7200.10 / 19" PHİLİPS 190CW9FB / COOLER MASTER RC-332 / OCZ FATAL1TY 550W / LOGİTECH X-540 / A4-Tech XL-740K OSCAR LASER / XIGMATEK RED SCORPION
  • izmirdeysen yardımcı olurum harici cd-dwd romla kurarız.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.